Corsair Dominator 1600MHz na i7??

poruka: 5
|
čitano: 1.252
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Trenutno imam Corsair od 1333MHz. Ali ga namjeravam prodati frendu i onda sebi kupiti Corsair Dominator 1600Mhz. Ali problem je taj:

koliko ja znam o i7 taj proc moze ponjeti najvise 1333MHz, a ja bi si rado stavio dominatora! Ispravite me ako sam u krivu!

Benzin 20 kn, upaljač 6 kn. Gledati kako škola gori, neprocjenjivo! Za sve ostalo tu je Master Card.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Corsair Dominator 1600MHz na i7??
PoToKTM kaže...

Trenutno imam Corsair od 1333MHz. Ali ga namjeravam prodati frendu i onda sebi kupiti Corsair Dominator 1600Mhz. Ali problem je taj:

koliko ja znam o i7 taj proc moze ponjeti najvise 1333MHz, a ja bi si rado stavio dominatora! Ispravite me ako sam u krivu!

Mislim da se može stavit i više, kako onda oni testiraju one 1800MHz memorije i više na i7?

A da nemožeš, uvijek možeš overclockat.

BTW: nego šta će ti to??? Pa i ovi bi se dali na 1600MHz overclockat.
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 21:42 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
PoToKTM kaže...

Mislim da se može stavit i više, kako onda oni testiraju one 1800MHz memorije i više na i7?

Vjerojatno se radi o nekoj jacoj i7-ici ja imam 920.. 945 moze podnjeti i 2000MHz. Nisam sad siguran.. al ja cu kupit dominatora. pa ako ne podrzava 1600 pa cu downclockat.. e da jos jedno pitanje? gdje mogu i za koliko nabaviti onaj corsair hladnjak za ram? koji kao ide uz dominator. ak mozda znas...
Benzin 20 kn, upaljač 6 kn. Gledati kako škola gori, neprocjenjivo! Za sve ostalo tu je Master Card.
16 godina
protjeran
PoToKTM kaže...
Hyperion kaže...
PoToKTM kaže...

Vjerojatno se radi o nekoj jacoj i7-ici ja imam 920.. 945 moze podnjeti i 2000MHz. Nisam sad siguran.. al ja cu kupit dominatora. pa ako ne podrzava 1600 pa cu downclockat.. e da jos jedno pitanje? gdje mogu i za koliko nabaviti onaj corsair hladnjak za ram? koji kao ide uz dominator. ak mozda znas...

http://www.diskont24.com/home.php?cat=405

potrazi i memoriju, ima ti tu

King of the South!
16 godina
neaktivan

pazi ovo. Procesorska ddr3 brzina 1066Mhz! Pa kako onda mogu testirati na 1800MHz kako si reko???

http://www.intel.com/products/processor/corei7/specifications.htm

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice