Povoljna i atraktivna kućišta

poruka: 28
|
čitano: 7.389
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Nema boljeg od best buy komponente koja se i nama sviđa, pa me zanimaju vaši prijedlozi atraktivnih i funkcionalnih kućišta koja ne prelaze magičnu granicu od 1000 kuna. Zapravo, bilo bi dobro da koštaju oko 400 - 500 kunaSmijeh

Evo lijepog primjera, http://pics.computerbase.de/1/5/7/5/5/2.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Chieftec ima izvrsna best-buy kućišta. Office Dragon je možda već kliše, ali jednostavno izgleda odlično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Povoljna i atraktivna kućišta

Mislim da je ovo i funkcionalno i lijepo kuciste. Zadovoljava sve kriterije a nije ni skupo.

http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&id=2908

17 godina

Xilence X1 ...

http://www.formel.hr/artikl.php?id=3946

Nije nešto posebno po izgledu, ali ima zgodan detalj ... orijentirano je desno (obrnuto od standardnih, napajanje je dolje).

Meni je trebalo baš za lijevu stranu stola do zida (a da makina i dalje po potrebi bude otvorena i unutrašnjost lako dostupna).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

CM 534 lite

Intel Core 2 Duo E6300 @3500Mhz - 1.4000V, CoolerMaster Hyper-TX, ASUS P5B deluxe, Crucial Ballistix DDR 677 2x1024MB 1000Mhz 4-4-4-8 - 2.45V, Gainward 8800GT 512MB, TV tuner ASUS P7131 Hybrid, HITACHI Deskstar GST T7K160 160Gb, Corsair 450W VX, DVD±RW LITEON LH-18A1P,CoolerMaster Centurion5 - 2x80mm + 2x120mm, Logitech Z3, Samsung SyncMaster 931BF, Samsung SWT1200, Logitech RX1000
17 godina

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=20494

Stvarno super kučište uz prihvatlijvu cijenu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jedno od ponajboljih jeftinih kućišta

A+ inače ima dosta finih kućišta

- Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with his experience -
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2008 22:22 (Wolverine_pce).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wolverine_pce kaže...

jedno od ponajboljih jeftinih kućišta

A+ inače ima dosta finih kućišta

imam to kučište i stvarno neman se na što potužit. Samo mi je žao što nisam uzea ono s 250mm bočnim ventom
17 godina
neaktivan

Tu se nema što raspravljati, kućište je jedno, iako može biti u biti u više nijansi, no, zna se...

Chieftec CH ili BH serija MIDI kućišta. Taman tu između 400 i 500 kuna.

Koja lakoća sastavljanja, kompromisa nigdje, baš ono su došli do the kućišta.

Koliko je atraktivno, da se raspravljat, no najbitnije je da je daleko od kičeraja.

17 godina

Mnei je jedan CM Elite 333 puno ljepsi od toga a plusa a mislim da je i kvalitetnije napravljen pa je i cjena od 50kn vise opravadana.

Intel Core 2 Duo E6300 @3500Mhz - 1.4000V, CoolerMaster Hyper-TX, ASUS P5B deluxe, Crucial Ballistix DDR 677 2x1024MB 1000Mhz 4-4-4-8 - 2.45V, Gainward 8800GT 512MB, TV tuner ASUS P7131 Hybrid, HITACHI Deskstar GST T7K160 160Gb, Corsair 450W VX, DVD±RW LITEON LH-18A1P,CoolerMaster Centurion5 - 2x80mm + 2x120mm, Logitech Z3, Samsung SyncMaster 931BF, Samsung SWT1200, Logitech RX1000
17 godina

Chieftec-ova kucista ...

Frendovi kazu da sam lud ali su meni najljepsa i atraktivna do bola...

Najljepsi je mi je model kojeg ja imam :)

Ali to su zverska kucista bez kompromisa ..

Main Komp :
Athlon64 X2 4200+@2200MHz//MSI K8N Neo4 Platinum//ST 2x1024 DDR 400 CL2 // Seagate 80 Gb ST380815AS//Seagate 320Gb ST3320620AS//Gigabyte 8800GTS 512Mb//Chieftec CA-01B-B-SL//Chieftec 550W//LG F900P//Plextor DVD-RW PX-810SA// LiteOn DVD DH-16D2S
Laptop :
Acer 5520G - AMD Turion TL-56\\Nvidia 8400M GS\\2Gb ddr2\\WD 160Gb sata
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Imao sam Chieftec, al sam ga zamijenio s Termaltake Skull prije koju godinu, no nisam bas najsretniji, jer mi je premalo i pretesko. Lian Li ce rijesiti stvar, svakako jedno od najatraktivnijih kucist koje sam vidio, jedino mana je cijena al je dugorocna investicija, pa ce se nekako opravdati.

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
klejton kaže...

Chieftec ima izvrsna best-buy kućišta. Office Dragon je možda već kliše, ali jednostavno izgleda odlično.

O ukusima se ne raspravlja, no meni je to kuciste bezlicno, dosadno, pa skoro da bih rekao i neugledno. Dok se prije pet ili vise godina takvo kuciste mozda i uocavalo, ne znam tko bi ga danas dvaput pogledao.
17 godina
neaktivan
elvis again kaže...

Mnei je jedan CM Elite 333 puno ljepsi od toga a plusa a mislim da je i kvalitetnije napravljen pa je i cjena od 50kn vise opravadana.

Gle nekome je to ljepše nekom nije. Netko voli TT kućišta netko voli Antec....

- Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with his experience -
17 godina
neaktivan
coolermaster 534, oko 400 kn, solidno kuciste zato sam ga i sebi nabavio...
17 godina

Chieftec možda je nekima best-buy ali je neukusno. Godinama se proizvode, a pogledaj, ništa nisu napravili konkretno s njime, sve slijedi istu priču.

Izvana maska 90% pa identična drugim maskama, clipovi za držanje HDD-a su klimavi, clipovi za optičke pogone su takvi da je ugradnja fan controla

i sličnih uređaja nemoguća jer se klimaju.

Pozitivno je da imaju odličnu čvrstu konstrukciju

0 0 hvala 0
17 godina

U adm stiglo novo silverstone kuciste po cijeni od 500kn :-)
Silverstone Precision PS01B

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2008 14:02 (elvis again).
17 godina
neaktivan

Ja si imam ovo kućište:

http://links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+APLUS+Monolith+II%2C+MIDI%2C+crno%2C+bez+PS&option=artikl&id_kategorija=052625&id_artikl=052.625.018

Što da kažem, ok je za malu lovu, dobro izgleda, a ogromni tihi cooler (nakon godinu dana još uvijek) je na mojoj ploći smiješten  točno iznad grafičke i proca, tako da je dotok hladnog zraka osiguran. Zbog toga sam ga i kupio, a za mali novac temperature su mi opasno pale Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2008 14:15 (Cika Jova Zmaj).

0 0 hvala 0
17 godina

upravo sam bio u admu i pogledao tog silverstonea i neizgleda loše ali mu je plastika mislim malo slabije kvalitete

17 godina
Znaci kad bi ga usporedil sa CM 690 RC kak bi ga opisal po kvaliteti izrade? Cisto informativno pitam?
17 godina
elvis again kaže...
Znaci kad bi ga usporedil sa CM 690 RC kak bi ga opisal po kvaliteti izrade? Cisto informativno pitam?

po onome što sam ja vidio CM 690 je dosta bolji ali opet...treba ga malo više proučit
17 godina

Zahvaljujem na infu.

Rekel bi da je kavaliteta izrade sigurano jako dobra dobro mozda ne tako kao CM ali bolje od vecine kucista na trzistu. To je kuciste za one koji zele imati kavlitetni brand name ali usput i nesto egzoticno jer to kuciste nebudu svi kupovali kao sto vec svi imaju CM690 RC.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2008 20:17 (elvis again).
17 godina
protjeran
mbaksa kaže...
klejton kaže...

O ukusima se ne raspravlja, no meni je to kuciste bezlicno, dosadno, pa skoro da bih rekao i neugledno. Dok se prije pet ili vise godina takvo kuciste mozda i uocavalo, ne znam tko bi ga danas dvaput pogledao.
Ako me sjećanje ne vara, to  Chieftec  Office  Dragon kučište  je koristio Alienware u svojim počecima, zelene i plave boje.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2008 20:23 (the_tux).
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
mbaksa kaže...
klejton kaže...

Ako me sjećanje ne vara, to  Chieftec  Office  Dragon kučište  je koristio Alienware u svojim počecima, zelene i plave boje.

Imam ga ja (samo imam noviji model sa više "rupa" na stranici za ventove) i meni odlično izgleda i odlične je kvalitete.

Ida ne bude "kako je tebi ono lijepo?" : O ukusima se ne raspravlja

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
17 godina

Ja imam thermaltake-a, konkretno, ovaj model http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=20279

Kuciste je po meni odlicni, ima u sebi dva po 120 mm i jedan od 90 mm koji puse direktno na procesor, protok zraka je odlican jer jedan ventilator vuce svjezi zrak u kuciste a jedan ga puse van.

Prije svega kuciste je lijepo dizajnrano, barem meni!! Jedino je cijena mozda malo pretjerana, al kuciste je odlicno, tak da tih 100 kn sim-tam!!

Uglavnom - preporuka!!

PC RULES!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gle ovo!

http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=15653

Mislio sam kupiti neko koje smanjuje buku ali preskupa su mi.

Ja sam potpuno drukčiji od drugih
17 godina

Evo ti i moje preporuke:

Bez prozirne stranice:

Midi Tower, CHIEFTEC Aegis CH-05B-B-OP, bez napajanja, crno                                                            499kn

Hg spot-imaju javascript pa ti nisam link navel

Sa prozirnom stranicom:

Thermaltake VB6000BWS mid tower Swing, bez PS, crno, USB, Fire wire, 1×120mm fan, prozor      509kn

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=22414

Meni su TT kusista bez premca najbolja a neupitno najljepsa (jedini problem, visoka cijena top modela)

Vidim da ti neki daju i prijedloge za puno skuplja kucista od tvojih zelja!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 4x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
17 godina

Kaj se tice kucista do 500kn tu nemas kaj razmisljat CM 690 RC.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.4.2008 10:02 (elvis again).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice