Problem sa ram-ima

poruka: 9
|
čitano: 1.690
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem sa ram-ima

u racunalo ubacim karticu od 1 gb rama ali i dalje pise da imam samo 512mb i nikako da prizna 1 gb?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa ram-ima

Koja maticna ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Problem sa ram-ima

albatron px865pe lite pro

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem sa ram-ima

Probaj samo tu jednu plocicu od 1GB isprobat u svakom utoru !

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan
Problem sa ram-ima

pozdrav,

Pise mi da imam instalirano 4gb memorije ali samo je 2gb iskoristivo, inace je bilo 3,25 gb( nisam siguran ali uvijek je bilo iznad 3gb). Imam Windows 7 32-bit, vidim da oni ne "registriraju" iznad 4gb. Imam 2x2gb ddr3 1333 mhz, maticna M4A77TD PRO. Ja mislim da mi je otisla jedna plocica... Vadio sam plocice, stavljao pojedinacno... ovako stvari stoje; imam 4 utora (dva narancasta A1 i A2, dva crna B1 i B2), kad je samo jedna od plocica u narancastome utoru komp ne reagira, tj. ne podizu se windows-i i nema onog beeep zvuka na pocetku, ali kad stavim ovu plocicu koja valja u crni utor onda sve funkcionira, podignu se windowsi ( i to brze nego inace ).

Nego, kad stavim ovu drugu koja ajmo rec ne valja ( valjda ne valja. ne znam ni sam vise{#})  u crni utor zajedno s ovom tada mi pise da je ukupno instalirano 4gb a iskoristivo 2gb.   postat cu vam slike iz resource monitora sutra.

Da li mi je otiso ram, da li utor..??

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 23:39 (kalingast).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako nisi , isprobaj jednu po jednu plocicu u SVIM utorima  !

Music As A Weapon !!
15 godina
Haf932 kaže...

Ako nisi , isprobaj jednu po jednu plocicu u SVIM utorima  !

logično :D

16 godina
neaktivan
Problem sa ram-ima

{#} evo, uhvatio ja  malo vremena..

Jedna plocica ne radi, kad je stavim u bilo koji od utora sustav se ne podize. Nije mi jasna ova druga slika, ako ona ne radi zasto pokazuje (kada su obje u utorima) installed 4096 MB?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Problem sa ram-ima

Pokreni neku aplikaciju koja će pojest sav ram npr. igru i kad dobiješ bsod znat ćeš da nije ispravna.

LOL EUNE: oloferno EUW: A4Teach
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice