Kakav je to ulaz DDR2 DIMM_A1 zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.210
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kakav je to ulaz DDR2 DIMM_A1
Neznam kakav je to ulaz pise na maticnoj DDR2 DIMM_A1(64bit,240-pin module) a kad skeniram komp na ramu mi pise 1.0gb Single-Channel DDR2 @ 401Mhz 5-5-5-18
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kakav je to ulaz DDR2 DIMM_A1
dragec0 kaže...
Neznam kakav je to ulaz pise na maticnoj DDR2 DIMM_A1(64bit,240-pin module) a kad skeniram komp na ramu mi pise 1.0gb Single-Channel DDR2 @ 401Mhz 5-5-5-18

kao prvo ne trebaš otvarat novu temu već možeš postavit pitanje u staroj

kao drugo

to je ti označava kakvu vrstu memorije matična može primit u tvom slučaju možeš u nju stavit bilo koju ddr2 memoriju

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
neaktivan
a nema veze volim malo da imam u profilu tema otvorenih to mi je zabavno a i naucim dosta posto ima jacih gamera od mene a ja mislim da je to kao procesor ima dvije jezgre bas cu sad skenirat pa da vidim
17 godina
neaktivan
dragec0 kaže...
a nema veze volim malo da imam u profilu tema otvorenih to mi je zabavno a i naucim dosta posto ima jacih gamera od mene a ja mislim da je to kao procesor ima dvije jezgre bas cu sad skenirat pa da vidim

Imaš temu o svojoj matičnoj pa tamo pitaj sve vezano uz nju.

World championships: 7, GP started: 255, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,391
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.5.2010 23:28 (F1-IVO).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice