Otkljucavanje usb sticka

poruka: 9
|
čitano: 10.540
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Otkljucavanje usb sticka

danas se vozim biciklom i zgazim nesto...vratim se i vidim smrskani usb...maknuo sam mu kuciste strgano ubacio ga u komp i pise da ima 2 mb...a trebo bi imat 4 gb jer tak pise na njegovoj naljepnici..

na njemu sam nasao program imation lock v224...jel zna iko kako da ga otkljucam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Otkljucavanje usb sticka

Probaj ga formatirat

R.I.P. Steve Jobs 1955 - 2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Otkljucavanje usb sticka

vec sam ga formatiro al nista...sam trebam nekak tu sifru razbit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Otkljucavanje usb sticka

zaboravi i baci, sam koristim USB Carry it Easy a kad poludi sve smrlja i nemap pristup ničem a ni stiku da mu povratim kapacitet. Zbrlja kada neko pet puta krivi pass upiše.

http://www.youtube.com/glodalica
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Otkljucavanje usb sticka

uspio sam...negdje na netu sam naso da je defaultni password hint 0...i tak.. imam 4 gb {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Otkljucavanje usb sticka

Može pomoć imam stick od 2 gb i sada kada ga stavim u comp piše da moram ga moram formatirati ali neće formatirati u ntsc pa sam probao pomoću easus partition onda ga je uspio formatirati u ntsc ali kada ga izvadim i opet stavim opet piše da ga moram formatirati.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Otkljucavanje usb sticka

danas sam kupio levis traperice i dobio Levi's USB Stick u obliku narukvice {#}

uštekam ga u računalo i dobijem 2 particije od sticka. na jednoj particiji od cca. 90mb su nekakve slike i video zapisi od levisa, a druga particija je slobodna za spremanje podataka po mojoj želji..

dali postoji mogućnost da izbrišem tu particiju sa levis sadržajima pa da dobijem još dodatnih 90-ak mb.

disc menager disc menager
computer computer
Win Osama in hide and seek
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 13:00 (J3ckYYY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Otkljucavanje usb sticka
Vili94 kaže...

Može pomoć imam stick od 2 gb i sada kada ga stavim u comp piše da moram ga moram formatirati ali neće formatirati u ntsc pa sam probao pomoću easus partition onda ga je uspio formatirati u ntsc ali kada ga izvadim i opet stavim opet piše da ga moram formatirati.

Formatiraj ga u FAT ili FAT32 oblik i nemaš problema. Usb formata NTSC se koristi vrlo rijetko.

15 godina
neaktivan
Otkljucavanje usb sticka

Particiju koja koristi za spremanje podataka je u NTFS ( formatirao sam ju sa HP Format Alatom )

Particija gdje je Levis sadržaj je zaštićena i ne mogu ju formatirati niti obrisati s nje . Možda preko nekog programa ili linux cd-a

Win Osama in hide and seek
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice