Nestajanje memorije sa c diska

poruka: 7
|
čitano: 3.655
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

sretna nova svima...imam jedan problem,nestaje mi prostor sa c diska...jednostavno nesto kao da ga pojede...dok sam imao nesto memorije mogao sam gledati video clipove na yt ali dok sam gledao nestajalo mi je prostora...sad ga vise nema uopce ne mogu nista raditi,ni pogledati vise video ni jedan na netu...pokusavao sam skinuti antivirusni program i instalirati ga da bi mi mozda on pomogao rijesiti problem,prebacio sam mjesto instaliranja na D disk jer na njemu imam prostora i njega ne nestaje...ali opet mi nece pokrenuti instalaciju jer se pojavljuje neki error :S 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nestajanje memorije sa c diska

Napravi disk cleanup i očisti system restore, biće u redu.

pozdrav!

15 godina
neaktivan
firemind kaže...

pokusavao sam skinuti antivirusni program i instalirati ga da bi mi mozda on pomogao rijesiti problem,prebacio sam mjesto instaliranja na D disk jer na njemu imam prostora i njega ne nestaje...ali opet mi nece pokrenuti instalaciju jer se pojavljuje neki error :S 

Koji error, sta pise?

pokusaj sa hitmanom ili mbam-om skenirati.

13 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

pozdrav!

disk cleanup mije oslobiodio  250mb i dalje nije to to,system restore sam smanjo na minimum

13 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
firemind kaže...

pokusavao sam skinuti antivirusni program i instalirati ga da bi mi mozda on pomogao rijesiti problem,prebacio sam mjesto instaliranja na D disk jer na njemu imam prostora i njega ne nestaje...ali opet mi nece pokrenuti instalaciju jer se pojavljuje neki error :S 

Koji error, sta pise?

pokusaj sa hitmanom ili mbam-om skenirati.

error mi se pojavljuje kao da mi ne moze u temp files nista spremiti nema prostora...pokusat cu sa tim prijedlozima nadam se da ce pomoci

14 godina
protjeran

Probaj i sa CCleaner, moja susjeda je sa njim 40gb skinula ...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
firemind kaže...
phoenix2003 kaže...

pozdrav!

disk cleanup mije oslobiodio  250mb i dalje nije to to,system restore sam smanjo na minimum

Pokušaj sa Linux live CD distribucijom Ubuntu ili Mint. Linux će najvjerovatnije vidjeti te fajlove koji su ti zauzeli prostor pa obriši njime.

Pozdrav!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice