LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.229.079
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Cm12

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2015 23:16 (g398).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

jel radi sve na cm12?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Radi odlično i osjetno je brži 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

kak da nadem ovaj wallpaper moze neko pomoc bas mi se svida? http://i.imgur.com/Jfl1GrK.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava
Nvidia GTX 680 kaže...

kak da nadem ovaj wallpaper moze neko pomoc bas mi se svida? http://i.imgur.com/Jfl1GrK.jpg

Mislim da ti je ovo jedna od tema Lunchera...sad kojeg ne mogu se sjetit.,mislim sa je zopo ili tako nesto.

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jel netko koristi supcase unicorn masku? Zanima me kako touch reagira jer maska ima i prednje staklo?

sent via LG G3

0 0 hvala 0
10 godina
LG G3 - rasprava

da li je netko kupovao bezicni punjac? kako funkcionira, kolko love itd.. ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Itian A6

Nemam primjedbi, nikakvih. Multi coil. Puni sa maskom tipa spigen (guma pa preko plastika).

sent via LG G3

0 0 hvala 0
10 godina
Moby-Split kaže...

Itian A6

Nemam primjedbi, nikakvih. Multi coil. Puni sa maskom tipa spigen (guma pa preko plastika).

ok, nemam nikakvu masku na mob.. znaci ne treba nista ubacivati sa unutrasnje strane poklopca baterije kao sto vidim po youtube videima..? nemam pojma sta to rade.. 

npr ovo..  

ili ovo  

meni na poklopcu iznutra stoji ta naljepnica sa sva 4 pina.. kakve oni to imaju modele g3?

samo ga stavim na taj punjac i on se puni?

i koja je brzina punjenja u odnosu na njegov original usb punjac? koji mi napuni za manje od sat vremena

3-Coils Multi-function - sto to znaci?

ako nekad prijedem na note ili nesto slicno, da li ce mi taj punjac isto moci sluziti?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2015 0:27 (digitall).
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

(Kako sam ja to skonta) Ovi original od lg-a ima one coil a ovaj je multi (3) coil. To su ove tri kao zavojnice (štali vec). To sta oni rade, rade jer nemaju ugrađen wireless. To sam ja radio na S3. Mozes punit bilo koji. Bilo koji koji ima ugrađen ili se moze ugradit wireless konektor. Za brzinu ti nemogu rec jer je punjac na nocnom ormaricu i kad ga nekoristim, puni se. Al sporo nije sigurno. Mozda je meni i sporije zbog maske.

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2015 22:38 (Moby-Split).

1 0 hvala 0
10 godina
LG G3 - rasprava

www.ebay.com/itm/High-Efficiency-QI-Wireless-Charger-Charging-Pad-For-Nexus-6-Lumia-930-LG-G3-G2-/201255100196?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2edbbd1f24

to je to?

ne pise a6

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
LG's G4 smartphone will be 'completely different' to the G3 - vam se to sviđa kaj ce bit kao totalno druačiji dizajn ili ne?

http://www.digitalspy.co.uk/tech/news/a632449/lgs-g4-smartphone-will-be-completely-different-to-the-g3.html#~p5UIml4ciiqQgS
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Meni to ok da je dizajn drugačiji malo. Glupo mi je kad mobiteli serija za serijom ijedno te isto :)

Samsung Galaxy Note II :)
10 godina
neaktivan

da,  isto pitanje,  kako izbrisati ili isključiti je'eni McAfee, a da ne moram rootat mob?

I da li tko ima problema s onim kabelom od punjača?  Crko mi nakon jedva dva tjedna.. mob pokazuje da je na punjenju,  čak i svijetli lampica gore, ali se ne puni uopće.. kad ga zamijenim nekim kineskim usb kabelom od 1$ puni normalno, doduše sporije.. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2015 11:21 (nikola1706).
17 godina

svidja mi se da nije ko klon iphone,HTC i donedvanog samsunga 

13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav, jel ima tko od vas original quick Circle? Zanima me jeli ovo original?https://www.svijet-medija.hr/art/preklopne-korice-za-mobitel-lg-g3-quickcircle-crne-/64457

inace je na drugim slikama na netu krug srebrni a ovdje je crn...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Okvir nije crn, nego proziran, postoje svjetlosni efekti oko sata koji se onda kroz njega vide. Ja imam potpuno isti sa slike, na ebayu ti je to par dolara.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
nikola1706 kaže...

da,  isto pitanje,  kako izbrisati ili isključiti je'eni McAfee, a da ne moram rootat mob?

I da li tko ima problema s onim kabelom od punjača?  Crko mi nakon jedva dva tjedna.. mob pokazuje da je na punjenju,  čak i svijetli lampica gore, ali se ne puni uopće.. kad ga zamijenim nekim kineskim usb kabelom od 1$ puni normalno, doduše sporije.. 

Mislim da ne možeš nikako maknuti McAfee. Ja sam pokušavao prije i raspitivao se na XDA i svi su mi rekli da ne ide. A ako si na KitKat root ti je pola minute posla :)

Samsung Galaxy Note II :)
13 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Okvir nije crn, nego proziran, postoje svjetlosni efekti oko sata koji se onda kroz njega vide. Ja imam potpuno isti sa slike, na ebayu ti je to par dolara.

Je, al hocu bas original, ti po par dolara nemaju wireless charging a neki cak ni nfc:) a iplastika je ko od npr. kalkulatora.

15 godina

Kazu na xda uskoro 20k za europu

10 godina
neaktivan
goranbm kaže...
nikola1706 kaže...

Mislim da ne možeš nikako maknuti McAfee. Ja sam pokušavao prije i raspitivao se na XDA i svi su mi rekli da ne ide. A ako si na KitKat root ti je pola minute posla :)

pogledaj malo ovo ..možda ti pomogne.. 

17 godina

dali znas kojim slucajem sto ce isti donjet od noviteta vizualno i featurski or ce bit samo performance upgrade only 

15 godina
4mal kaže...

dali znas kojim slucajem sto ce isti donjet od noviteta vizualno i featurski or ce bit samo performance upgrade only 

Zasad samo piše da će biti brzo spreman za skidanje

14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Može link di si vidija? Ja nisam uspio naci

sent via LG G3

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Na sajmu u barceloni proglaseni najbolji smartphoni. Iznenadeni??

http://www.racunalo.com/iphone-6-i-lg-g3-proglaseni-najboljim-smartfonima-na-sajmu-mwc-2015/

5 0 hvala 0
15 godina

V20i bliski istok....v20k europe....xda g3

15 godina
danny_2 kaže...

http://www.racunalo.com/iphone-6-i-lg-g3-proglaseni-najboljim-smartfonima-na-sajmu-mwc-2015/

Nismo

14 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

V20i bliski istok....v20k europe....xda g3

Jel problem link?

sent via LG G3
13 godina
odjavljen
danny_2 kaže...

Poprilično. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice