Koji je ovo linux?

poruka: 24
|
čitano: 1.741
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Koji je ovo linux?

Nikako nemogu naći na ovom videu kako se zove ta distribucija Linuxa.Ako netko zna molim vas da mi odgovori.

video

nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji je ovo linux?

Linux ubuntu beryl

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Koji je ovo linux?
unknown kaže...

Nikako nemogu naći na ovom videu kako se zove ta distribucija Linuxa.Ako netko zna molim vas da mi odgovori.

video

Linux ubuntu beryl, klikneš na video taj za koji si nam dao link i otvori ti se taj isti video na youtubu... naslov tog videa je windows vista aero vs. linux ubuntu beryl
People that think they know it all annoy those of us that do!
17 godina
neaktivan
Koji je ovo linux?

Distribucija je ubuntu 6 sa instaliranim beryl-om (nesto kao compiz)

E4600@2400MHz 1.16V,8600GTS,Seagate 320 GB,2GB DDR2@800MHz 4-4-4-12

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji je ovo linux?

Ubuntu 6 + beryl, ali za informaciju ovaj filmić više nije reprezentativan, u međuvremenu je beryl ugašen i naslijedio ga je compiz-fusion. Danas cijela stvar izgleda još puno bolje i stabilnije. Plus linux je u tih par godina doslovno levela (skupa s onim buffom koji zasvijetli u svim RPGovima), pa je i sam OS daleko od tadašnjeg.

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
Koji je ovo linux?

Što će tek biti za par godina...

...KDE 4.6 Cool

A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.' Two atoms bump into each other. One says 'I think I lost an electron!' The other asks, 'Are you sure?', to which the first replies, 'I'm positive.'

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4ndY kaže...

Što će tek biti za par godina...

...KDE 4.6 Cool

fluxbox 2 <3  :inlove:
i nogom u guzicu je korak naprijed
17 godina
neaktivan
Koji je ovo linux?

To je staro, evo

što sam snimio nedavno (OpenSUSE11 + KDE4 + Compiz Fusion).

Probaj Linux! > linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
Kako da sit taj Beryl inplementiram u svoj ubuntu?
I jer mi može dati netko neki link jer Nisam siguran?
HvALA!
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
neaktivan
Koji je ovo linux?

Projekt beryl je napušten, a zamjenio ga je compiz fusion koji je sastavni dio ubuntu distribucije. Sve što trebaš je instalirati drivere za grafičku (da imaš 3d podršku) i uključiti napredne efekte desktopa. To možeš u System->Preferences->Apperance pod tabom "Desktop Effects".

Nakon toga se malo poigraš postavkama i prilagodiš si kako želiš da ti desktop izgleda.

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ali koji driver za grafičku?trebam instalirat?
17 godina
neaktivan
Koji je ovo linux?

Pošto si korisnik Ubuntua, pokreni program "Drivers Manager", i stavi kvačicu pored tvoje grafičke kartice. Program će sam preuzeti drivere sa interneta i instalirati ih (idem sa pretpostavkom da koristiš nVIDIA ili ATI graf. karticu.  U slučaju Intelove driveri su već instalirani a ako nekom nesrećom imaš neki VIA/S3/Chrome IGP zaboravi na efekte). Nakon toga samo restartaj računalo i upali desktop efekte. Ako se želiš dodatno poigrati instaliraj program "CompizConfig Settings Manager".

0 0 hvala 0
17 godina
a koliko ce mi to uzet jer imam na raaspolaganju bijednih !gb promet a dodatnih 1Gb mi se naplaćuje 170kn :-(
17 godina

Kako si ti dobio Aero sučelje ambivalent?

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2008 19:32 (unknown).
17 godina
neaktivan
unknown kaže...

Nema to veze sa Aerom. To je KDE4 tehnologija...
Elvis je Zagorec bil, i nigda nije on kril, prije svakog koncerta demižonku vina je spil, govorile njegve su oči 'O daj mi natoči!!'
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
a koliko ce mi to uzet jer imam na raaspolaganju bijednih !gb promet a dodatnih 1Gb mi se naplaćuje 170kn :-(
 Onako od oka 20-25 MB, možda i manje.
17 godina
M4r10 kaže...
unknown kaže...

Znaci to neide na Gnome?
Moram instalirat Kubuntu da to imam?
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
M4r10 kaže...
unknown kaže...

Znaci to neide na Gnome?
Moram instalirat Kubuntu da to imam?
 Bilo koju distru s KDE-om 4. e.g. KUbuntu, openSuse, Fedora 9(inace s Gnome-om ali ima i s KDE-om)...
Gentoo user. :')
17 godina
neaktivan

pa mozes i compiz-fusion za gnome instalirat

17 godina
Koji je ovo linux?

Kako to kad

stavim efekt "minimize effeck"

i minimaliziram ga ali desi mi se neki BUG

Što tu ne valja?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji je ovo linux?

moze malo vise detalja? sta si radio? kakav bug? sta kaze? itd?

0 0 hvala 0
17 godina
Ništa ne kaže samo kad ukljućim taj efekt i minimaliziram window te ga opet restoram ne pokaže mi taj window nego neke picassove slike :-)
17 godina
neaktivan
Koji je ovo linux?

Daj malo poradi na izražavanju, trebat će ti u životu a i lakše ćemo ti pomoći rješiti problem. Koja graf. kartica je u pitanju, što si sve uradio do sada, kakve su to picassove slike (lupi screenshot) i sl...

0 0 hvala 0
17 godina
Koji je ovo linux?

evo slike

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice