Dodavanje Rama.

poruka: 5
|
čitano: 2.167
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dodavanje Rama.

Da li mogu stavit ne primjer 2 gb rama od kingmaxa a u kompu imam 2 gb od kingstona da li ce raditi normalno???To je samo primjer nisam siguran koji ram imam mislim od kojeg proizvodjaca.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dodavanje Rama.

mozes staviti ...

The road of life is rocky and you may stumble too, So while you point your fingers someone else is judging you ...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Dodavanje Rama.
Intelovac123 kaže...

Da li mogu stavit ne primjer 2 gb rama od kingmaxa a u kompu imam 2 gb od kingstona da li ce raditi normalno???To je samo primjer nisam siguran koji ram imam mislim od kojeg proizvodjaca.

možeš ali ako su različitih Mhz onda će se ova memorija s više Mhz spustiti na Mhz od ove manje , ali radit će normalno

AKO SAM TI POMOGAO STISNI HVALA ! ! !
15 godina
neaktivan
RE: Dodavanje Rama.
Jughead kaže...
Intelovac123 kaže...

možeš ali ako su različitih Mhz onda će se ova memorija s više Mhz spustiti na Mhz od ove manje , ali radit će normalno

Znam to al uzecu istih mhz

17 godina
Dodavanje Rama.

ali također postoji vjerojatnost da se neće slagat tj. te dvije memorije i mbo,mala je ali je moguće...izbacivanje BSODa i razni grešaka

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice