LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.087.149
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
LG G2 tema

kako unrootati G2?

Imam kvar na telefonu i prije servisa bi ga trebao unrootati da mi ne odbiju garanciju...

Jel mogu u SuperSU disableati Super User i resetirati telefon na tvorničke ili trebam nešto drugo napraviti?

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2015 10:46 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: LG G2 tema
Da, tako se radi unroot. Btw garanciju ti nece odbit zboog roota ..o tome se vec raspravljalo ;)
17 godina
PiXeLsss kaže...
Da, tako se radi unroot. Btw garanciju ti nece odbit zboog roota ..o tome se vec raspravljalo ;)

Da, nebi trebali... No za svaki slučaj ću ga unrootati.

16 godina
LG G2 tema

Imam problem sa updateom, spojim mob na PC, pustim "phone software upgrade" na PC-Suiteu, odradi onaj prvi scan (environment), i predje na "downloading upgrade". Na 8-10% mi izbaci error i zatrazi da prestekam kabl i pokrenem ponovo, probo sam barem 5 puta, svaki put isto.

Mob je ZNFD802 kupljen u Vipu, otkljucan na tele2. Neznam sta da radim, mozda da probam Factory data reset, no neda mi se ponovno sve aplikacije i postavke vracat ako to ne upali, ima ko ideju?

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Danas sam primjetio poprilicna oštećenja ja na staklu kamere.

Moželi se to zamjeniti, koliko je tesko?

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Napravi backup sa LG Backup koji ti je u telefonu, prebaci backup na komp pa napravi factory reset...i vrati sa restore...

14 godina
neaktivan
TheMenstalist kaže...

Danas sam primjetio poprilicna oštećenja ja na staklu kamere.

Moželi se to zamjeniti, koliko je tesko?

kupi dio i sam zamjeni ili nosi u servis nek ti oni naprave

12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jel ima gdje dobar tutorijal za zamjenu?
Tražio sam po YouTube, ali sam našao samo jedan ali gdje se mjenja kamera. 

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G2 tema

E jel radi GPS na CloudyG4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheMenstalist kaže...

Jel ima gdje dobar tutorijal za zamjenu?
Tražio sam po YouTube, ali sam našao samo jedan ali gdje se mjenja kamera. 

Hm baš nema i ja sam našao taj jedan iako vidim da je slična konstrukcija kao u G3 pa možda je jednako, vidi na forumima tko ima isti problem i kako su zamijeniti ili nosi u servis valjda ti neće zamijeniti komplet kameru.

12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Gledao sam po internetu i našao zanimljiv tutorijal i eto probao sam.

Uzeo sam pastu za zube te štapić za uši, nanjeo pastu i trljao štapićem i mogu reći da sam i više nego zadovoljan. 
Izgleda kao novo.

1 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

pozz, imam android 4.4.2, hocu stavit na njega novi cloudy v3.3 rom, jel moram sta nadogradivat na android 5 ili mogu samo flashat twrp recovery i preko njega instalirat cloudy?

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav. Dok sam bio na KitKat-u, koristio sam Automatic call recorder. sve je funkcioniralo bez ikakvih problema. Sada kada sam na Lollipop-u, instaliram aplikaciju, ali mi ne snima zvuk osobe s kojom pricam (ono najbitnije)! i kad pokusam u postavkama namjestit, onda mi kaze da ili moj telefon to ne podrzava ili neki drugi program vec odradjuje snimanje! posto nemam nijedan drugi program koji to radi (koliko ja znam), znaci da je nesto od opcija disableano na Lolliu! Stoga vas pitam, dali se takve stvari dogadjaju i na Custom romovima, te, dali mi je bolje prijeci na CR ili se vratiti na KK?!

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bacelj kaže...

Pozdrav. Dok sam bio na KitKat-u, koristio sam Automatic call recorder. sve je funkcioniralo bez ikakvih problema. Sada kada sam na Lollipop-u, instaliram aplikaciju, ali mi ne snima zvuk osobe s kojom pricam (ono najbitnije)! i kad pokusam u postavkama namjestit, onda mi kaze da ili moj telefon to ne podrzava ili neki drugi program vec odradjuje snimanje! posto nemam nijedan drugi program koji to radi (koliko ja znam), znaci da je nesto od opcija disableano na Lolliu! Stoga vas pitam, dali se takve stvari dogadjaju i na Custom romovima, te, dali mi je bolje prijeci na CR ili se vratiti na KK?!

A da probaš neku drugu aplikaciju?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

jesam. ista stvar!

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Na CR Cloudy (3.2) imaš tu opciju integriranu u ROM
Luc
14 godina
neaktivan
Bacelj kaže...

za snimanje poziva koristim ACR aplikaciju uredno je radila na kk također i na LL uredno radi.
u aplikaciji pod izvor zvuka probaj zamijeniti na neki drugi izvor, kod mene je Voice_call.
na LL imaš opciju developer mode i tu isto tako imaš dosta toga za namjestit, zaboravio sam kako se ulazi u dal dio developer mode.
kod mene radi svaki app tako i ovaj ACR koji sam izabrao, ako kod mene radi valjda bi trebalo i kod tebe isti mobiteli imamo

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Od početka na lolipopu nije mi radio prednji LED za notifikacije prilikom obavjesti aplikacja, evo samo proradilo iz nekog razloga 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Lollipop je smeće, mobitel steka kao lud. Zao mi je sto nisam ostao na KK.

A kamera je jos veće smeće .

15 godina
agent_00klc kaže...

Lollipop je smeće, mobitel steka kao lud. Zao mi je sto nisam ostao na KK.

A kamera je jos veće smeće .

uvijek se mozes vratit na kk... ja nisam ni isprobavao taj stock lolilop nego sam si odma flashao cloudy v3.3 i ok je, baterija ko i prije a kameru sam rijesio sa xcam modom tako da je sad ko i prije samo ja sam prije ovog mobitela imao galaxy s4 pa sam dosta razocaran sa kamerom kod ovog mobitela al jbg za te pare ne moze bit savrsen

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 19:31 (domac5).
14 godina
neaktivan
jigsaw5063 kaže...
Bacelj kaže...

za snimanje poziva koristim ACR aplikaciju uredno je radila na kk također i na LL uredno radi.
u aplikaciji pod izvor zvuka probaj zamijeniti na neki drugi izvor, kod mene je Voice_call.
na LL imaš opciju developer mode i tu isto tako imaš dosta toga za namjestit, zaboravio sam kako se ulazi u dal dio developer mode.
kod mene radi svaki app tako i ovaj ACR koji sam izabrao, ako kod mene radi valjda bi trebalo i kod tebe isti mobiteli imamo

probao sam namjestat opcije u ACR-u. uvijek isto. mob je u developer modu, ali nisam po njemu nista prckao...

HAKOSUKA
15 godina
LG G2 tema

kako se vratiti na stock KK ? sad sam na loliju stock također

volim sto vole mladi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tpg kaže...

kako se vratiti na stock KK ? sad sam na loliju stock također

Skineš si stock na xda, i program LG Flashtool. Potražiš na youtube-u video instaliranja stocka preko LG Flashtoola i uradiš isto. 

Vrlo je jednostavno i ne možeš ništ zeznut na telefonu. 

Ja sam bio vratio na KK al sam opet updetao jer mi je ipak možda malo bolji loli, malo fluidnije radi i sučelje mi je ljepše. A na kk je malo bolja baterija bila mi i kamera. 

A i stavio sam loli jer čekam update na 5.1 pa da ga samo ažuriram. 

15 godina
LG G2 tema

cloudy rom, nije lose

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Eto, moj se po drugi put vratio s promjene ekrana... Treća sreća? 

Također, po povratku sa servisa odlučio sam se vratiti na KK. Lollipop mi nikad nije legao do kraja, a da ne govorim o aplikacijama koje nikako da prorade, a potrebne su mi...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 10:17 (mjaneci3).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Zna tko način za rootat G2 D802 na verziji 5.0.2?

Probao sam pomoću ovoga, odradi do kraja ali ga ne roota. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 18:44 (testerica).

0 0 hvala 0
15 godina
testerica kaže...

Zna tko način za rootat G2 D802 na verziji 5.0.2?

Probao sam pomoću ovoga, odradi do kraja ali ga ne roota. 

skines si towelroot aplikaciju i root ti odradi sam na mobu, nema potrebe za spajanjem na komp, brzo i jednostavno, neki dan sam ga rootao tako, poslije rootanja moras skinut super su s trg. play ...kad budes skidao tj. kad udes na njihovu stranicu klikni na njihov narancasti logo, ja sam ko budala trazio download link a trik je u tome da je logo download link

13 godina
neaktivan

Kaže mi da mobitel nije podržan

13 godina
LG G2 tema

kingoroot probaj ako nece dproot

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan