"ŠTETNOST" linuxa zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 2.417
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
"ŠTETNOST" linuxa

evo ovako ja ne vjerujem ni malo u ovo sto cu vam reci.imao sam na kompu instaliran win xp i zajedno s njime linux bilo je odavno ali i taj softver imate na zadnjem bugovm dvd-u naime crkao  mi je hard-disk na racunalu i ion vise naravno nije mogao podici sistem. serviser jedne tvrtke kod koje racunalo ima garanciju naveo je da je hard disk otisao zbog stavljana na komp operativni sistem linux i zbog 3 igrice koje je naveo kao puno!!! e sad ja se pitam i vama postavljam glavno pitnaje da li je istina da linux steti kompu? mislim ne vi?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: "ŠTETNOST" linuxa
ivan-zd kaže...

evo ovako ja ne vjerujem ni malo u ovo sto cu vam reci.imao sam na kompu instaliran win xp i zajedno s njime linux bilo je odavno ali i taj softver imate na zadnjem bugovm dvd-u naime crkao  mi je hard-disk na racunalu i ion vise naravno nije mogao podici sistem. serviser jedne tvrtke kod koje racunalo ima garanciju naveo je da je hard disk otisao zbog stavljana na komp operativni sistem linux i zbog 3 igrice koje je naveo kao puno!!! e sad ja se pitam i vama postavljam glavno pitnaje da li je istina da linux steti kompu? mislim ne vi?

nema šanse da zbog linuxa ode hard
DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
16 godina
neaktivan
"ŠTETNOST" linuxa

krivo sam napisa sustav umisto sistem a isto je

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
"ŠTETNOST" linuxa

Biser koji nije ni potrebno komentirati, po toj dijagnozi bi meni već pokrepali svi diskovi koje sam ikad imao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
"ŠTETNOST" linuxa

pa to i ja kazem linux mi je drazi od windowsa a sad ga necu stavljat zbog ovih doma jer kako kazu viruju strucnim osobama ne meni...aaa

0 0 hvala 0
17 godina
"ŠTETNOST" linuxa

Dragi BUGovcee mislim da ćemo se složiti da je ovo tzv "shit of the week" !

dear ladies and gents, and the award goes tooo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
"ŠTETNOST" linuxa

a jos mi je reka da ce mi hard crkavati u prosjeku svakih 15 dana od linuxa ej nemojte mislit da lazem ili tako nesto stvarno je istina....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
"ŠTETNOST" linuxa

i jos nesto linux ili xp?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
"ŠTETNOST" linuxa

Vjerojatno je serviser krivo procjenio kvar jer nevjerujum da bi radi Linuxa crko baš Hard disk.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...

ivan-zd kaže...

krivo sam napisa sustav umisto sistem a isto je

ivan-zd kaže...

pa to i ja kazem linux mi je drazi od windowsa a sad ga necu stavljat zbog ovih doma jer kako kazu viruju strucnim osobama ne meni...aaa

ivan-zd kaže...

a jos mi je reka da ce mi hard crkavati u prosjeku svakih 15 dana od linuxa ej nemojte mislit da lazem ili tako nesto stvarno je istina....

Ja mislim da lažeš, štoviše, mislim i da namjerno trolaš...

ivan-zd kaže...

i jos nesto linux ili xp?

Geez....
16 godina
neaktivan
"ŠTETNOST" linuxa

pa na tvoju zalost ne lazem nista jer je sve tako jer bas nemam naviku niti cu je imat a to je laganje i otvaranje bessmislenih tema jer pojam racunala me zanima pa prema tome jos kazem nemam namjeru lagat i zafrkavat ljude oko sebe

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...

pa na tvoju zalost ne lazem nista jer je sve tako jer bas nemam naviku niti cu je imat a to je laganje i otvaranje bessmislenih tema jer pojam racunala me zanima pa prema tome jos kazem nemam namjeru lagat i zafrkavat ljude oko sebe

Za nekoga tko ne laže nešto  se mnogo izmotavaš... 
16 godina
neaktivan
"ŠTETNOST" linuxa

ah nemam komentara ali imam puno boljeg posla od zafrkavanja prema tome suti jer nsita nisan laga

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
"ŠTETNOST" linuxa

Privatni chat nastavite na telefonu...

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice