LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.074.641
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema
jigsaw5063 kaže...
AlenOprosti kaže...

Evo nakon 10ak dana peglanja LP-a sve jos uvijek izgleda odlicno. Baterija prvih par dana izgleda jadno. Ujutro na 100%, vec oko 3-4 sata na 5-10%. Nakon par dana poslije postane kao na KK-u, te sad i znatno bolja. Kraj dana docekam sa 50% (wifi, 3g, bright-100%, sync 3 maila, dropbox,one drive, google drive i peglanje bukvalno citav dan). Ostalog sto se tice apsolutno nikakvih problema nema. GPS je poboljsan, lokaciju nadje kroz par sekundi. Fluidan i bez ikakvog laga i problema sa led svjetlima ili bilo cim o cemu se do sad govorilo. Vjerujem da je dosta toga bilo prisutno na v30a, ali s obzirom da sam direktno presao na v30b ne bih znao reci. Sad za sad, good job LG :)

**BHTelecom, v30b, zvanicni update preko PC-suita; nisam radio factory reset, samo ugasio upalio telefon 4 5 puta prvih dan.

Kako si ispeglao LP pa da ti baterija bolje drži nego na KK  meni je to nemoguće.
Također nekakav Google service mi troši bateriju kao lud a ne mogu da shvatim koji ga proces koristi, bio sam već koristio hard reset i bilo je dobro nekoliko dana i opet se uključi taj google servis.

Na pocetku sam imao istih problema sa google servisima, vise od displeja gazili bateriju.
Za pocetak update-uj sve aplikacije preko play storea. I znam da zvuci malo cudno ali kad god vidis da je to problem, samo restartuj telefon. To mi je par puta rijesilo problem, a nakon posljednjeg restarta automatski se updateovao neki google web servis i vise apsolutno nikakvih problema. Ne mogu sigurno reci da li ima neke veze s navedenom aplikacijom, ali restart je sigurno pomagao. Ukoliko nista ne pomogni, pokusaj sa nekom battery monitor aplikacijom da vidis detaljnije o cemu je rijec .. tipa https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm

15 godina

Znam da je bilo spominjano al ak mi može netko dati link kako rootati g2 (lolipop).

I šta bude s garancijom? Jel se gubi ili ne?

Usput, skonto sam da imam problema sa GPS-om. Treba mu 10-15 min da fiksira položaj. I malo malo gubi signal tako da je navigacija praktički beskorisna. Vidio sam da imaju neke aplikacije za brži fix položaja ali treba rootan mob pa zato i razmišljam o rootanju.

BF Nick: Xtreme_Switch
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 20:35 (Switch).
12 godina
LG G2 tema

Poštovani,

Zanima me kako vama drži baterija?

Uređaj mi je bio na servisu podigao sam ga prije dva dana promjenjen je ekran ali ocito bateriju nisu slozili.

Evo danas sam procitao 2 novinska clanka poslo tri poruke na viberu i napisao dva maila. (nista od opcija wifi lokacija... nije bilo upaljeno) i baterija mi je na 40%.

Skinuo sam ga sa punjaca u 10h ujutro i nije mi jasno zasto se tako brzo prazni.

Rekli su mi da se baterija testira jedan dan i to kad se promjeni ekran,a vidim da je sve napravljeno u subotu popodne.

Kad sam zvao rekli su mi da cekaju prednji komplet ekran sa dodirnikom, i pitao sam ljepo sta je sa baterijom i rekli su mi da ce ju testirati nakon sto promjene ekran. Ekran stigo u petak oni ga promjenili u subotu ujutro.I napisali da je servis zavrsen,znaci ispada da je opce nisu ni testirali.

Prije mi je mobitel drzao dva dana minimum nekad i tri dana a sad ga moram svaki dan punit.

A nisam opce na njemu.

Kresimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Probaj factory reset napraviti.

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Trajanje baterije u laganom koristenju. Vecinom samo pozivi i whatsup, citanje mailova. 3g i WiFi.

Inace mi je prosjek 3dana i 3h SOT.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
keki kaže...

Poštovani,

Zanima me kako vama drži baterija?

Uređaj mi je bio na servisu podigao sam ga prije dva dana promjenjen je ekran ali ocito bateriju nisu slozili.

Evo danas sam procitao 2 novinska clanka poslo tri poruke na viberu i napisao dva maila. (nista od opcija wifi lokacija... nije bilo upaljeno) i baterija mi je na 40%.

Skinuo sam ga sa punjaca u 10h ujutro i nije mi jasno zasto se tako brzo prazni.

Rekli su mi da se baterija testira jedan dan i to kad se promjeni ekran,a vidim da je sve napravljeno u subotu popodne.

Kad sam zvao rekli su mi da cekaju prednji komplet ekran sa dodirnikom, i pitao sam ljepo sta je sa baterijom i rekli su mi da ce ju testirati nakon sto promjene ekran. Ekran stigo u petak oni ga promjenili u subotu ujutro.I napisali da je servis zavrsen,znaci ispada da je opce nisu ni testirali.

Prije mi je mobitel drzao dva dana minimum nekad i tri dana a sad ga moram svaki dan punit.

A nisam opce na njemu.

Probaj napuniti drugim originalnim punjačem i hard reset

12 godina
agent_00klc kaže...

Trajanje baterije u laganom koristenju. Vecinom samo pozivi i whatsup, citanje mailova. 3g i WiFi.

Inace mi je prosjek 3dana i 3h SOT.

Evo kako je to kod mene.

Kresimir
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Moje

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LG G2 tema

Onda po svemu ovom prikazanom.

Dolazim do.zakljucka da meni nije nekaj uredu sa mobitelom tj baterijom

Kresimir
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 17:32 (keki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Koja je najbolja aplikacija da mogu stavljat igre na usb i igrat ih preko OTG kabla ? 

I koje su dobre aplikacije koje zahtjevaju root osim Titaniuma i Greenify

0 0 hvala 0
15 godina
Switch kaže...

Znam da je bilo spominjano al ak mi može netko dati link kako rootati g2 (lolipop).

Usput, skonto sam da imam problema sa GPS-om. Treba mu 10-15 min da fiksira položaj. I malo malo gubi signal tako da je navigacija praktički beskorisna. Vidio sam da imaju neke aplikacije za brži fix položaja ali treba rootan mob pa zato i razmišljam o rootanju.

Nitko?

Izludit ću više s tim gps-om. Kroz mjesec dana idem na more i moram to srediti. Na KK me nije zezalo. Jel moguće da je lolipop nešto zeznuo?

14 godina
Switch kaže...
Switch kaže...

Nitko?

Izludit ću više s tim gps-om. Kroz mjesec dana idem na more i moram to srediti. Na KK me nije zezalo. Jel moguće da je lolipop nešto zeznuo?

meni je na KK GPS na G2 bio beskoristan, apsolutno 0 bodova i to taman kad ti hitno treba od lociranja do navigiranja, neradi niš... isprobano u navigonu, gmapsu, mireo... dok te locira treba pun k... kad te i locira, za 20sec izgubi orjentaciju i baci te negdje u pi... mat... da ni sam neznas kak je doso tam, brutalno me isfrustrirao, i od tad ga vise ne koristim...

na lolipopu nisam ni isprobavao jer mi do sad nije trebalo al eto sad vidim po tvom postu da i na njemu opet isti k... 

sva sreca da je doma jedan stari ajfon 4 na kojemu sve radi bez greške (kupljena Mireo cijela europa davnih dana) pa njega koristim kao navigaciju kad zatreba.

15 godina
Switch kaže...
Switch kaže...

Nitko?

ja isprobao na lolipopu nema problema,brzo locira i ide bez problema

volim sto vole mladi
15 godina

Riješio problem sa GPS-om. Doslovno 5 min posla. Skinuo poklopac baterije i stavio na 3 mjesta komadić papirića ispod konektora tako da kontatki bolje prijanjaju. Unutar 5 sekundi mi je uhvatio gps i nema više gubitka signala.

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Znam da antutu benchmark ne znači ništa ali isto ti izmami osmijeh na lice kada tvoj LG G2 zavrti 40501. 

Spreman za fight sa svim novim šminkerima ...

Uglavnom ROM SRK Stock 30b  by somboons i dorimanx kernel 2.8.

Iako sam još na KK izbjegavao dorimanxa jermi se činilo da je to za onekoji žele stalno nešto prčkati i overclockati, na LP sam stavio

dorimanxa tamo negdje na verziji 2.2. ili sl.  Sve uvijek vozim na default i sve je uvijek radilo savršeno. Riješio je (donekle) i batt drain

od google appsa tako da mi već sa ver 2.7. baterija traje 2 dana i SOT 4,5 - 5 h (normalno korištenje)

Jučer stavio apdejt kernela na 2.8. i ne mogu vjerovati kako LETI.

Zato sam i krenuo na antutu da se možda uvjerim u ono što vidim.

Uglavnom, tek sada, sa ovom kofiguracijom mogu reći da je LP nadmašio KK.

Koristim i G4 camera mod gdje ima mogučnost tap to focus kod video snimanja i ja sam prezadovoljan

Pozdrav svima

2 0 hvala 0
12 godina
Switch kaže...
Switch kaže...

Nitko?

Mene je bilo zezalo prije. Napravio reinstall navigacije i sve super

Kresimir
13 godina
LG G2 tema

Unazad tjedan i pol mi se u 4-5 navrata restartirao telefon sam.od sebe.

Sve je full stock, lolli 5.0.2

Primjetio sam da se reboota nakon pokusaja

Otkljucavanja i koliko mi se cini po ledibi nakon sto primim viber poruku koja sjedi neko vrijeme neprimjecena. Odinstalirao sam viber pa sad cekam da vidim hoce li se opet dogoditi. Tna li itko sprema li stock lolli igdje crash logove?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Srkee kaže...

Unazad tjedan i pol mi se u 4-5 navrata restartirao telefon sam.od sebe.

Sve je full stock, lolli 5.0.2

Primjetio sam da se reboota nakon pokusaja

Otkljucavanja i koliko mi se cini po ledibi nakon sto primim viber poruku koja sjedi neko vrijeme neprimjecena. Odinstalirao sam viber pa sad cekam da vidim hoce li se opet dogoditi. Tna li itko sprema li stock lolli igdje crash logove?

Ugasi thermal mitigation i high temperature property...i meni se dešavalo,al eto toplije je i očito lolli malo zajebava....nakon isključivanja toga nikad se nije ugasio...

Za to ugasiti: utipkaj u telefon 3845#*802# i skrolaj dole..nac ces sve..

13 godina
LG G2 tema

pa nije li to zaštitni mehanizam? Zašto bi to isključivao?

sumnjam da mu naraste temperatura dok stoji na stolu po sat vremena dok ne skontam da  blinka.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Jeli itko probo Miui ROM

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Može preporuka za alternativni ROM za lg g2?

Ovaj stock loli mi se baš znatno usporio.

Probo sam ga i počistit s cleanerima, ne koristim puno appova al se baš dosta usporio od starta.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

I ja bi neki Custom Stock Based 5.x.x. ROM isprobao...također se brzo "zaguši" Stock lolipop.

Luc
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Evo nakon mjesec i pol korištenja lollipopa, prvo v30a pa je onda došla verzija v30b, sve što mogu reći da je sve ostalo manje više isto, jedino ljepše zgleda, i ono kaj me najviše živcira je to da mi je baterija slabija pa čak od 20-30%.

Kak je vama?

1 0 hvala 0
13 godina
Da, i ja v30a pa sad v30b..baterija na obje verzije ista..ali lošija za nekih 15 %, ako usporedim sa v20D koji je imao 5:30-6 h SOT-a gotovo uvjek.
I loli mi se dosta bržije "zaguši". Napravio fresh install prije cca 3 tjedna i već sada zna gadno zaštekati. Možda je stvar u Nova Launcheru, al' njega koristim oduvjek svugdje tako da... .
Luc
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Vec 2 mjeseca koristim lolipop, jedino pozitivno je bolji izgled samog androida....sve ostalo jedno veliko sranje. Baterija traje dosta krace nego na KK, zanimljivo je da se nekad prazni brze, nekad sporije, neovisno o nacinu koristenja. Tu su takodjer famozni laggovi, koji te tjeraju da zakucas mob u zid! Primjecujem isto da se nesto malo vise i grije nego na KK.

Po meni, namjerno unisten software da korisnike prisile na novije modele, jer ne mozes "slucajno" unistit tako dobar telefon. Prva verzija androida koja je dolazila na g2 JB, bila je puna bugova, ali radila je neusporedivo bolje od ove sad!

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav, kako je moguće maknut taj plesavi google play services sa moba da ga ponovno ažuriram, ne daje mi opciju za unistall. Hvala

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
LG G2 tema

Pa normano kad mob nemre radit bez toga. Vidi se da prije nisi koristio android.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma nee, samo update da maknem pa da na novo stavim, ždere bateriju nenormalno.. evo riješio, trebao isključit android device manager da mi da mogućnost za unistall update-a.

14 godina
dr.jazz kaže...

Vec 2 mjeseca koristim lolipop, jedino pozitivno je bolji izgled samog androida....sve ostalo jedno veliko sranje. Baterija traje dosta krace nego na KK, zanimljivo je da se nekad prazni brze, nekad sporije, neovisno o nacinu koristenja. Tu su takodjer famozni laggovi, koji te tjeraju da zakucas mob u zid! Primjecujem isto da se nesto malo vise i grije nego na KK.

Po meni, namjerno unisten software da korisnike prisile na novije modele, jer ne mozes "slucajno" unistit tako dobar telefon. Prva verzija androida koja je dolazila na g2 JB, bila je puna bugova, ali radila je neusporedivo bolje od ove sad!

Potpisujem sve navedeno. S obzirom da su svi hvalili lollipop mislio sam da sam jedini s ovakvim problemima. Ukratko update je takvo sranje da ti stvarno dode da suknes mob u zid.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice