LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.229.010
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jedino mi znaci preostaje preko kdz-a da flesam kako bi mi root ostao. Hvala na odgovoru

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ako je mob trenutno na kitketu, trebas ga rootat i stavit root lollipop verziju koju zelis ili lollipop custom rom. Ako ga rootanog apdejtas, izgubit ces root. A onda ces opet trebat stavljat kitket da bi ga roota. Jos uvjek se lollipop nemoze rootat.

sent via LG G3

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Da,da,to sam i mislio da kdz-ujem root verziju LL. Reci te mi,citao sam ovde,jel istina da fokus malo brljavi na 20h?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kdz i root nemaju veze. 

sent via LG G3

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Mislio sam da flesujem kroz rikaveri rutovani LL,nego se nisam lepo izrazio. Neka mi neko kaze kakav je auto fokus na kameri kod 20h verzije? Citao ovde da fokus ne radi dobro kako je radio na KK

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Izasao je root za Lolipop, kog zanima.

http://www.reddit.com/r/LGG3/comments/2ydptk/workinghow_to_lollipop_root/

Edit: Vidim zadnjih par postova da se takodjer raspravlja o SOT-u. Nisam bas misljenja da je to vrlo bitno jer se to moze nategnuti na razne nacine. U svakom slucaju, zao mi je ovih sta se hvale sa 4h. Evo 6h surfanja i gledanja youtube videa i twitch streamova. Wifi i data upaljeni nonstop. High precision GPS takodjer. 50% brightness. http://imgur.com/v4utZJc

Inace, koristim full stock v20h i nisam imao nikakvih problema sa mobitelom od 1. dana (pregrijavanje, lag, itd.)

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 9:28 (McRazorz).

3 0 hvala 1
10 godina
LG G3 - rasprava

ja isto koristim 20h stock i isto mogu preko 6 sati sot imati bez problema.. i to sa 62% svjetline ekrana fiksno.. ali to kad 6 sati drmam po njemu bez prestanka..

a ovako tokom cijelog dana imam oko 4h sot

i takoder nikad nikakvog pregrijavanja, blokiranja, rusenja i sl

i jedan prijedlog, koristite chrome beta za preglednik jer ovaj njegov je dosta spor..

moze li se na njegovoj original tipkovnici podesiti da mi je dolje desno zarez umjesto točke?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 10:36 (digitall).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava
digitall kaže...

ja isto koristim 20h stock i isto mogu preko 6 sati sot imati bez problema.. i to sa 62% svjetline ekrana fiksno.. ali to kad 6 sati drmam po njemu bez prestanka..

a ovako tokom cijelog dana imam oko 4h sot

i takoder nikad nikakvog pregrijavanja, blokiranja, rusenja i sl

i jedan prijedlog, koristite chrome beta za preglednik jer ovaj njegov je dosta spor..

moze li se na njegovoj original tipkovnici podesiti da mi je dolje desno zarez umjesto točke?

Moze, naravno. Iskreno, instaliraj SwiftKey, a ako bas hoces onda zares mozes namjestit u postavkama.

Language & Input

LG Keyboard

stisnes na onaj kotacic

Keyboard height and layout

QWERTY keyboard layout

Tu ces vidjet symbol key koji ubacis sa drag'n'drop di hoces i onda mozes odabrat zarez.

15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Je li tko u zadnje vrijeme isprobao kakav novi kejs za G3 iz vise klase?

P.S.

Koju aplikaciju koristite za fotic jer ova po defaultu je koma.

Imam kod kuce G2 i G3 te G2 je sto se tice aplikacije za fotografiranje miljama bolji nego od ove na G3, koja je blago receno katastrofa.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
win32 kaže...

P.S.

Imam kod kuce G2 i G3 te G2 je sto se tice aplikacije za fotografiranje miljama bolji nego od ove na G3, koja je blago receno katastrofa.

Instaliraj si Xcam sa XDA. Miljama bolji od ove dvije zajedno.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina
neaktivan
LG G2 kaže...

Presao bi sa G2 na G3. Imam par pitanja koje sam uocio kao nedostatak na G2,pa da vidim kakvo je stanje sa G3 modelom.
1. Da li G3 mora uz lice da se drzi u toku razgovora? G2 je imao taj problem,cim se malo mrdne,sagovornik ne cuje lepo
2. Da li se telefon sa LL greje i koliko?
3. Kakav je zvuk prilikom snimanja vide-a u low light situacijama gde nije previse bucno? G2 je imao problem sa noise audio.
4. Koristi neko xdabbeb 6.0 fix? Isti clan je na G2 odlicno uradio fix,pa me zanima kako ste vi zadovoljni kamerom?
Hvala

1. Nisam primjetio.

2. Grije se kao i G2 (imam oba pa ne lupam bezveze), stovise dosta se grije no s obzirom na hardveraj, sasvim normalno.

3. Mogu probati pa javim.

4. Nisam koristio nikkav fix, ali G2 ima daleko bolje odraden dio oko software-a i kamere (software na G3 je losiji nego kod G2 kada je kamera u pitanju).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 11:24 (win32).
10 godina
LG G3 - rasprava

postoji li nekakav auto nosac vakumski, dovoljno velik za njega, s tim da se moze prilagodit i nekom drugom uredaju? i po mogucnosti da je istodobno i punjac?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
win32 kaže...

P.S.

Šta fali kameri tj aplikaciji kamere??

Meni čisto korektno obavlja svoj posao. Slike su mi odlične.

ps. treba znat i slikat.

13 godina
SimeKZ kaže...
kenan.M kaže...

Sutra mi dolazi lg g3 i zanima me koje je najbolje kućište(case) ili skin za njeg, razmišljam naručit za 5-6 dolara imitaciju oficijalnog "circle" case-a od lgija.

Ako uzimas uzmi original... 

Najbolje je bez casea jer je mobitel lijep :D Ako bas mora,s uzmi neki prozirni gumeni case.. 

Orginal skup :)

Mislim si uzet ovaj skin, sutra ću naručit pa kad dođe podjelim iskustva.

12 godina
neaktivan
LG G2 kaže...

Reci te mi,citao sam ovde,jel istina da fokus malo brljavi na 20h?

Da fokus mu je u banani...i to tezoj...na KK je sve radilo savrseno dok na 20h ima velikih problema.

13 godina
neaktivan
Mario31 kaže...
LG G2 kaže...

Da fokus mu je u banani...i to tezoj...na KK je sve radilo savrseno dok na 20h ima velikih problema.

Fokus.,ja to nisam primjetio...ja ima G3 od verzije 10a i sad mi se baš nadograđuje na 10i. Nisam ni u jednoj od verzija primjetio probleme s kamerom. Od početka su slike bile odlične a takve su i sada.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2015 19:56 (R36).
10 godina
Mario31 kaže...
LG G2 kaže...

imam 20h i bez greske fokusira u bilo kojim uvjetima

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Da odmah budemo na cisto...ima problema sa fokusom pri bilo kakvim uvjetima...na KK nikakvih...bar sam to odmah isao isprobavati.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
win32 kaže...
LG G2 kaže...

Presao bi sa G2 na G3. Imam par pitanja koje sam uocio kao nedostatak na G2,pa da vidim kakvo je stanje sa G3 modelom.
1. Da li G3 mora uz lice da se drzi u toku razgovora? G2 je imao taj problem,cim se malo mrdne,sagovornik ne cuje lepo
2. Da li se telefon sa LL greje i koliko?
3. Kakav je zvuk prilikom snimanja vide-a u low light situacijama gde nije previse bucno? G2 je imao problem sa noise audio.
4. Koristi neko xdabbeb 6.0 fix? Isti clan je na G2 odlicno uradio fix,pa me zanima kako ste vi zadovoljni kamerom?
Hvala

1. Nisam primjetio.

2. Grije se kao i G2 (imam oba pa ne lupam bezveze), stovise dosta se grije no s obzirom na hardveraj, sasvim normalno.

3. Mogu probati pa javim.

4. Nisam koristio nikkav fix, ali G2 ima daleko bolje odraden dio oko software-a i kamere (software na G3 je losiji nego kod G2 kada je kamera u pitanju).

Molim te po cemu si ti zakljucio da G2 ima DALIKO bolji software od kamere nego G3???
G3 radi bolje slike i videa u svim uvjetima, negdje je razlika manja, a negdje veca,
ali uvijek u korist G3 uredaja. Tako da jos jednom po cemu je onda software g2 kamere 
bolji i to daleko kako kazes????
Ono sto G2 ima je samo vise opcija, ali i to se moze rijesiti sa recimo google camerom.

10 godina
Mario31 kaže...

Da odmah budemo na cisto...ima problema sa fokusom pri bilo kakvim uvjetima...na KK nikakvih...bar sam to odmah isao isprobavati.

da budemo na cisto, dodi kod mene uzmi mob, i nadi gresku u fokusiranju. gore je stock 20h

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Sve super...tvoj nema problema...ovaj moj ima.

1 0 hvala 0
10 godina

koliko vremena treba da to dode do mene? posto sam narucio jos taj dan kad si stavio taj link..

u narudbi pise processing cijelo vrijeme

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

LG G4 slike ja sam osobno razočaran ako ce stvarno od flagshipa radit "flex sranja" em kaj izgleda deblje i ruznije od G3 i pogotovo te glupusti sa felx savijanjem mi se ne svidaju ako su to stvarno slike od G4 ja ostajem jos dugo vremena na G3 http://www.nowhereelse.fr/lg-g4-photos-presse-105599/ daj komentirajte zanime me bas vase misljenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Slazem se sa tvojim misljenjem da nema smisla napraviti uredaj deblji od G3. Ali ovdje je tema G3 tako da sumnjam da ce se ovdje moci raspravljati o Gr
10 godina
neaktivan
Slazem se sa tvojim misljenjem da nema smisla napraviti uredaj deblji od G3. Ali ovdje je tema G3 tako da sumnjam da ce se ovdje moci raspravljati o G4
13 godina
LG G3 - rasprava

Uskoro AutoRec i za G3, mozda cak danas ako uhvatim vremena. Plus nadogradnja za G2.

ja

0 0 hvala 0
15 godina
bender_007 kaže...

Uskoro AutoRec i za G3, mozda cak danas ako uhvatim vremena. Plus nadogradnja za G2.

Hoce biti i uz autorec i root i jel radi na lollipop

13 godina
LG G3 - rasprava

Root ce biti posebno, mogu za potrebe korisnika foruma pakirati all in one.

AutoRec ce biti iskljucivo lollipop compatible (moram jos pogledati misljenja korisnika --- nemam G3 pa je malo problem)

Danas bi vec trebao izbaciti preview tako da ako ima netko tko se ne boji brickanja a vjest je, moze se javiti u pm za probu.

iako sam 99% siguran da pravim koristenjem nema bricka.

ja

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jedno tehnočko pitanje.

Uzeo bih si mem. karticu za LGG3. Nekako mi malo ovih njegovih 16gb. Vec kad uzimam onda bih uzeo minimalno 32 ili 64gb. Ono sto mene sada zanima je brzina mem. kartica.

Vidim dosta po netu razlicitih misljenja. Mob ce dosta cesto sluziti za snimanje video sadržaja i to u 1080p ali i za UHD pa me zanima dali je bilo koja mem. kartica klase 10 dovoljno brza ili nije? Naravno da ce biti snimanja i 720p uradaka sa 120fps pa da ne bude zbog visoke rezolucije ili broja framova nekog dropanja ili trzanja slike.

Molim za preporuku neke kartice i opcenito misljenje oko njene brzine .... Od trgovina na raspolaganju u gradu su mi HG-Shop ili Links.

Hvala Vam puno !

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

C10 je dovoljno brza za sve. No ne brini radi toga jer ionako sve prvo ide u medjuspremnik pa tek onda na skladistenje.

ja

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice