Instalacija Back Track 5 bez USB-a

poruka: 3
|
čitano: 2.757
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Zdravo !

Imam pitanje u vezi instalacije Back Track 5.

Neki dan sam skinuo verziju Back Track 5 R3 KDE za 32-bitni sistem.Koristio sam Unetbootin za extrakciju ISO-a na USB.

Pokusao sam da bootujem Back Track sa USB-a ali nije islo kako treba.U BIOS-u sam namestio podesavanja da se boot-uje sa USB-a ali jednostavno nece.

Tako da sam u UNetbootin umesto na USB, ja sam instalirao Back Track direktno na Hard Disk. ( Ima ta opcija )

Nakon toga sam restartovao sistem I dobio dual boot opciju , Microsoft Windows XP ili UNetbootin.

Udjem na UNetbootin i imam opciju da biram vrste Back Track-a.

Nakon toga dodjem na Back Track desktop i sve izgleda kao na internetu.Ako udjem na Back Track Ikonu za instalaciju, kada dodjem do djela za odvajanje particije, ( Korak 4 ) nenalazi se nista.

Da li to znaci da je Back Track vec instaliran ?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za Windows imaš program zove se LiLi (ukucaj LiLi na skidajmo.com),skini njega i preko njega stavi na USB. E da,umjesto Backtracka probaj Kali,on je navodno još bolji..

Možeš i koristit dd komandu za stavljanje .iso fajla na USB..

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Instalacija Back Track 5 bez USB-a
filipvk1000 kaže...

Za Windows imaš program zove se LiLi (ukucaj LiLi na skidajmo.com),skini njega i preko njega stavi na USB. E da,umjesto Backtracka probaj Kali,on je navodno još bolji..

Možeš i koristit dd komandu za stavljanje .iso fajla na USB..

Kali je nova vezija backtracka.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice