Ode G2 na 5.0.2 a mi jos uvek na 5.0
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eto, sad i vi malo čekajte :)
Sto se mora nije tesko :)
Ode G2 na 5.0.2 a mi jos uvek na 5.0
Ma sve je to Lollpop!!!!
Pitanje za one koji imaju original quic circle futrolu za G3
Da li telefon u toj futroli stiti socivo kamere od grebanja kada se stavi na neku povrsino?
Pitam,zato sto se na telefonu skida zadnji poklopac i stavlja u futrolu
Imas onaj jedan blago uzdignuti dio ispod kamere... tako da ce najvise on patit ako nemas maskicu, ali ce ti takoder stit to staklo kamere.
^ To je ono power dugme?
Kod original futrola maskica se skida i stavlja futrola u telefon
Na mobu imam stock 20h i zadnjih par dana sam primjetio da mi mobitel dosta troši bateriju kada se ne koristi, i uvijek mu na vrhu bude Google Services.
Sada sam diseblao Google Services i za sada vidim da linija na grafu je počela opet biti gotovo horizontalna ovih pola sata što sam blokirao Google Services. A zadnjih par dana je u mirovanju imala lijepi pad prema dole.
Inače do sada nisam imao nikakvih problema sa baterijom tj. sa nekom fantomskom potrošnjom.
Jel su radili neki update za Google Services koji nisam primjetio ili što?
^ To je ono power dugme?
Kod original futrola maskica se skida i stavlja futrola u telefon
Prodi prstom ispod kamere... imas ko mali brijeg... tocno iznad gumba za pojacavanje i ispod kamere :D Ne znam kako da ti drugacije objasnim. To je jedini dio koji strsi van i koliko sam skuzio on je tu zato da stiti kameru kad se bez maskice stavi na stol.
Ljudi kako instalirat TWRP na lollipopu, na koji got način probao uvjek baca "Secure Booting Error! Cause : boot certification verify", root je prošao najnormalnije.
^kojom si metodom probao ?
Jel ti baca secure error kad ulazi u android ili kad ulazis u recovery. mislim da ti recovery radi.
preko Fashifya, preko TWRP Managera i preko cmd-a http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55932812, uvjek isto
Na koju foru mogu snimat slowmotion video s zvukom? Ne smia zvuk uopće...a vidim po youtube-u ima hrpa slowmotion filmića s zvukom...
Uzeo neki dan tel,moze preporuka neke maskice?
Netko ovo je ovo linkao http://www.ebay.com/itm/111625709622?redirect=mobile
ima tko to? valja?
...i jos nesto,kupit xcam ili neki drugi?
Kupi spigen i miran si: http://www.spigen.com/lg-g3-case-slim-armor.html
Za slow motion ti treba xcam aplikacija (imas je na xda free). S njom snimas video od 125FPS a za prikaz snimke u slow motion koristis stock video player, s kojim usporis snimku za npr. 5 puta. [APP] XCam LG v6.0.0 [G3]
Skinuo sam xcam i vidim u postavkama samo 120 fps i kad stavim na to slika je jako loša, isto ko i na stock aplikaciji za kameru... Kako snimati to u 125 sličica kako si rekao, ne vidim tu opciju...?

Na koju foru mogu snimat slowmotion video s zvukom? Ne smia zvuk uopće...a vidim po youtube-u ima hrpa slowmotion filmića s zvukom...
Uzeo neki dan tel,moze preporuka neke maskice?
Netko ovo je ovo linkao http://www.ebay.com/itm/111625709622?redirect=mobile
ima tko to? valja?
...i jos nesto,kupit xcam ili neki drugi?
Kupi spigen i miran si: http://www.spigen.com/lg-g3-case-slim-armor.html
Za slow motion ti treba xcam aplikacija (imas je na xda free). S njom snimas video od 125FPS a za prikaz snimke u slow motion koristis stock video player, s kojim usporis snimku za npr. 5 puta. [APP] XCam LG v6.0.0 [G3]
Skinuo sam xcam i vidim u postavkama samo 120 fps i kad stavim na to slika je jako loša, isto ko i na stock aplikaciji za kameru... Kako snimati to u 125 sličica kako si rekao, ne vidim tu opciju...?
Kod mene ti je isto tako....slika bas losa na tom SlowMo 720p....pisao sam to vec prije par stranica. Mislim da ovo sa youtebea nije od LG G3 video ili ja i ti imamo neki sa losijom kamerom ili necim drugim. Kod mene je SloMo katastrofa od nazubljenosti i musav do zla boga. Totalno neupotrebljiv video. Bolje snimiti nesto u 4k ili 1080p 60fps pa ga usporiti nego ovo sranje.....pardon
Mislim da prihvaćaju ukoliko nemaš niti jednu ogrebotinu.
Koliko bi bilo teško zamjeniti tu plastiku kod kuće? Se može to negdje kupit uopće? Tražio sam malo, ali nisam našao ništa. Stvarno mi se ne da slat u servis jer će mi izbrisat sve i još ću bit bez njega mjesec dana.
Koliko bi bilo teško zamjeniti tu plastiku kod kuće? Se može to negdje kupit uopće? Tražio sam malo, ali nisam našao ništa. Stvarno mi se ne da slat u servis jer će mi izbrisat sve i još ću bit bez njega mjesec dana.
Imam i ja pukotinu na mikrofonu ali zbog toga nosit mob na servis nema šanse.
Jeste picajzle
Koji vam je trenutno najbolji custom ROM ? Jučer sam stavio Cloudy i mob definitivno radi bolje nego na stocku, te koliko sam primijetio baterija traje nešto duže .
Moj je priznalo. Cekam da mi mob dođe iz agrama. I ekran mjenjan. Vjerojatno je spojen pa se mora i ekran mjenjat. Predan u prošli petak popodne u tele2 u splitu i jucer izasao iz servisa. Samo ce mi doc tek u utorak jer je uskrs
mogu misliti kako je zaista odlican nosac...cim ima ovako dug vrat, mogu misliti kako se trese i kako lose ocitava G sile i potrebno za racechrono i slicno
mogu misliti kako je zaista odlican nosac...cim ima ovako dug vrat, mogu misliti kako se trese i kako lose ocitava G sile i potrebno za racechrono i slicno
Jos da nije Megan u pitanju shvatio bi ovo ozbiljno :D
Moj je priznalo. Cekam da mi mob dođe iz agrama. I ekran mjenjan. Vjerojatno je spojen pa se mora i ekran mjenjat. Predan u prošli petak popodne u tele2 u splitu i jucer izasao iz servisa. Samo ce mi doc tek u utorak jer je uskrs
Nisam bas skuzio, dali je to neka falinka pa plastika puca ili sta. Ispalo pa gurate pod njihovu gresku ili nesto drugo. Kako igleda ta pukotina. Cisto da imam na znanju .
Hvala !
Pukootina nastane sama od sebe ili kako neki pisu koristenja circle maske , to je lgeva greska i priznali su je . tako da mislim da nebi nitko trebao imati problema sa garancijom . izgleda nekako ovako :
Zamisli koje njesra od greske. Pa ne mogu vjerovati da tako pukne samo od sebe. Ja mislio da mozda tu lakse puca ako se slucajno udari. Ludilo...valjda nisam i ja taj sretnik koji dobije svoju crticu.

Mislim, pa nije za to kriv cover. Kako bi on mogao biti za takvo nesto kriv. Ili je plastika losa pa nakon nekog vremena pod utjecajem vanjskih atmosferilija postane kruta pa puca kao staklo ili je pao. Nije moglo samo od sebe. Mora nesto biti. Samo se eto nadam da nisam i ja te srece dok ga ne prodam. Iako sam tek od nedavno vlasnik cca 1 mj., plan mi ga je zamjeniti za novi g4 kad izadje. Cisto iz razloga da uzmem najnoviji pa onda mir par godina. Ovaj sam dobio od firme nakon 4 godine koristenja SGS S2. Eh da mi i G4 toliko izdrzi.