Kompatibilnost s MB

poruka: 39
|
čitano: 18.583
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kompatibilnost s MB

XXX-man jel valja ovo sta ?

http://i51.tinypic.com/308xl4h.png

Jel znaci da rade na 800mhz?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Kompatibilnost s MB

valja zašto nebi...

da, uvijek se množi sa 2 (ddr = double data rate)

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
17 godina
Kompatibilnost s MB

xxx-man znaci ja u globalu nisam izgubio perfomanse nego samo dobio vise memorije jelda?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

nisi izgubio ništa što bi mogao primjetit u korištenju...

razliku bi mogao vidjet smo u nekom benchmarku i to je sve...

17 godina
neaktivan
Kompatibilnost s MB

Sto mislite o Patriot memorijama? Konkretno trebam na jedno mjesto ugraditi Patriot DDR2 800 tacan model je PSD21G80081

(trebam maknuti jedan Transcend modul koji je trenutno unutra i staviti dva identicna Patriota, prob. je u tome sto ne mogu naci Transcend a budget je za max. 2GB ....sugavi trgovci nemaju na zalihe dobre memorije. Imaju neke Corsair OEM, Kingstone sa sumnjivom kvalitetom..)

Ako niste dio rješenja onda ste ... kolumnist!

0 0 hvala 0
17 godina
Kompatibilnost s MB

patriot su dobre memorije,zapravo njihove memorije se mogu isto svrste medu top memorijama

1 0 hvala 1
16 godina
moderator

po meni jako dobre memorije

16 godina
Lazarus Long kaže...

Sto mislite o Patriot memorijama? ..

Sve je to isto, bili su popularni kao svaki jeftikaner, ali su imali garanciju 10g. (obično 3-5).

-Jedini problem bi mogao biti na AMDu (ugrađeni mem.kontroler koji je osjetljiv) dok intelu (do serije i nije bi ugrađen) to ne smeta. Ili na ASRocku starom više od par godina.

Drugi problem (ako je starija MBO) koja nema 800-FSB za RAM, neke tad ne bootaju s 800, ali to nije vezano uz marku RAMa. Može se rješiti jednim sporijim modulom.

Kingmax je u istoj klasi pa svejedno nema problema, jednako i Transcend. (važni su chipovi, Adata, Samsung, hynix.. )

Sad vidim nude 'life time' garanciju, bolje zvuči 10god. (konkretnije). {#}

Uzmi, radit će 96% bez problema. Samo čuvaj garanciju.... do isteka. {#}

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
Kompatibilnost s MB

Ja ti imam isto G-Skill 2xDDR2 1000 i 2xKingston DDR2 800, probao sam stavit umjesto ovih 2x800 Kingston 1066 i nisu bili kompatibilni...

Vrlo je vazno da kad stavljas razlicite memorije, je da znas da ti nece uvjek raditi kao da su sve potpuno iste (naucio na svojoj gresci), sporije mi je radilo s ovima 1066 nego s 800, tj nisam mogao mjenjati multiplikator procesora i rama istovremeno, pa sam bio osudjen na default clock procesora, te sam se vratio na ove 400, srecom posluzili su mi 1066 za mamin comp.

Pozz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice