Evo nakon 10ak dana peglanja LP-a sve jos uvijek izgleda odlicno. Baterija prvih par dana izgleda jadno. Ujutro na 100%, vec oko 3-4 sata na 5-10%. Nakon par dana poslije postane kao na KK-u, te sad i znatno bolja. Kraj dana docekam sa 50% (wifi, 3g, bright-100%, sync 3 maila, dropbox,one drive, google drive i peglanje bukvalno citav dan). Ostalog sto se tice apsolutno nikakvih problema nema. GPS je poboljsan, lokaciju nadje kroz par sekundi. Fluidan i bez ikakvog laga i problema sa led svjetlima ili bilo cim o cemu se do sad govorilo. Vjerujem da je dosta toga bilo prisutno na v30a, ali s obzirom da sam direktno presao na v30b ne bih znao reci. Sad za sad, good job LG :)
**BHTelecom, v30b, zvanicni update preko PC-suita; nisam radio factory reset, samo ugasio upalio telefon 4 5 puta prvih dan.
Kako si ispeglao LP pa da ti baterija bolje drži nego na KK meni je to nemoguće.
Također nekakav Google service mi troši bateriju kao lud a ne mogu da shvatim koji ga proces koristi, bio sam već koristio hard reset i bilo je dobro nekoliko dana i opet se uključi taj google servis.
Na pocetku sam imao istih problema sa google servisima, vise od displeja gazili bateriju.
Za pocetak update-uj sve aplikacije preko play storea. I znam da zvuci malo cudno ali kad god vidis da je to problem, samo restartuj telefon. To mi je par puta rijesilo problem, a nakon posljednjeg restarta automatski se updateovao neki google web servis i vise apsolutno nikakvih problema. Ne mogu sigurno reci da li ima neke veze s navedenom aplikacijom, ali restart je sigurno pomagao. Ukoliko nista ne pomogni, pokusaj sa nekom battery monitor aplikacijom da vidis detaljnije o cemu je rijec .. tipa https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm