LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 510.617
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: LG G4 - Rasprava
sandro4 kaže...

Znam da izlazi i izašlo je dosta novih modela, ali novi G5 mi i nije nesto. A G4 sam mislio uzeti, ali vidim da ljudi imaju sve vise poteškoća sa njime. Sad sam bas bio gledao Samsung S6+, ipak mu je nešto cijena pala otkako je izašla sedmica.

Imao G2, G3, i sada G4 od 7.mjseseca i nema nikakvih ni naaaajmanjih problema. G2 i G4 iz tele2 a G3 iz vipa. I sve perfektno. A tko ocekuje da na 5,5 ekranu s tom rezom traje baterija 4 dana taj je sampion. Meni traje 4 4,5 h sot. Normalnog rada al ne na 4g mrezi jer mi ne treba. Npr hotspot kotistim svaki 3ci dan po 10 sati i ne pojede bateriju, a kolega na s6 mora bit na punjacu ako je duze od 4 sata.... Btw ljudi na forumu se jave opcenito ako imaju problem. Tak da to nije pravilo uopce kao za sve sto ima tu. Uvijek je pola pola. A ti uzmi samsunga i miran si. Ima ljepsi ekran ;) 

14 godina
neaktivan
sandro4 kaže...

Ma da, imam frenda sto radi u ht-u kao menađer pa cu preko njega nabaviti..hehe. Znam da Tele 2 zna imati nesto losije mobitele. Zato sam pitao da znam.

Uh sto ovo volim.... Od koga si cuo to ? Od dedamraza???

17 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Čitam vaše općenje cijeli dan, i ponovno sam se zaželio G4.

Note 3 u kutiju, na zasluženi odmor, i G4 ponovno na sunce!

Još da ga se može one-click rootat, bio bi blizu savršenstva.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

A koji nacin odrzavate bateriju? Battery saver ima one ruzne narancaste barove gore i dolje...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav jeli ima netko ovdje problema sa g4 , tipa ne zvoni na dolazni poziv ( onaj tko me zove zvoni mu te ispada kao da se ne želim javit) , neće da mi prekine poziv te svaki put moram gasit i paliti moj
Ako netko zna molim vas odgovorite
Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Pozdrav imam problem sa ovim telefonom pa me zanima da li je neko imao iskustva sa tim i sta bi trebalo uraditi.Telefon je naprosto poceo se gasiti i paliti i prilikom paljenja izbacivao je aktuelizacija i ugasi se pa upali nekad to prodje pa mogu koristiti telefon nekad ne prodje.Poslije dan telefon se opet pocne gasiti i paliti i pise samo lg logo i ugasi se da bi juce se desilo poslije tog loga ugasio se i od tad se ne moze upaliti sve crno.Telefon nije moj od komsinice starije koja ne zna bas najbolje ni to objasniti ali nosila je u neki servis uzeli su joj pare kao telefon je proradio i opet isto se to desavalo i nosila je 3 puta da bi zadnji put kada se ne moze pokrenuti rekli da joj je virus usao i da nema pomoci, a prvi put je prica bila da se gasi i pali jer se rastavilo nesto na ploci i ta prica nema smisla zasto bi izbacivao aktuelizacija i kako bi se palio i gasio ako nesto je raskaceno. Naravno naplatili su masno 40km a meni ne da zena da idem da se svadjam u servis s njima pa me zanima imal mu pomoci da li je to softwerski problem jer je izbacivao tu aktuelizaciju koja je nekad prolazila nekad ne i bio bih zahvalan ako bi mi dali neki savjet sta da radim kako da provjerim mogul ga flesati. Hvala puno izvinite na greskama i tekstu s brda dola ali zurim pa sam brzinski napisao problem bio bi zahvalan na svakom savjetu .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kenan94 kaže...

Pozdrav imam problem sa ovim telefonom pa me zanima da li je neko imao iskustva sa tim i sta bi trebalo uraditi.Telefon je naprosto poceo se gasiti i paliti i prilikom paljenja izbacivao je aktuelizacija i ugasi se pa upali nekad to prodje pa mogu koristiti telefon nekad ne prodje.

Napiši nam prva tri broja koja su na kutiji pod ''S/N'' (serial number). Petsto nešto...

Izgleda kao klasični boot-loop koji se rješava u servisu pod garancijom, ali daj prvo taj broj. Na naljepnici na kutiji je, ili ispod baterije na uređaju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 20:30 (CrnaBitanga).
11 godina
neaktivan

S/N:505KPMZ217835

13 godina
neaktivan

Nosi na servis čim čim prije, reci da se nekad neće upalit po 10-ak sati i traži popravak. Dobit ćeš zamjenu matične hehe

youtube.com/mislavbusic
11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Problem je sto je telefon iz njemacke sad ne znam sta raditi telefon ne moze nikako ni da upali :/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kenan94 kaže...

Problem je sto je telefon iz njemacke sad ne znam sta raditi telefon ne moze nikako ni da upali :/

LG ako se ne varam pokriva internacionalna garancija, prema IMEI broju - ispravite me ako griješim. To što se dešava je klasični boot loop i samo je zamjena matične ploče rješenje.

11 godina
neaktivan

Izvini na malo glupom pitanju ali ne znam ko uvazava tu garanciju ako je internacionalna ? Gdje trebam nositi telefon u neki ovlasteni lg servis ?

13 godina
neaktivan
kenan94 kaže...

Izvini na malo glupom pitanju ali ne znam ko uvazava tu garanciju ako je internacionalna ? Gdje trebam nositi telefon u neki ovlasteni lg servis ?

Agram servis u Zagrebu

youtube.com/mislavbusic
11 godina
neaktivan

Ja sam iz sarajeva i vidio sam da ima i kod nas agram servis trebalo bi da je to to jel moze preko imeia da se uvazi garancija ?

11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Zvao sam agram u Sarajevu i nisu servis za LG i zvao sam servis koji je ovlasteni za LG ali kazu da nije internacionalna garancija tako da izgleda skuplja pita nego tepsija.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Poz, dali netko ima problem sa otkljucavanjem( znaci s duplim lupanjem) svako cca 10-to otkljucavanje  mi se slika zamrzne. I onda moram zakljucat iza i oped otkljucat da bi bilo sve ok.

Nije neki problem al ide na nerve. Zna li neko rijesenja. Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ta koju nazivas internacionalnom vrijedi u EU, ne i u BiH
youtube.com/mislavbusic
14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

I da je iz njemacke koliko ja znam garancija vrijedi u cijeloj EU, nazalost ti si u BiH pa ti tako ni nemogu priznati istu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Hvala svima na savjetima :)

0 0 hvala 0
16 godina
LG G4 - Rasprava

mrtvac mrtvac
i ovaj moj isto otišao za domovinu..ovako stoji i ne mrda

jel to ima veze ovo sa serijskim greskama? serial number mi pocinje sa 505...kako to ide?

TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2016 23:58 (Tionio).

0 0 hvala 0
13 godina
Tionio kaže...

i ovaj moj isto otišao za domovinu..ovako stoji i ne mrda

jel to ima veze ovo sa serijskim greskama? serial number mi pocinje sa 505...kako to ide?

Bas tako ide, da

Jel imas garanciju?

ja
16 godina
bender_007 kaže...

Bas tako ide, da

Jel imas garanciju?

ima naravno...sad se cak onaj LG logo animirao, kao da ima neke trzaje da ce se upalit, ali ponovno ulazi u loop

TiONiO
13 godina
Tionio kaže...
bender_007 kaže...

Bas tako ide, da

Jel imas garanciju?

ima naravno...sad se cak onaj LG logo animirao, kao da ima neke trzaje da ce se upalit, ali ponovno ulazi u loop

A gle, mozes ga osposobiti tako da flashas 5.1 i onda imas paket(tot) koji flashas i on ti onesposobi 2 jezgre.

Onda ce normalno raditi ali duplo sporije.

U slucaju da te zanima sve je ovdje

Znaci 2 jezgre ti onesposobi ali radi samo na 5.1

Ako preko toga poslije preflashas ili uzmes ota opet = bootloop.

Ili ga spici samo na garanciju ako nemas nista vazno

ja
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 0:19 (bender_007).
16 godina
bender_007 kaže..

A gle, mozes ga osposobiti tako da flashas 5.1 i onda imas paket(tot) koji flashas i on ti onesposobi 2 jezgre.

Onda ce normalno raditi ali duplo sporije.

U slucaju da te zanima sve je ovdje

Znaci 2 jezgre ti onesposobi ali radi samo na 5.1

Ako preko toga poslije preflashas ili uzmes ota opet = bootloop.

Ili ga spici samo na garanciju ako nemas nista vazno

ma si lud, da se zahebavam time 

vec mi ga je pun klinac, ovo je 3.put da ide na garanciju...puna mi ga je kapa, srića da iman S3 u ladici za "nedaj bože", jer ću ostarit dok mi se LG vrati sa servisa

saljem ga i kad se vrati s novom maticnom, ide na prodaju...

TiONiO
15 godina
LG G4 - Rasprava

i moj je na zalost jucer otisao u raj nakon 7 mjeseci korištenja, samo se od jednom ugasio i vise se nije htio upalit, dođe do optimiziranja aplikacija pa do lg loga i dalje nista i plus pregrijavao se do mjere da sam mislio da će eksplodirati. Koliko sam čitao na internetu matična je riknula i nitko nije dobio svoj mob nazad vec su dobili novi. Najviše mi je žao slika i podataka koje sam izgubio, nisam već dugo napravio backup i jbg, ostao bez svega što mi je dosta bitno. Odnesao ga u tmobile, oni ga uzeli i sad cekam što će oni napravit. Moram priznat da me malo razočarao jer je mob super i da se takav kvar dogodi...

EDIT: serijski pocinje sa 506, tako da tko ga planira kupit neka to uzme u obzir

Pi*kice derem ko sličice!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 23:17 (Genoxxx).

1 0 hvala 0
16 godina
Genoxxx kaže...

i moj je na zalost jucer otisao u raj nakon 7 mjeseci korištenja, samo se od jednom ugasio i vise se nije htio upalit, dođe do optimiziranja aplikacija pa do lg loga i dalje nista i plus pregrijavao se do mjere da sam mislio da će eksplodirati. Koliko sam čitao na internetu matična je riknula i nitko nije dobio svoj mob nazad vec su dobili novi. Najviše mi je žao slika i podataka koje sam izgubio, nisam već dugo napravio backup i jbg, ostao bez svega što mi je dosta bitno. Odnesao ga u tmobile, oni ga uzeli i sad cekam što će oni napravit. Moram priznat da me malo razočarao jer je mob super i da se takav kvar dogodi...

da eto..i moj je bio tempiran na 7 mjeseci..taman toliko ga imam odprilike
isto cekam odgovor servisa, pošto je ovo 3. put da ide na garanciju, zatražio sam da mi daju novi :) mozda dobijem i novu kožu od iza :D to me jedino i veseli..novi punjac, usb, i koža

TiONiO
15 godina
Tionio kaže...
Genoxxx kaže...

da eto..i moj je bio tempiran na 7 mjeseci..taman toliko ga imam odprilike
isto cekam odgovor servisa, pošto je ovo 3. put da ide na garanciju, zatražio sam da mi daju novi :) mozda dobijem i novu kožu od iza :D to me jedino i veseli..novi punjac, usb, i koža

i ja se nadam novom ali čisto sumnjam, po svemu sudeći čeka me još par odlazaka u tmobile 

Pi*kice derem ko sličice!
13 godina
Vidim da zadnje vrijeme dosta vas govori o bootloopu i garancijama, odnošenju u servis po više puta. Sve su redom loša iskustva pa da ja dam svoje.
Ja sam mjesec dana nakon kupnje G4 u VIP morao nositi na servis. Odjednom nakon par updateova mi je prestao raditi WiFI. Nije se mogao uključiti uopće.
Niti 10 dana nisam čekao, vratili su ga s promjenjenom matičnom i novim IMEI naravno. Nakon 7 mjeseci sve funkcionira savršeno.

13 godina

Evo i baterija s turskom verzijom MM 20e. 
Nije bilo neko ekstremno korištenje al neki prosjek da. Inače kod jačeg korištenja uhvatim 3.30-4h SOT.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 12:12 (Abalo).

0 0 hvala 0
17 godina
Skrolaj malo dolje da vidim prosjek ako nije problem.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice