Sta skupljaju pare na xda za kupit zadnju verziju lollipop-a
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2934177
Zadnji kdz:https://mega.co.nz/#!84sBXZwR!cq3Xq-x9RZy4dEoUirJpuNRlR4mFVZwk-CsDB3Kgmn4

Sta skupljaju pare na xda za kupit zadnju verziju lollipop-a
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2934177
Zadnji kdz:https://mega.co.nz/#!84sBXZwR!cq3Xq-x9RZy4dEoUirJpuNRlR4mFVZwk-CsDB3Kgmn4
Da, ali je KDZ pa nemaš root i bump. Tj. nemaš recovery.
Što to konkretno znači i zašto (mislim na "bump"?). Što je KDZ ROM?
Oriđiđi firmware (tvornički) od LGa..
To znači da nemožeš downgradeati. Ali mislim da su nekako uspjeli, samo nisam 100% siguran.
Oriđiđi firmware (tvornički) od LGa..
To znači da nemožeš downgradeati. Ali mislim da su nekako uspjeli, samo nisam 100% siguran.
Jesi siguran? Navodno je 5 nemoguće, ali...
Svakako, "bump" je valjda "dizanje gore", ne downgradeanjea pa zato pitam.
Znam da je bumo dizanje gore, ali čitajući temu sam ustanovio da je nemoguće downgradeati, pa bump... Moguće je da sam pobrkao.
Evo ja sam flasho sve je ok. Jedino nema root za sada
Malo sam ljubomoran sto tako brzo dobijate Lollipop, khmkhmvlasniksS5khmkhm...
Moj je redosljed bio... Galaxy S i9000, S2 i9100, Note 10.1 N8020, Note 2 N7100, Note 3 N9005, S5 G900F, Lumia 930, i sada LG G3. Od svih mobitela najdrazi mi je G3.
Mozda jer mi je samsung dosadio, a mozda jer sam se sa windowsa vratio opet na android, neznam, ali G3 je sastavio dobar SW koji obuhvaca dobre stvari iz androida i iz windows phone 8.1.
Obozavam double tap to wake up i obozavam LED kao notifikaciju. (samo primjer) ali meni je legao kao budali samar :)
Bravo LG, jos da sjedne lizalica 5.0 i ja sam presretan.
Samo da napomenem, S5 je odlican i sa najmanje mana, tj ni jednu nisam nasao, dok LG hoce popucati al dobro.
LG je odlicno stavio 5.5 ekran u relativno malo kuciste i to mi je super stvar koju su napravili. Da je S5 5.5 incha, i da je dizajn kao od Note 4, to bi bio savrseni mobitel.
Vjerovatno ce S6 biti tome slican, ali za sada G3 mi je nadraza djevojka :)
Neznam zasto sam ovo napisao, mora da sam zaljubljen, hahahaha.
Evo sad čitam na xda da su svi kdz fajlovi oznake 19 u stvari testni, pune verzije se očekuju od 20A. Navodno su skupljali donacije do 200 dolara da kupe ovaj 19H rom, već ima 19i rom za kojeg treba opet 200 dolara... Lik izgleda radi za LG pa malo hvata lovu sa strane prodajući romove.
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/leak-lollipop-5-0-android-l-d85519h00-t2934345/page23
Pozdrav ekipa, kakva imate iskustva s baterijom? Koliko vam traje? Gledam si možda upecati G3-jku, pa svako iskustvo dobro dođe..
Evo sad čitam na xda da su svi kdz fajlovi oznake 19 u stvari testni, pune verzije se očekuju od 20A. Navodno su skupljali donacije do 200 dolara da kupe ovaj 19H rom, već ima 19i rom za kojeg treba opet 200 dolara... Lik izgleda radi za LG pa malo hvata lovu sa strane prodajući romove.
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/leak-lollipop-5-0-android-l-d85519h00-t2934345/page23
LG-u treba $200?
Ne lg-u. Nego tome preko koga cure inf. Tako sam ja to razumija
Da, izgleda da lik malo lovi u mutnom.
Čitam na drugom forumu, minimalne kozmetičke promjene, baterija dobro drži, nema dalvika samo art, nema još root.
Žestoko me zasvrbilo jutros da stavim al mislim da ću još malo sačekati, barem do 20A.
Pozdrav ekipa, kakva imate iskustva s baterijom? Koliko vam traje? Gledam si možda upecati G3-jku, pa svako iskustvo dobro dođe..
Slabiji mi je H+ signal doma pa stalno prebacuje 3G - H+, u takvom režimu rada SOT je bio blizu 3 sata, oko 2:50 s tim da sam punio bateriju na 12-15 posto. Znači navukao bi malo preko 3 sata da ga pustim ispod 10 posto.
Sad kada sam na godišnjem i po cijele dane doma prebacio sam mrežu ne edge, koristim wifi i to samo kad se igram ili rujem po netu, za whatsapp i viber je dosta i E. SOT se odmah popeo na 4:10
Da li je bolje uzeti note 4 sa snapdragonom 805 ili Exynos 5433?
Koje su razlike između njih i naravno koji je bolji?
Ja sam na 19h i z sad je sve ok skuzio zam da mi draina bateriu dosta..nije ni cudo kad se radi o testnim verzijama
Moj je redosljed bio... Galaxy S i9000, S2 i9100, Note 10.1 N8020, Note 2 N7100, Note 3 N9005, S5 G900F, Lumia 930, i sada LG G3. Od svih mobitela najdrazi mi je G3.
Mozda jer mi je samsung dosadio, a mozda jer sam se sa windowsa vratio opet na android, neznam, ali G3 je sastavio dobar SW koji obuhvaca dobre stvari iz androida i iz windows phone 8.1.
Obozavam double tap to wake up i obozavam LED kao notifikaciju. (samo primjer) ali meni je legao kao budali samar :)
Samo da napomenem, S5 je odlican i sa najmanje mana, tj ni jednu nisam nasao, dok LG hoce popucati al dobro.
LG je odlicno stavio 5.5 ekran u relativno malo kuciste i to mi je super stvar koju su napravili. Da je S5 5.5 incha, i da je dizajn kao od Note 4, to bi bio savrseni mobitel.
Ako na S5 nisi našao mana, svaka čast
Čim sam ga uzeo u ruke našao sam dvije, otključao ga našao ih još 10
Ako na S5 nisi našao mana, svaka čast
Čim sam ga uzeo u ruke našao sam dvije, otključao ga našao ih još 10
Svaki uređaj ima pluseva i minuseva, tako da ne znam čemu dodatno naglašavat da bilo koji od top modela ima mana.
Upravo otkrio (ja nisam znao) da kad se stisne skroz gore ljevo da mob izađe iz toga di se nalazi na glavni ekran, a skroz desno da se zakljuca. Znaci gore di pise sat, signal,...ljevo i desno
Ne kužim zašto je MARKOZD15 popušio toliko TDova. Ne trebate ga niti upaliti da nađete dvije mane, jako loš dizajn i katastrofalna plastika.
A kad ga upalite vidite presatutirani ekran, katastrofalan dizajn UIa, mob radi gore nego kinez sa 128MB RAMa i 1 jezgrom koja radi na 200MHz, ulaženje u bilo kakvu aplikaciju zahtijeva bocu Whiskeya pokraj, swajpanje između stranica u draweru je gotovo pa nemoguće, Samsungov "TouchID" radi pa ne radi, kako mu se prohtije...
Možda malo napuhavam, ali Samsung stvarno radi KATASTROFA softver. I ta plastika, bože sačuvaj. Da S5 ima taj isti hardver sa jako dobro ispoliranim softverom i sa boljim materijalom (metal i/ili staklo) bio bi savršen mobitel, samo što takvi mobiteli već postoje, HTC One M8 i Sony Xperia Z2/Z3.
Ne kužim zašto je MARKOZD15 popušio toliko TDova. Ne trebate ga niti upaliti da nađete dvije mane, jako loš dizajn i katastrofalna plastika.
A kad ga upalite vidite presatutirani ekran, katastrofalan dizajn UIa, mob radi gore nego kinez sa 128MB RAMa i 1 jezgrom koja radi na 200MHz, ulaženje u bilo kakvu aplikaciju zahtijeva bocu Whiskeya pokraj, swajpanje između stranica u draweru je gotovo pa nemoguće, Samsungov "TouchID" radi pa ne radi, kako mu se prohtije...
Možda malo napuhavam, ali Samsung stvarno radi KATASTROFA softver. I ta plastika, bože sačuvaj. Da S5 ima taj isti hardver sa jako dobro ispoliranim softverom i sa boljim materijalom (metal i/ili staklo) bio bi savršen mobitel, samo što takvi mobiteli već postoje, HTC One M8 i Sony Xperia Z2/Z3.
Tragedija da takva dva stručnjaka bazirate svoja osobna iskustva,bez da posijedujete mob,nego samo čula,rekla,kazala ja ga prova u nekom centru itd....BTW znaš sve,oli ti ga nemaš pojma očem pričaš.
Pa ima mi ga cura tako da se imam priliku igrati svaki dan s njim, a i ima ga frend.
Zato što baljezgate gluposti...dođe ekipa na neku temu koja nema veze s tim mobitelom i s... po konkurenciji. Ako čovjek nije našao zamjerku na S5.,odmah stiže odgovr "ja sam našao". Koji god mobitel pohvališ odmah stiže obrnut post "ja sam našao manu". Konstantno to neko j... prepucavanje. Ako je @MARKOZD15 njegov Nexsus 5 odličan, baš mi je drago...(ali mu neču napisat da ja na Nexsusu 5 mogu pronači 4-5 mana).
- @Deawood - "katastrofalan dizajn UIa, mob radi gore nego kinez sa 128MB RAMa i 1 jezgrom koja radi na 200MHz" - čisto baljezganje gluposti bez temelja. MOŽE OKLADA : Ako kinez sa 128MB Rama i 1 jezgrom radi bolje od S5 - ja ti kupim mob koji god hočeš.,ako ne ti meni!!!
Mislis na flodanje da moze bi transparentan i vise ih koristit odjednom ...p.s na lolipopu mutitasking izvleda odlicno i dobio je par novih featursa:)
Mislis na flodanje da moze bi transparentan i vise ih koristit odjednom ...p.s na lolipopu mutitasking izvleda odlicno i dobio je par novih featursa:)
Aj vidi kakva je baterija, koliki je Sot!?? Možeš li stavit par screeshotova izgleda mobitela s 5.0!!!
Pa normalno, kad svaki mobitel ima neku manu, niti jedan nije savršen. Ali S5 ima najviše i najteže mane.
Jesi ti pročitao cijeli moj post? Ajde ga pročitaj još jedanput pa mi onda govori za "kinez sa 128MB RAMa...".
dok LG hoce popucati al dobro.
sta je moj sve prosao, a nije mu nista...pao je sa metar visine na asfalt natopljen kisom, dobio nekakvu rotaciju sugavu, okrenuo se po poledini jedno 10-15x, oko njega voda siktala kao kad guma prolazi po cesti, ono sta se cesto vidi po reklamama...dignem, posusim u majicu, mob cijeli, ima jbg par cvokova i ogrebotina 1-2 po poledini i idemo dalje...
naravno da je zadnji case kasnio sa ebaya -.-
3:30 SOT max. meni, na 10a, b, c i sad na j...ne vidim nikakve razlike...jedino jednom mi bio vise, kad sam 2,5 sata gledao stream F1 utrke, SOT bio 4h45min...nisam zadovoljan skroz...
2/16 t-com verzija