LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.232.666
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: LG G3 - rasprava
Cordas kaže...
R36 kaže...

Mislim da je Google to mogao i bolje...jako mali pomaci s 4.4.2 na 5.0 - 

Razlika je ogromna. To što je LG izbacio nažalost vizualno ne sliči nešto previše L-u, nego je sve više manje ostalo isto kao što je i bilo.

Stock L je druga priča.

Meni baš i nije. Više kao 4.4.5.

A ovaj gaf sa FCanjem je smiješan. Pola ljudi FCaju aplikacije jer nije očišćen 4.4.4 dalvik cache prilikom OTA nego samo prebačen u particiju koja na 5.0 ne postoji.

Ukoliko imate taj problem, bootajte stock recovery (vjerojatno bi trebao biti onaj sa 4.4.4 jer tu nema promjene za taj .img) i wipeajte cache & dalvik.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
neaktivan
BOGDO kaže...

Instaliral Android L. Nisam radil CSE flash nego klasika normal. Mob mi radi odlično. Dugo se bootal nakon što je ubačen lolipop, nekih dobrih 5+ minuta, optimizacija aplikacija dodatno nekih 5 minuta. Sučelje je odlično optimizirano i sve doslovno klizi, fluidnost je odlična. Zasad zadovoljan, bumo vidjeli kak se bude baterija ponašala. Jel netko skužil kak maknut ovu poruku koja se prikaže nakon što prođe proces paljenja moba. 

Maknuo sam par aplikacija pa mi se maknula i poruka. Mislim da je do nova launchera bilo...

Ne. Ipak nije. Opet se vratila... :(

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 21:59 (Bakaluar).
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima sestra mi ima LG G2 eee mob je extra a vidio sam i LG G3 znaci masa od moba extra, inace nisam ljubitelj LG telefona ali ipak ove G serije su extra :D

IpL Support
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Danas Flashao Android 5 (20A).

Trenutni bugovi koje sam primjetio:

- Alarm nema zvuka kada se stavi na Silent (po novome Do not disturb). Mora biti ili na vibraciji ili na zvuku da bi zvonio.

- Zbrkali su sa time što su spojili Do not disturb i Silent. Prije sam palio Silent ako ne želim zvuk, a u Do not disturb bi samo stavio par kontakta od kojih mogu primati pozive. Sada je to oboje povezano i nepraktično.

- Pokazivanje potrošnje baterije je krivo. Nakon 8h30min rada mi je baterija na 76%, a SOT je 1h10min. Ništa čudno, ali od ukupne potrošnje na ekran otpada 5%. {#}

- Kod pokretanja kamere zna me često pitati da li želim da slike idu na SD karticu a ne na internu memoriju.

- ES file explorer ne prikazuje SD karticu, samo memoriju uređaja. Prikaže ju samo ako uklonim i vratim SD karticu dok je mobitel upaljen, ali opet nakon nekog vremena ju ne prikazuje.

Nažalost još nema Roota pa sam osuđen na predinstalirani File Manager da bi baratao fileovima između SD i interne memorije.

1 4 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

I ja san danas flasha 5.0

Jel jos kome neradi aplikacija za poruke...uden u poruke i aplikacija se samo crasha

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Alarm svira na svim opcijama. Samo treba znat podesit. Ljepo pise da alarmi spadaju pod prioritete. Kad uđeš u opciju "ne smetaj", pa "pozivi i obavjesti", i tu oznaci "samo prioriteti" i alarm ce zvonit.

Nema na cemu

Uspio stavit sliku/avatar na korisnika.

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 2:48 (Moby-Split).

0 1 hvala 0
15 godina
iandic kaže...

Danas Flashao Android 5 (20A).

Trenutni bugovi koje sam primjetio:

- Alarm nema zvuka kada se stavi na Silent (po novome Do not disturb). Mora biti ili na vibraciji ili na zvuku da bi zvonio.

- Zbrkali su sa time što su spojili Do not disturb i Silent. Prije sam palio Silent ako ne želim zvuk, a u Do not disturb bi samo stavio par kontakta od kojih mogu primati pozive. Sada je to oboje povezano i nepraktično.

- Pokazivanje potrošnje baterije je krivo. Nakon 8h30min rada mi je baterija na 76%, a SOT je 1h10min. Ništa čudno, ali od ukupne potrošnje na ekran otpada 5%. {#}

- Kod pokretanja kamere zna me često pitati da li želim da slike idu na SD karticu a ne na internu memoriju.

- ES file explorer ne prikazuje SD karticu, samo memoriju uređaja. Prikaže ju samo ako uklonim i vratim SD karticu dok je mobitel upaljen, ali opet nakon nekog vremena ju ne prikazuje.

Nažalost još nema Roota pa sam osuđen na predinstalirani File Manager da bi baratao fileovima između SD i interne memorije.

Glede ovog sa kamerom, meni se to događalo i na v10a,b,c,l verzijama softvera, zasad u 2 dana još nije na lizalici. Definitivno se slažem sa navodom glede baterije. evo meni trenutno baterija na 98% i mob veli da je preostalo procijenjeno vrijeme 5h i 52 min ??

ASUS ROG G750JX / LG G3 2/16
14 godina
Mitch kaže...
Cordas kaže...
R36 kaže...

Mislim da je Google to mogao i bolje...jako mali pomaci s 4.4.2 na 5.0 - 

Razlika je ogromna. To što je LG izbacio nažalost vizualno ne sliči nešto previše L-u, nego je sve više manje ostalo isto kao što je i bilo.

Stock L je druga priča.

Meni baš i nije. Više kao 4.4.5.

Kako nije? Pa vizualno ovo je najveći upgrade Androida do sad. 

Ima i brdo zgodnih, novih featurea.

15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ljudi molim pomoć! 

Svako malo mi se dogodi da izgubim signal! Kako se riješiti tog problema? Izgubi se signal kao da nema sima unutra! 

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Probaj stavit da koristi samo 2G mreže pa vidi oce bit pomaka

sent via LG G3

0 1 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Jeli kome deezer prekida kod reprodukcije na 4g mrezi?

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pobrisano i sve napisano u postu ispod....

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 12:47 (iandic).
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo dečki stigle i upute za nadogradnju na Lollipop na mob.hr :)

http://mob.hr/nadogradite-lg-g3-na-android-5-0-lollipop-vec-danas/

3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
Moby-Split kaže...

Alarm svira na svim opcijama. Samo treba znat podesit. Ljepo pise da alarmi spadaju pod prioritete. Kad uđeš u opciju "ne smetaj", pa "pozivi i obavjesti", i tu oznaci "samo prioriteti" i alarm ce zvonit.

Nema na cemu

Uspio stavit sliku/avatar na korisnika.

1. Ako upalim Silent svi zvukovi su ugašeni ukljućujući i alarm.

2. Ako upalim Vibrate svi zvukovi su ugašeni i alarm radi ali će mi mobitel vibrirati za pozive, poruke itd. (osim ako to ne promjenim u postavkama).

3. Ako su mi upaljeni svi zvukvi i samo upalim Do not disturb sa Volume Up ili Down i označim PRIORITY ugašeni su svi zvukovi (osim onoga što sam stavio pod Priority) i Alarm radi, ali u ovom slučaju mi i radi zvuk od Vibera i naravno zvuk zvona za sve kontakte koje sam dodao pod dozvoljene (pročitati na dnu posta).

4. Ako želim da mi ne radi ništa osim Alarma moram prvo upaliti Silent pa stisnuti Volume Up ili Down i označiti PRIORITY i onda još maknuti kvačicu sa Incoming calls kako mi mobitel ne bi zvonio za kontakte koji su dozvojeni, ali i dalje mi za Viber vibrira ako dobijem poruku na Viber. 

Dakle ako ne želim nikakve vibracije i zvonjavu već samo Alarm ujutro onda moram upaliti Silent pa stisnuti Volume Up ili Down i označiti PRIORITY i onda još maknuti kvačicu sa Incoming calls kako mi mobitel ne bi zvonio za kontakte koji su dozvojeni (pročitati na dnu posta) i još da mi Viber ne bi vibrirao moram ili ugasiti interenet konekciju ili otići u postavke Vibera i ugasiti opciju da mi Vibrira uz zvonjavu. {#} 

Kako je bilo prije:

1. Upalim Silent i nema nikakvih zvukova ni vibracija osim Alarma. (Palilo sa 2 klika na traci obavijesti) 

2. Ako želim da me kontaki za koje moram biti dostupan i preko noći mogu zvati upalim Do not disturb i nema nikakvih zvukova ni vibracija osim Alarma i naravno tih kontakata kojima sam dozvolio. (Palilo se sa 1 klikom na traci obavijesti)

Po meni su to bespotrebo zakomplicirali.

Ali to nije sve! {#}{#}

Kontake od kojih si prije htio primati pozive u Do not disturb modu su se odabirali jedan po jedan i to je to, ali sada se može odabrati da dobivam pozive od svih (čemu onda Do not disturb) ili pozive samo od ljudi iz imenika ili Favorites (a tu listu moram opet provjeravati jer mob sam dodaje kontakte koje često zoveš).

Znači da je opcija koja je meni bila dosta važna izgubljena i sada kada moram biti dostupan preko noći jedostavno moram ostaviti uključen zvuk i ugasiti interenet i nadati se da me nitko drugi neće zvati osim onih od kojih očekujem da bi mogli. Ili pobrisati sve iz imenika osim onih koji me smiju zvati i ujutro ih vratiti iz Backupa. {#}

Do not disturb je u potpunosti sada besporteban i mogli su ga jednostavno maknuti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 12:49 (iandic).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Meni je lollipop zasad odlican. Bas osjetim napredak. Iako status baterije nije tocan. Meni dugo stoji 100% pa naglo padne

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 12:17 (Moby-Split).

0 0 hvala 0
16 godina
Cordas kaže...

Androida da, LG bloatwarea ne.

Pa vrtim stock 5.0 na N5 i UI je miljama ljepši.

Ovo je neka kombinacija TouchWiza sa 4.4.4 i LG-evog sa 4.4.4

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
Mitch kaže...
Cordas kaže...

Androida da, LG bloatwarea ne.

Pa vrtim stock 5.0 na N5 i UI je miljama ljepši.

Ovo je neka kombinacija TouchWiza sa 4.4.4 i LG-evog sa 4.4.4

Pa mislio sam na stock Android 5.0, ne na ovo LG-evo njesra.

16 godina
Aha, to definitivno da.

iOS8 sad izgleda potpuno dječje.
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jučer navečer stavio Lolipop 20A.

Do sada primjećeni bugovi: Prikaz potrošnje baterije - ekran mi ne troši bateriju.

Notification light stalno radi bez obzira je li ima ili nema notifikacija.

Vrijeme bez signala 13%?!!!

Ne radi backup restore preko PC Suite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

kaj  da onda ne stavljam jos loliop?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Evo da se pohvalim kupio sam si XIAOMI Pistons umjesto ovih sloski sto su dosle s mobom.
Slusalice su odlicne za 20 $ bolji zvuk nisam imo niti na jednima.
Ako trazite slusalice moja preporuka za XIAOMI.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Može link sluša?

Tnx

sent via LG G3

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uzeo sam jučer G3 i ovo mi je prvi LG do sada u mojoj karijeri mobitela, a nakupilo ih se podosta. Vidim da je izašao lolipop taj Poljski, kakav je LG po pitanju nadogradnji kod naših operatera, koliko kasnimo naspram ostatka ? Recimo skužio sam da kod Samsunga kasnimo dobrih par mjeseci, a i među našim operaterima da je Tele 2 dosta brži od Vipa i po meni najgoreg HT-a :(

Samsung Galaxy Note II :)
12 godina
protjeran
goranbm kaže...

Uzeo sam jučer G3 i ovo mi je prvi LG do sada u mojoj karijeri mobitela, a nakupilo ih se podosta. Vidim da je izašao lolipop taj Poljski, kakav je LG po pitanju nadogradnji kod naših operatera, koliko kasnimo naspram ostatka ? Recimo skužio sam da kod Samsunga kasnimo dobrih par mjeseci, a i među našim operaterima da je Tele 2 dosta brži od Vipa i po meni najgoreg HT-a :(

Ja sam tele 2 3/32 verzija mobitel imam 2 i pol mj cca od tele 2 nikad dobio neko azuriranje . na 10a je bio kad sam ga uzeo sam sam ga stavio na 10h tako da tele 2 me razocarao ;)

15 godina
Adict kaže...
goranbm kaže...

Ja sam tele 2 3/32 verzija mobitel imam 2 i pol mj cca od tele 2 nikad dobio neko azuriranje . na 10a je bio kad sam ga uzeo sam sam ga stavio na 10h tako da tele 2 me razocarao ;)

Svi govoriše na ovoj temi o G3, kak su tele2 i vip veoma ažurni i naprosto me čudi da nisi dobil ažuriranja. HT je daleko najkilaviji glede ažurnosti provjereno, sva sreća da je flashanje vrlo jednostavno pa se mob lako nadogradi :) .

15 godina
neaktivan
A po nekim procjenama mislite da do kraja godine mozemo ocekivati mozda 5.0 od operatera ?
Samsung Galaxy Note II :)
15 godina
goranbm kaže...
A po nekim procjenama mislite da do kraja godine mozemo ocekivati mozda 5.0 od operatera ?

Tele2 i VIP moguće, T-HT vjerojatno u ljeto 2016 ;)

13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jer radi root PurpleDrake lite na 20A Poljak???? Vidim da ima custom rom AndroidNow HD 3.2 [D855][LRX21M V20A Lollipop] - Full Install pa sam ga mislio stavit!! Jer ga tko možda stavio??

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava

Za one koji si žele sinkat sliku na svom profilu napravite slijedeće:

1. Na google+ otiđite na postavke - postavke profila - kontakti - kvačica na držite kontakte ažurnima

2. Vratite se na početnu stranicu google+ profila i tam stisnite (gore desno padajući meni) tipku osvježi.

Napomena: Radio postupak prek moba

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 21:20 (BOGDO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BOGDO kaže...
Adict kaže...
goranbm kaže...

Svi govoriše na ovoj temi o G3, kak su tele2 i vip veoma ažurni i naprosto me čudi da nisi dobil ažuriranja. HT je daleko najkilaviji glede ažurnosti provjereno, sva sreća da je flashanje vrlo jednostavno pa se mob lako nadogradi :) .

Uzeo sam Lg G3 kod Tele2 pred jedno mjesec dana 3/32GB verzija, zakljucan na tele2. Dosao je sa 10h verzijom i ubrzo mi je bio ponudio 10l update (OTA update veci od 350MB).  Skinuo instalirao i sve super.

Pred malo sam prodao G3, tako da za dalje neznam.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice