Pitanje u vezi DDR3

poruka: 9
|
čitano: 2.003
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pitanje u vezi DDR3

Pozdrav,

ovako u računalo imam ugrađenu ddr2...i sada me zanima ako mogu u preostala dva utora staviti ddr3?

Jer mi je ddr3 jeftinija nego 2, a matična mi podržava...dakle želim pitati sad imam 4 gb rama i ako kupim ddr3 od 4 gb rama...oču li odna imat 8 giga ili neče ddr2 prepoznat ddr3, pa če pisati samo 4gb...

ako me razumijete..

hvala.

pozdarav

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Pitanje u vezi DDR3

mislim da ne mozes imat ddr2 i ddr3 istodobno da rade

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 20:35 (NoDiggity).

1 0 hvala 0
14 godina
Re: Pitanje u vezi DDR3

e to me zanima...ok hvala ti

16 godina

Jednostavno prodate tu memoriju koju imate i kupite DDR 3.

EDIT: Pod uvjetom da ste sigurni 100% da vam DDR 3 memoriju podržava vaša matična ploča.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 20:41 (Izzy).
14 godina

ma da kome prodat ddr2 kad niko neče..a i skupa je u pm.:)

15 godina
neaktivan
tido35 kaže...

Pozdrav,

ovako u računalo imam ugrađenu ddr2...i sada me zanima ako mogu u preostala dva utora staviti ddr3?

Jer mi je ddr3 jeftinija nego 2, a matična mi podržava...dakle želim pitati sad imam 4 gb rama i ako kupim ddr3 od 4 gb rama...oču li odna imat 8 giga ili neče ddr2 prepoznat ddr3, pa če pisati samo 4gb...

ako me razumijete..

hvala.

pozdarav

da ne razmisljas, ddr2 i ddr3 ne mogu raditi zajedno.. znaci, prodaj staru memoriju (ddr2) i kupi novu ddr3. 

15 godina
Pitanje u vezi DDR3

cek,kak moze maticna imat utor za ddr 2 a istodobno podrzavat i ddr 3? svasta sam cuo al ovo jos nisam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
domac5 kaže...

cek,kak moze maticna imat utor za ddr 2 a istodobno podrzavat i ddr 3? svasta sam cuo al ovo jos nisam

Ima utore za oba tipa memorije, s obzirom da je mem. kontroler na procesoru onda se može kemijati. Evo recimo ova: Asrock N68C-S.

15 godina
Pitanje u vezi DDR3

ne znam gdje sam procitao, mozda sam krivo procitao - pitanje:

ako stavim4 plocice memorije na maticnu od 1600 mhz, da li ce one raditi na 1600 ili ce onda max biti 1333? hvala (maticna je asrock 770 extreme3)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice