Nadogradnja Rama , crash

poruka: 5
|
čitano: 768
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Nadogradnja Rama , crash

pozdrav , kupio sam juče 2 modula od po 2GB rama 800Mhz , a u kompu već imam 2 modula , i sa njima mi je sve savršeno radilo , ali sam htio da nadogradim na 8GB , matična je Striker II Formula , i kad sam stavio sve je radilo oko sat vremena ok i onda mi samo izleti blue screen i sve zašteka i moram ga restartovat , i skroz tako bude dok ne izvadim taj modul i kad stavim samo jedan opet mi nakon nekog vremena izađe blue screen , a svi priključci na matičnoj rade, testiro sam , svoju memoriju sam stavljao na sve pozicije i ništa mi ne izbacuje , samo kad ovu izbacim to se dešava, ali memorija znači radi nekih sat vremena i onda mi to izbaci...pomozite šta da radim , ne znam stvarno do čega je...

0 0 hvala 0
17 godina
Nadogradnja Rama , crash

memtest i jedan po jedan modul testirat

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Nadogradnja Rama , crash

To je program ili?

EDIT: 

Evo testirao sam module moje i ove što sam kupio i evo slike šta dobijam kod mojih a šta kod tih, i koliko vidim neispravni su i tražiću zamjenu , hvala vam na savjetu :)

kupljeni moduli kupljeni moduli
moji moduli moji moduli
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 16:11 (Limpo).
15 godina
neaktivan
Nadogradnja Rama , crash

Za samo 2 sekunde nasao 9984 greske, taj je totalno u banani, a to sto tvoj nije izbacio gresku nakon 24 sekunde ne mora da znaci da je 100% ispravan, neki mogu imati greske na sredini rama te da daju bsod tek kada se iskoriste bar 50%.

Inače se ti testovi rade po par sati, bar 2-3 pass-a i ako tada ne izbaci niti jednu grešku tada je 100% ispravan a inače zna da izbaci grešku tek u 2. ili 3. passu, zato ako ti jos nekada počne izbacivati bsod sa tvojim trenutno ispravnim ramovima a ne izbaci ti odmah greške, pusti da odradi 2-3 pass-a. U ovom slučaju to nije bilo potrebno ali ubuduće da znaš :)

Ja sam lično imao istu situaciju, kupio G.Skillov DDR2 2GB 800mhz(kada sam imao plocu sa DDR2 ramom) i isto imao BSOD. pa sam zato testirao ram, nakon 1 minute pocne izbacivati greske.Jedva se nagodim sa prodavacem da mu vratim ram i da uzmem napojnu(bolje ista nego nista) koja me izasla 15€ skuplje nego što jest zbog toga što sam morao platiti sve poštarine(ali radi vise od godine dana za sada :) )

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 18:19 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Nadogradnja Rama , crash

ma radio sam cijeli test moje i ispravna je , a njegovu samo sam počeo i vidiš šta izbaci , bilo mi je i drago dkad sam vidio, sve sam kontao da je moja matična otišla, a evo sad se i ja moram nagodit da dobijem ili napojnu ili nešto , baš kao i ti poštarine sam plaćao i sve al nadam se da će eto dobro završit :) hvala na pomoći 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice