LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.236.462
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
LG G3 - rasprava

najtužnije je što baljezgaš o s5-ici a u pravom zivotu radi bolje od g3... I da imo sam više g3ica i s5-ica. Nisam fan samsungovog dizajna ni touchwiza ali kolko god znao zalaggati tu i tamo, na g3 lagga puno češće. Što ui, što multitasking tray, stoga please check yourself before you wreck yourself

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Slaba je autonomija baterije na G3, ne kužim zašto. Ima veću bateriju od M8, razlika je koliko,  400mAh? A M8 ima skoro pa duplo dužu autonomiju baterije. Ja shvaćam da M8 ima manji ekran i nižu rezoluciju, ali razlika u anatomiji je jednostavno prevelika da bi to opravdalo. 

@Maks- ja nisam uspoređivao S5 s G3 (iako je tema o G3). G3 baš nisam niti previše isprobavao. Ali da S5 radi jako loše, radi. Ti sad imaš S5, kao i spajder (koji je i Z jako hvalio, dok ga je imao). 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 16:22 (Deawood).

0 3 hvala 0
14 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

Svaki mob ima mana, ja sam samo komentirao na ono što je čovjek rekao da na S5 nije našao manu, onda sam mu rekao - svaka čast onda, nije baš zahtjevan onda nešto

R36 il kako već, Nexus 5 isto imam mana, oćeš čut?

-baterija, kvaliteta izrade, backlight bleed?

-S5-lag, kvaliteta izrade low light mogućnosti kamere

-Z3-post processing slika (nepredvidljiv), bezeli

-M8-kamera, bezeli

-G3-lag

O nekim stvarima se može reći da je subjektivan dojam, o nekima baš i ne, ali za lošu kvalitetu izrade i lag se sigurno ne može reći da je to subjektivan dojam, ok?

Možda misliš da ja hvalim samo svoje što imam? Za svaki mob koji sam posjedovao sam njegove mane u temi napisao, odi pa sam provjeri, mane pod koje mislim svoj subjektivan i objektivan dojam

a S5 sam imao tjedan dana, a ne samo da sam ga isprobao u t - centru, stricu sam dao Z1 i čovjek kome to uopće nije bitno je rekao da je Z1 puno robusniji i brži

Lupajte TD-ove koliko god želite :) To me najmanje dira

3 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Eto o tome ja pričam,stric,baka,cura itd.....

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: LG G3 - rasprava
spajder68 kaže...

Pa hebote, dakle kod strica mobitel osjetno lagga u nekoliko segmenta, a da ga ti uzmeš u ruke nebi laggao, mislim o čemu ti pričaš LoL?

Po tvojoj logici, ako vidiš da kod nekog lagga mob, to onda nije nimalo mjerodavno jer nije tvoj mob, jesi me nasmijao dečko... Nebi da ga ostali neznaju koristit, a samo ti znaš, svaka čast stručnjak

samo me živo zanima kakva je zadnja nadogradnja na G3? valja li čemu dečki? ima li komentara? Dal je riješen takozvani lag koji je bio na prvim verzijama softvera

12 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...

Upravo otkrio (ja nisam znao) da kad se stisne skroz gore ljevo da mob izađe iz toga di se nalazi na glavni ekran, a skroz desno da se zakljuca. Znaci gore di pise sat, signal,...ljevo i desno

Ne kužim, di treba stisnut? Ja stiščem ko blesav a ono ništa..{#}

Neko mi je stavio drogu u heroin..
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
spajder68 kaže...

Pa hebote, dakle kod strica mobitel osjetno lagga u nekoliko segmenta, a da ga ti uzmeš u ruke nebi laggao, mislim o čemu ti pričaš LoL?

Po tvojoj logici, ako vidiš da kod nekog lagga mob, to onda nije nimalo mjerodavno jer nije tvoj mob, jesi me nasmijao dečko... Nebi da ga ostali neznaju koristit, a samo ti znaš, svaka čast stručnjak

samo me živo zanima kakva je zadnja nadogradnja na G3? valja li čemu dečki? ima li komentara? Dal je riješen takozvani lag koji je bio na prvim verzijama softvera

Momčiču kao prvo smiri hormone,tvoj stric vjerovatno zna što je odin,firmware,bootloder,kernel.I da laga do ti jedan android za tvoju informaciju,neki više,a neki manje.Stvar optimizacije pojedinih aplikacija za iste.

15 godina
LG G3 - rasprava

Aj prestanite pričati više o lagu na g3, pogotovo vi koji ga nemate šansu imati cijeli dan sa sobom, ja sam na dalviku na N, i ne da nema laga nego je mobitel fantastično fluidan, tako da razgulite više s lagom kao nedostatkom...

2 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
bruncek kaže...
Moby-Split kaže...

Upravo otkrio (ja nisam znao) da kad se stisne skroz gore ljevo da mob izađe iz toga di se nalazi na glavni ekran, a skroz desno da se zakljuca. Znaci gore di pise sat, signal,...ljevo i desno

Ljevi i desni gornji kut. Nogometno kazano, rašlje. Di je signal, u toj razini. Baš kad stisnem kockica se oznaci. Ja jesam na custom romu al mi tamo kažu da je to od LG-a a ne od roma. 

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 18:05 (Moby-Split).
14 godina
odjavljen
spajder68 kaže...

Momčiču kao prvo smiri hormone,tvoj stric vjerovatno zna što je odin,firmware,bootloder,kernel.I da laga do ti jedan android za tvoju informaciju,neki više,a neki manje.Stvar optimizacije pojedinih aplikacija za iste.

Običnom korisniku niti ne treba odin, nit treba znati što je kernel/bootloader, ako mob od par tisuća kuna out of box lagga, onda nemamo o čemu pričati

12 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...
bruncek kaže...
Moby-Split kaže...

Ljevi i desni gornji kut. Nogometno kazano, rašlje. Di je signal, u toj razini. Baš kad stisnem kockica se oznaci. Ja jesam na custom romu al mi tamo kažu da je to od LG-a a ne od roma. 

Nope, meni to ne dela..

Neko mi je stavio drogu u heroin..
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo uspio sam uslikat. Gore desno sto svijetli light blue boje. Taman di je x-ic za ugasit sliku

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 18:47 (Moby-Split).

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Ne, nemam ja to.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Onda je to ocito na romu. Iako sam pitao i rekli mi da je to od lg-a a ne od rom-a

Rekord

Screen na 66% bez automatskog

[IMG]http://i60.tinypic.com/178i8p.jpg[/IMG]

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 20:15 (Moby-Split).

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava
hebo vas lag, kupite htc explorer pa da vidite sta je lag
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
protjeran
LG G3 - rasprava

Boze koliko trolova koji lupaju TD na ovome forumu . Svako ima svoje misljenje i ima ga pravo iznijeti . ;)

Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
Adict kaže...

Boze koliko trolova koji lupaju TD na ovome forumu . Svako ima svoje misljenje i ima ga pravo iznijeti . ;)

Necije misljenje je TD... sam si dao odgovor.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Adict kaže...

Necije misljenje je TD... sam si dao odgovor.

Onda ti doma nemaju tipkovnicu ;) 

17 godina
LG G3 - rasprava

skupilo se para na xda forumu pa eto i finalne ver. 5-ice

https://mega.co.nz/#!Fk8EFKBC!gSUAC_jcuQzVgsG4OxzNfqJq2s96veXR4y9-jXomsag

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 1:16 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Citam i nevjerujem {#} koju sam lavinu prepucavanja pokrenuo a nije mi bila ni najmanja namjera.

Ne pljujem po ni jednom uredaju, samo sam usporedio 2 koja sam imao (jedan imao, drugi imam), rekao svoje misljenje i koji mi je drazi.

Svaki flagship ima ono nesto super, a ima i mana. Medutim tu je problem software a ne hardware, dakle oni koji nam slazu nase drage androide nam zadaju najvise muka.

Rekao sam da LG hoce popucati, ne svaki, ali neki pucaju pod tvrdim maskama i circle caseom, neki mzda ne. Moj je pukao, mozda nemam srece ali ni ne brine me to previse.

Meni je mob za ocjenu 4+, nije za 5 ali nije kriv mobitel nego software. Mozda mu 5.0 lizalica donese ocjenu 5, jer ipak je 5.0L {#}

Eto ja nikada nisam imao iPhone, i neki ga hvale, neki pljuju a ja nemam sto reci jer nikada ga nisam ni u ruci drzao.

A sada da se vratim na temu G3.

Zna li netko kako se LED notifikacije mogu promjeniti? Dakle promjeniti boju LED svjetla za svaku pojedinu aplikaciju (gmail,sms,poziv,viber)

Ja imam samo zelenu za sve, crvenu za punjenje te plavu za neke radnje. Nebi li trebalo biti vise, zuta, bijela, cyan, ljubicasta itd...?

Mozda se varam a mozda sam nesposoban pronaci tu opciju.

Svaka pomoc je dobrodosla :)

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
12 godina
LG G3 - rasprava
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Znam da postoje aplikacije, ali sam mislio da ima tvornicki na G3. Ne koristim nepotrebne aplikacije pa necu nista stavljati jer nije mi to bitno toliko.

Ako nema onda nema, ali ako ima... je nemam pojma gdje je :)

I Don't Give A Damn
17 godina
LG G3 - rasprava

Haha sinoc stavim 20a i dns mi dodje official update od t coma :D,ukratko pravi preporod sa lolom brzi ,manje draina bateriju (project volta),igre idu fluidnije etc..ima jos par featursa al o tome cu kad mi se smire dojmovi tko ratmislja uzet lg sad ima jos jedan razlog da ga uzme :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Meni su na ovom forumu slova bila "mutna", sad na lollipop-u vise nisu

sent via LG G3

0 0 hvala 0
15 godina

Kako ti se ponaša mob s lolipopom, baterija fluidnost itd?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 11:42 (Zoki B).
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Od jutros je lolli tako da za bateriju nemogu govorit. Fluidni mi je sigurno. Jedino sta meni smeta je vibracija tipkovnice. Slaba mi je. Vibra sustava mi je ok, al na pritisak slova, slaba. Jel to meni ili inace, neznam. Bistrina slova mi je bolja. 

sent via LG G3

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Na dodir dobro vibrira, kad tiskaš po slovima preslabo, jedva se osjeti. Nije samo tebi, i meni je. 

Fluidan je dosta, ti lagovi me ne sekiraju previše. Sad moran provjerit trajanje baterije i eventualno grijanje kod igranja i ostalo.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
LG G3 - rasprava

Jel to sluzbeni 5.0 ili ste vi sami stavili ? Meni na Bonbon nista ne dolazi.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

Službeni je, sami stavili, nije od operatera.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
4mal kaže...

Haha sinoc stavim 20a i dns mi dodje official update od t coma :D,ukratko pravi preporod sa lolom brzi ,manje draina bateriju (project volta),igre idu fluidnije etc..ima jos par featursa al o tome cu kad mi se smire dojmovi tko ratmislja uzet lg sad ima jos jedan razlog da ga uzme :)

cek, vec izasao official lollipop za g3 (od operatera?)

Ako je..svaka cast LG'u.

Naravno brzina izbacivanja ima i mane, vise bugova. Ali tu su minor verzije za krpanje :)

Nadam se dobrim utiscima dok iscekujemo i ostale uredjaje (lg jel) da dobiju lizu (g2, fex, pro g2)

ja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice