Savjet za 4 gb ddr2 memoriju zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 2.304
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Savjet za 4 gb ddr2 memoriju
pozz za sve forumase,potrebna mi je pomoc pa molim nekoga sa foruma za savjet,naime,u prilici sam da kupim 4 plocice ddr2 rama po 4 gb,radni takt 800 mhz,proizvodjaca ne znam a podaci su IN2T4GNXBFX 4 GB, DDR2,800MHz - zna li iko ista o toj memoriji i hoce li moci na moju plocu(pod moj pc)
p.s.-plocice nisam imao u ruci i cini mi se da na slici pise INTEGRAL,zna li neko kakav je to proizvodjac,hvala na odgovorima
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Radit će sa tvojom memorijom samo će ti onda sadašnja memorija radit na 800mhz, a ne na 1066mhz zato što će ti se takt podesit pločici rama koja ima najmanju brzinu u ovom slučaju na 800mhz.

Nadam se da sam ti pomogao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

hvala na odgovoru drug ali vidim da me nisi razumio,ja sada u racunaru imam 4 plocice po 1 gigu rama,rade na 1100 mhz i to sve vadim sa ploce,namjeravam staviti 16 gb,tj. 4 plocice po 4 gb koje rade na 800 mhz pa me interesuje zna li neko nesto o tom ramu sto sam gore naveo,da li valja ili ne i hoce li to moja ploca podrzavati,da nece mozda biti problem cipset,mozda procesor ili  nesto drugo

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 0:17 (dajiz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Za ploču Asus kaže, citiram:

4 x DIMM, max. 16GB, DDR2 1200/1066/800/667MHz, non-ECC, un-buffered memory

Dakle ploča ti podržava module od o 4GB. Samo pazi da nisu ECC jer njih ne podržava.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice