Serverska memorija???

poruka: 5
|
čitano: 7.641
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Serverska memorija???

Dobio sam u kompenzaciju serversku memoriju SUPER TALENT 4 x 2GB 240-Pin DDR2 FB-DIMM ECC Fully Buffered DDR2 667 (PC2 5300) Server Memory (T667FB2G4) i sad ne znam što ću s njom. Jel to radi na standardnim soc. 775 pločama. Dobio sam informaciju da mogu raditi na Power Macu ali sam gledao na Supertalentovoj stranici i mislim da to i nije baš točno. Da li netko zna kako to iskoristiti ili možda zna nekog ko je zainteresiran za istu.

Pozdrav 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Serverska memorija???
rockatansky kaže...

Dobio sam u kompenzaciju serversku memoriju SUPER TALENT 4 x 2GB 240-Pin DDR2 FB-DIMM ECC Fully Buffered DDR2 667 (PC2 5300) Server Memory (T667FB2G4) i sad ne znam što ću s njom. Jel to radi na standardnim soc. 775 pločama. Dobio sam informaciju da mogu raditi na Power Macu ali sam gledao na Supertalentovoj stranici i mislim da to i nije baš točno. Da li netko zna kako to iskoristiti ili možda zna nekog ko je zainteresiran za istu.

Pozdrav 

Zašto si zaboga to primio kao kompenzaciju ???

Što se tiće iskoristivosti neke desktop ploće s intelovim chipsetima X38, X48 za socket 775 mogu koristiti ECC memoriju,

ovo vrijedi za originalne intelove ploće što se tiće ploća partnera (Asus,Gigabyte,...) to ipak malo teže.

Nisi trebao primiti tu memoriju kao kompenzaciju ako neznaš što ćes s njom, ali eto ako ideš probati prodati, sretno.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.11.2010 23:49 (drnde).
16 godina
neaktivan
Serverska memorija???

To nije samo ECC memorija već je i Fully Buffered tako da radi samo na serverima (možda i tim powermacovima ili štoveć) i to samo onima koji podržavaju FB-DIMM. To možeš jedino prodat. 

Logaros
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Serverska memorija???

Neke radne stanice temeljene na Xeonima (i na plocama za Xeone) gutaju tu memoriju. Stavi u oglas. Mozda se tko i javi.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Serverska memorija???

ok, hvala ekipi pokušat ću staviti na oglasnik, iako sam malo skeptičan.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice