Znam da sam vidio i kod drugih da hladnjak ima kao neki oblik piramide.Jer mene je to sranje od hladnjaka mucilo mjesec dana i onda sam ga morao mijenjat,u BFBC2 nisam cuo pucanj koliko je glasan bio kao masina za robu.
Inace moramo prestat sa
Znam da sam vidio i kod drugih da hladnjak ima kao neki oblik piramide.Jer mene je to sranje od hladnjaka mucilo mjesec dana i onda sam ga morao mijenjat,u BFBC2 nisam cuo pucanj koliko je glasan bio kao masina za robu.
Inace moramo prestat sa
Ja stavljam 6950 na VX450, po mogućnosti unlockanu + OC... Wolv kaže da će držati, i belive him.
Kome ti ,ako je meni namjenjeno onda te ništa nisam razumio
Kome ti ,ako je meni namjenjeno onda te ništa nisam razumio
Nije tebi, već je vezeno uz raspravu na prehodnoj stranici.
prijatelj mi je uzeo neku konfu,i uzeo napajanje frontier 450w ocel moci drzati sljedece posto jos nije dosla konfa
X2 3,1GHZ
4Gb rama
500gb HDD
GTS 450 1gb
maticna neka gigabyte
daj mi za ovo moje recite
Možda, ali ne bih preporučio
Ja stavljam 6950 na VX450, po mogućnosti unlockanu + OC... Wolv kaže da će držati, i belive h
Ja ne bih sigurno spavao,neznam ne bavim se kompovima dugo ali nekako ne bih.
Sretno!
Ja ne bih sigurno spavao,neznam ne bavim se kompovima dugo ali nekako ne bih.
Sretno!
Ako ne bude radilo kako treba, lako se kasnije uzme neko bolje.
No mislim da ne bi trebalo biti problema ni s OC-anom, ipak je VX450 jedno od najboljih napajanja u tom rangu i dostavit će i više od 450W komponentama, Hardware Secrests kaže da se Over power protection uključuje tek na 570W opterećenja.
Inače, VX450 ima isti dizajn kao Antec Earthwatts 500W (čak i s boljim kondićima) i Seasonic S12 500W koji mogu isporučiti 500W stabilno tako da ne vjerujem da će biti problema.
Ja stavljam 6950 na VX450, po mogućnosti unlockanu + OC... Wolv kaže da će držati, i belive him.
Work it will...
Možda, ali ne bih preporučio
Work it will not...
Sutra nabavljam ili i5 ili Phenom x6 1075T/90T, 4gb ram ddr3, hdd WD 1TB black, Nvidia gtx460 768 (kasnije ću nabaviti još jednu ili prodati i kupiti 2 6870), imam Antec 500W ATX 2.2 80plus staro oko 3 god, hoće li biti dosta za sve ovo prije navedeno?
Uskoro na tržište stižu novi AMD-ovi procesori Zacate, jako zgodni za HTPC-e. Kakvo bi napajanje stavili u takav PC? To tako malo troši da bi 100 vatna napajanja bila sasvim dovoljna, ali takvih baš i nema. Možda bi neki slabiji šroteks bio dobar pošto ne bi bio jako opterećen, no tu je onda problem efikasnosti...
Uskoro na tržište stižu novi AMD-ovi procesori Zacate, jako zgodni za HTPC-e. Kakvo bi napajanje stavili u takav PC? To tako malo troši da bi 100 vatna napajanja bila sasvim dovoljna, ali takvih baš i nema. Možda bi neki slabiji šroteks bio dobar pošto ne bi bio jako opterećen, no tu je onda problem efikasnosti...
Ovisno o kućištu, ako uzimaš mala kućišta onda tražiš i mala napajanja, znači ne ATX nego npr ITX napajanje itd
prijatelj mi je uzeo neku konfu,i uzeo napajanje frontier 450w ocel moci drzati sljedece posto jos nije dosla konfa
X2 3,1GHZ
4Gb rama
500gb HDD
GTS 450 1gb
maticna neka gigabyte
možete vi pričati al frontier 450w drzi komp.uredno,jos opterećavao grafu sa furmarkom i ostalim programima igrali igrica 4h i drzi.
pozz
X2 3,1GHZ
4Gb rama
500gb HDD
GTS 450 1gb
maticna neka gigabyte
možete vi pričati al frontier 450w drzi komp.uredno,jos opterećavao grafu sa furmarkom i ostalim programima igrali igrica 4h i drzi.
pozz
Al zato napajanje od 400 grama koje daje previsoke napone i radi na peak-loadu neće dugo izdržati.
To napajanje košta cca 130-140kn, što misliš da možeš očekivati s tim?
Bolje je od MS-a i super je za office konfe te konfe sa primjerice štedljivim grafikama, tipa 4670/5670 max,
ali za 450GTS nema smisla...
Sretno i nadam se da ti u peak loadu 12V neće preći 12.5V te ubiti ti diskove.
Ovisno o kućištu, ako uzimaš mala kućišta onda tražiš i mala napajanja, znači ne ATX nego npr ITX napajanje itd
Kućište imam otprije i standardne je veličine - midi ATX. Dakle, postoje li kakva ATX napajanja male snage?
Kućište imam otprije i standardne je veličine - midi ATX. Dakle, postoje li kakva ATX napajanja male snage?
Postoje, ali kod nas ćeš bilo šta ispod 350 W teško nać ja mislim.
Osim naravnbo nekih šrotexa od 400 ili 350 koja ustvari daju 150-200W, ali su nekvalitetna i nebi ih stavio da mi napajaju ni lampu u WC-u
Sva 3..
Navodno može i 460W model no ne bih preporučio na duže staze.
Dakle 560W naviše.
Naravno, grafa bi bila klokana kao i procesor... I ovaj najslabiji bi to držao bez problema?
Ne, 460W zaboravi uz OC
Postoje, ali kod nas ćeš bilo šta ispod 350 W teško nać ja mislim.
Osim naravnbo nekih šrotexa od 400 ili 350 koja ustvari daju 150-200W, ali su nekvalitetna i nebi ih stavio da mi napajaju ni lampu u WC-u
postoji 300w fortron u protisu al neznam kolko je to isplativo posto je 400w samo malo skuplji
postoji 300w fortron u protisu al neznam kolko je to isplativo posto je 400w samo malo skuplji
Ma šilo sve to stoji, ali gledaj lika...pa on stavlja itx ploču u midi tower kućište...i onda traži napajanje u rangu ITX snage...nema baš tako nečega na tržištu. A i da ima platio bi skupo, a ITX kućišta ima za dobit sa solidnim napajanjima za po 500+ kuna.
Vidim da ima tih Fortrona po 300W ali to u mATX napajanja.
U svakom slučaju moj savjet bi bio uzeti itx ili slično kućište i pripadajuće napajanje.
@postavljač pitanja - Ili ako baš hoćeš to stavit u midi tower onda svejedno kupit mATX, FTX, ITX ili bilo koje napajanje koje je snage koliko hoćeš i izrezati iz lima "konverter" sa ATX na rupe za kupljeno napajanje.
Zanima me kakva su ova napajanja od Corsaira iz serije GS,jesu li dobra?
Zanima me kakva su ova napajanja od Corsaira iz serije GS,jesu li dobra?
Trebalo bi biti to neki srednji kvalitativni razred, ali nisam još osobno ni jedno ni isprobao ni prodao nekome pa nemam baš nikakve informacije iz prve ruke.
(nisam znao gdje da napišem,pa sam odlućio ovdje)
Poćeli su nam se dobri susjedi Slovenci oglašavati u našem oglasniku,zvući zanimljivo,pogotovo ova njihova napajanja Cougar,ali i ostatak trgovine je stvarno bogat ponudom,ima i dobrih ohišja(kućišta),baš me zanima kako bi to trebalo ići preko granice LINK TRGOVINE
ta cougar su vrhunska napajanja...bilo je u bugu kad su ih susreli na CES-u
nema ih kod nas al su odlicna
(nisam znao gdje da napišem,pa sam odlućio ovdje)
Poćeli su nam se dobri susjedi Slovenci oglašavati u našem oglasniku,zvući zanimljivo,pogotovo ova njihova napajanja Cougar,ali i ostatak trgovine je stvarno bogat ponudom,ima i dobrih ohišja(kućišta),baš me zanima kako bi to trebalo ići preko granice LINK TRGOVINE
Hehe, zanimljivo da se sad spominju Cougar napajanja a ja slučajno znam koja firma je "as we speak" u pregovorima da ih počne uvozit na naše tržište...
Mislim da to dokazujuju i 80+ znackice.
Ali ako malo gledas i trazis Corsair na stranici,ja sam nasao da je VX550 oko 700kn i kao takav dolazi u rang ducana TehnoMax sto je neisplativo.
Dok za TX 850 je potrebno izdvojit 17EUR vise od VX 550 iliti 864kn za TX850.