Pravljenje ikona i prečica na radnoj površini

poruka: 6
|
čitano: 2.043
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Desnim tasterom miša sam kliknuo na radnu površinu >Create New >Link to Application. U okviru za dijalog pojavile su se  tri kartice. U General zado sam ime programa CD player u Application sam našo polje Command i također unio ima programa CD player a na kartici Permmisions zado dozvole za sve korisnike i kliknuo na OK. Potom sam uradio desni klik >Properties i odabro željeni izgled ikone. Međutim, prečica ne funkcioniše. Gdje sam pogrešio? Zahvaljujem na pomoći. Nisam našo sličnu temu. Izvinjavam se ako sam pogriješio.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pravljenje ikona i prečica na radnoj površini

Kakav cd player? Misliš na pržilicu?

Ideš na My Computer,desni klik na pržilicu i create shortcut...kad te pita želiš li na desktopu ,klikneš yes i eto.

15 godina
odjavljen
Bugy kaže...

Kakav cd player? Misliš na pržilicu?

Ideš na My Computer,desni klik na pržilicu i create shortcut...kad te pita želiš li na desktopu ,klikneš yes i eto.

Očito nisi shvatio čovijek ja na linuxu ne na winsima...

@autoru moze malo vise informacija koja distribucija, itd...

Pinky je zakon... I ♥ π
15 godina
neaktivan

Radi se o PCLinuxOS2010. Prečica bi mi služila za slušanje muzike i gledanje filmova. Kod Windowsa znam i nema problema za pravljenje prečica. Nisam mislio na pržilicu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pribon kaže...

Radi se o PCLinuxOS2010. Prečica bi mi služila za slušanje muzike i gledanje filmova. Kod Windowsa znam i nema problema za pravljenje prečica. Nisam mislio na pržilicu.

Ah,ispričavam se.

15 godina
neaktivan

Rešio sam problem. Išo sam na Application Launcher Menu > Sound > npr. Amarok desni klik >Add to Desktop .

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice