Hvala Stari
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
što da ja uzmem za napajanje ako sada imam 650W napajanje za ovo:
AMD X6 1055T
At radeon 5870
Tage ms DDR3 1333
MSI 890GXM-G65
A mislim dodat novi hladnjak od Arctic Cooling-a Accelero Xtreme 5870, noctua NHD-14 i Intel SSD X25-M i još da mi ostane za još jedan radeon 5870
Cooler Master GX 650W
Dakle nemaš brige.
zelim kupiti radeona 5750 da li ce moci raditi sa MS 400W napajanjem
zelim kupiti radeona 5750 da li ce moci raditi sa MS 400W napajanjem
Mozda izdrzi.. Al brze bolje kupi novo napajanje..
Može li Corsair CX od 400w držat HD4890 ?
Može li Corsair CX od 400w držat HD4890 ?
Može!
i
http://www.technomax.hr/Webtrgovina/Proizvod/tabid/62/rbpid/0554122/title/Napajanje-CCT-550W-P4-12cm-FAN/Default.aspx
sto mislite o ovom dali ce to ici dobro?
ostatak konfe je pod moj pc
sto mislite o ovom dali ce to ici dobro?
ostatak konfe je pod moj pc
Meni se napajanje nikako ne sviđa. Ostavi tog fortrona što imaš, on će to gurat. Također mi se ne sviđa baš prelazak sa HD4850 na HD5770. Osim ako nije neki veliki nadodatak novaca. Jer u suprotnom, to i nije neki ogroman napredak.
To je onda ok. Al ostavi ovog fortrona. Nema razloga ić na jače, a pogotovo ne na neki šrot.
To je onda ok. Al ostavi ovog fortrona.ali ne znam dali ima ovaj fortron koji imam da li ima 6 pinski prikljucak za 5770i dovoljano snage da bude dosta snage za ovu grafu
Nisam baš siguran da te išta razumijem. Nisi siguran dal češ moć spojit grafu na navedeno napajanje ili šta ??
http://www.links.hr/index.php?naziv=Napajanje+500W%2C+LC+POWER+Office+Series%2C+ATX+v2.2%2C+120mm+vent.%2C+PFC&option=artikl&id_kategorija=052740&id_artikl=052.740.029 da li cu moc sa ovim napajanjem normalno igrat igre to sam htio pitat
http://www.links.hr/index.php?naziv=Napajanje+500W%2C+LC+POWER+Office+Series%2C+ATX+v2.2%2C+120mm+vent.%2C+PFC&option=artikl&id_kategorija=052740&id_artikl=052.740.029 da li cu moc sa ovim napajanjem normalno igrat igre to sam htio pitat
da li cu moc sa ovim napajanjem normalno igrat igre to sam htio pitat
A ja sam ti htio reć, da mi nije jasno zašto uopće mijenjaš napajanje. Ostavi fortrona, nabaci HD5770 i uživaj. Bespotrebno bacaš novce ako je sve u redu sa fortronom.
zato jer nisam siguran dali je ovo postojece dovoljno jako i ima li ovo postojece napajanje 6 pinski konektor za graficku ili postoji li mozda kakav kabel koji se prikopca na ovaj postojeci konektor pa da pase na graficku ??
u medjuvremenu sam otkazao kupovinu napajanja u ducanu jer nisam bas siguran da je cct neka firma kojoj se moze vjerovat u pitanju napajanja(uglavnom šit roba tak sam bar skuzil nema netu nes puno o toj firmi)
zato jer nisam siguran dali je ovo postojece dovoljno jako i ima li ovo postojece napajanje 6 pinski konektor za graficku ili postoji li mozda kakav kabel koji se prikopca na ovaj postojeci konektor pa da pase na graficku ??
Fortron je dovoljno snažan za tvoje potrebe, tako da nemaš potrebu za jačim. Što se tiče 6 pinskog konektora, ako si mogao spojit HD4850 možeš i HD5770. Obje koriste 1x6pin konektor.
U slučaju da ti jednom zatreba dodatni 6 pin adapterčić, imaš ovo na slici. A mislim da bi to mogao dobit uz HD5770 .
e to sam trazil hvala puno :))) graficka stize u petak iz rijeke narucio preko tehnomaxa hvala puno jos jednom:)) :D
e to sam trazil hvala puno :))) graficka stize u petak iz rijeke narucio preko tehnomaxa hvala puno jos jednom:)) :D
Tehnomaxa? Pa šta su imali neku akciju ili šta se desilo?
Tehnomaxa? Pa šta su imali neku akciju ili šta se desilo?
Da, i meni je malo bzv. Svaki put kad dođem u tehnomaxa, načudim se cijenama. Sad, nisam siguran, dal sam ja lud ili se tamo stvarno ne zna tko pije, a tko plaća (cijene računalnog hardvera).
neznam sta se desava ali lik mi je rekao da ati radeon hd 5770 dodje 1199 kn tako da sam dobro prosao cini se da su sve rasprodali posto nema u samoboru tj sv.nedjelji tocnije pa mora ic po nju u rijeku cini mi se
prije je kostala oko 1350 kn pa se cini da su spustili cijenu
Pa u protisu je 1070kn 5770. VTX čini mi se.
Pa u protisu je 1070kn 5770. VTX čini mi se.
Pa i kod mene ima XFX od 1150 kn... Nije ti to onda tako neka extra cijena u tehnomaxu
neznam sta se desava ali lik mi je rekao da ati radeon hd 5770 dodje 1199 kn tako da sam dobro prosao cini se da su sve rasprodali posto nema u samoboru tj sv.nedjelji tocnije pa mora ic po nju u rijeku cini mi se
Čini mi se da je to vapor-x verzija, tako da i jesi dobro prošao. Ako gledamo cijenu, jeftinija je nego nedje drugdje. Ali to i potvrđuje ono što sam govorio. U tehnomaxu se ne zna tko pije, a tko plača. Jer ako pogledamo cijene, sve je jasno. Totalna zbrka !!!!
Ako ikako možeš, obavezno uštekaj oba. Čisto radi sigurnosti.