Kupujem navedeni mobitel ,mora biti neraspakiran, sa vazecom garancijom minimalno 1.5 godinu.
Samo rokaj!
Kupujem navedeni mobitel ,mora biti neraspakiran, sa vazecom garancijom minimalno 1.5 godinu.
Samo rokaj!
Imaš ga u loop.hr shopu za 202€ novi zapakiran.
Ja imam taj mob i prilično je loš. UI je buggy i ažuriranja dosta kasne. Dosta trzuckanja u svakodnevnom korištenju. Kamera je nekad dobra, nekad užas. Baterija i ekran su dobri.
Ma jedino me brinu zakrivljeni ekrani, kakvo je koristenje iz prve ruke?
Eto stvarno je to zanimljivo,neki pisu o laggingu a neki kako je mob izvrstan.
Samo rokaj!
Ma jedino me brinu zakrivljeni ekrani, kakvo je koristenje iz prve ruke?
Eto stvarno je to zanimljivo,neki pisu o laggingu a neki kako je mob izvrstan.
Ak te brine zakrivljeni ekran, jednostavno mu kupiš standardnu futrolu i nema straha...
Već sam napisal da je sve ko u davnim danima dok je LG G2 bil flagship - tad sam ga imal i bil je "ko raketa".
Tak je sad ovaj, a daleko je od flagship cijena.
Imam stalno otvoreno po 10+ prozora aplikacija i nekoliko tabova u Chromeu - i nema lagga.
To ti je moje najiskrenije iskustvo i zato ga još ne mislim promjeniti, sigurno ne do 4/5mj., kad mi već ističe ugovor - onda bumo vidli kaj budu nudili iz ove godine.
Sretna Nova!
Hvala na savjetu. Nisam teski korisnik neki, najradije bi G84 uzeo iako brzo isticu zakrpe briga me, jer ima 3.5mm ulaz.
Sto se tice 50 edge pro, di uopce da ga kupim, ima jos par modela u nas ali po 600 eura?!
Znaci ja mogu normalno stavit nornalnu futrolu na zakrivljeni ekran bez da futrola tapka nehotice po njemu i ne ukljucuje kad ne zelim?
Samo rokaj!