Desnim tasterom miša sam kliknuo na radnu površinu >Create New >Link to Application. U okviru za dijalog pojavile su se tri kartice. U General zado sam ime programa CD player u Application sam našo polje Command i također unio ima programa CD player a na kartici Permmisions zado dozvole za sve korisnike i kliknuo na OK. Potom sam uradio desni klik >Properties i odabro željeni izgled ikone. Međutim, prečica ne funkcioniše. Gdje sam pogrešio? Zahvaljujem na pomoći. Nisam našo sličnu temu. Izvinjavam se ako sam pogriješio.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakav cd player? Misliš na pržilicu?
Ideš na My Computer,desni klik na pržilicu i create shortcut...kad te pita želiš li na desktopu ,klikneš yes i eto.
Kakav cd player? Misliš na pržilicu?
Ideš na My Computer,desni klik na pržilicu i create shortcut...kad te pita želiš li na desktopu ,klikneš yes i eto.
Očito nisi shvatio čovijek ja na linuxu ne na winsima...
@autoru moze malo vise informacija koja distribucija, itd...
Radi se o PCLinuxOS2010. Prečica bi mi služila za slušanje muzike i gledanje filmova. Kod Windowsa znam i nema problema za pravljenje prečica. Nisam mislio na pržilicu.
Radi se o PCLinuxOS2010. Prečica bi mi služila za slušanje muzike i gledanje filmova. Kod Windowsa znam i nema problema za pravljenje prečica. Nisam mislio na pržilicu.
Ah,ispričavam se.
Rešio sam problem. Išo sam na Application Launcher Menu > Sound > npr. Amarok desni klik >Add to Desktop .