Pozdrav svima sledeca sitvacija...
imam jedan hdd MAxtor 60gb ,ata 133 ,7200rpm ...etc....
koji mi stoji za testiranje i sl stvari...
i na njega sam instalirao Fedoru 8,Suse10,Ubuntu 8.04...i jos neke distribucije sad da ne nabrajam ...
i od kad sam an Flat paketu reko da skinem Fedoru9 da je probam i CentOS5 jer mi treba iz nekog razloga(da ne nabrajam)
Probao sam prvo Fedoru 9 ,testiram cd (na pocetku instalacija sto ima ) i kaze da je cd (tj DVD ) u redu i nastavim dalje instalaciju ,pokusao sam instalirat nekih 5 put i svaki put mi stane kod instaliranje zadnjeg paketa tj kernela ...stane i stoji ,jednom sam ga tako ostavio 2H i nije mrdnuo ,probao samu virtuelnoj masini na PC-u u tu ga je instalirao bez problema...
pomislio sam da nesto sa hadverom ne stima...
dobro posto mi svakako treba CentOS krenuo i njega da skinem ,skinuo juce reko danas da ga isntaliram...
Instalacija prodje bez problema ALI ...nakon bootovanja kad BIOS ispise(tj skonta) hdd,driver1,driver2 pc se restartuje :?
Zasto se to meni desava sa "RedHat" distribucijama? (ok ima izuzetaka :D)
jel ima(il je imao) neko slicne probleme?
CentOS sam isao sa default paketima (samo sam oznacio Server GUI i KDE) i stavio sam da sam napravi particiju (zauzeo je ceo hdd naravno)
a Fedora 9 default paketi a particiju sam nekoliko puta ja pravio a nekoliko puta sam njega pustio da pravi (reko mozda ja gresim negde)
Konfa...
P4 2.0gh 512kb fsb 533,2x512mb 400mhz kingstone,Radeon 9600XT (Atlantis) hard koji sam vec spomenuo.... i da ploca,Soltek 85ERV VIA Chipset
zbog cega ja imam ovih problema? ajmo ljudi :) e da a hdd...nema bad sectore (nije u top formi al nije ni za bacit..)