Zanima me dali na spomenutu ploču može ići RAM koji nije na ovoj listi?
Npr. ovaj
Npr. ovaj
Npr. ovaj
ja imam tu plocu i kupio sam ovaj ram
ti rami su koristeni na ovom reviewu tako da nemoras nist brinuti i kod mene rade super
http://www.legionhardware.com/articles_pages/asrock_p55_deluxe3,1.html
Mislio sam u protisu sve skupa kupiti, a nažalost više nema g.skilla tamo...zato bi trebao neki RAM iz protisa...zaboravio sam to napomenuti, sorry
Mislio sam u protisu sve skupa kupiti, a nažalost više nema g.skilla tamo...zato bi trebao neki RAM iz protisa...zaboravio sam to napomenuti, sorry
trebao bi raditi.jel mislis cijeli komp kupiti tamo?ako da onda ce ti oni tamo sastaviti pa ce provjeriti jel radi ok
Da, mislio sam sve tamo kupiti, ali doma sastavljati sam, pa me to malo muči...
Znam da je sigurno ako mi oni sve slože, ali onda nema gušta
Da, mislio sam sve tamo kupiti, ali doma sastavljati sam, pa me to malo muči...
Znam da je sigurno ako mi oni sve slože, ali onda nema gušta
prijatelju evo ima bas pitanje na corsairovom forumu o toj memoriji i asrock p55 deluxe3 ploci pa procitaj
Tu spominje extreme inačicu matične, nema veze, kupit ću makar kingston hyperX, ona bi trebala raditi...
Tu spominje extreme inačicu matične, nema veze, kupit ću makar kingston hyperX, ona bi trebala raditi...
pa nema ti neke razlike izmedju te dvije maticne,ako na ovoj radi sve bez problema raditi ce i na drugoj
Radit će bez beda...
Eventualno bi probleme imao sa nekim Mushkin serijama RAM-a,
kao što sam ja imao, no ASRock dosta brzo sve odgovori na mail i pošalje BIOS
kojima riješe taj problem.
Najgore je kad par dana ne mogu nabaviti RAM da napišu podršku za njega.
'esrok' ploce su ploce za sirotinju (doduse asusove, ali to dodatno jos vise govori), tako da nemas brige...
Kelji gore sto zelis bez problema.
'esrok' ploce su ploce za sirotinju (doduse asusove, ali to dodatno jos vise govori), tako da nemas brige...
Nemoju veze već godinama sa Asusom...
A da su za sirotinju, nebih rekao...
Ploča od 3k kn nije za sirotinju.
Nemoju veze već godinama sa Asusom...
A da su za sirotinju, nebih rekao...
Ploča od 3k kn nije za sirotinju.
ja priznajem da sam prije bio samo za asus i nista drugo,doslovno mi je asus virio iz ociju :D
i prije 4 tjedna dok sam gledao maticne za novi komp naletim na asrock p55 deluxe3 i svidio mi se jako review i na drugim reviewovima su je nahvalili i eto ja sam je kupio i nisam pozalio a veliki je plus sto sam dobio tri puta opremljeniju plocu nego sto bi dobio da sam kupio asusovu neku za isto para.
http://www.legionhardware.com/articles_pages/asrock_p55_deluxe3,1.html
Onda ok, zabrinulo me što je nema na onoj qvl listi od asrocka za matičnu, a pošto u protisu nema g.skilla, onda sam odlučio taj corsair...