Neznam koje bi napajanje stavio na ove komponente,pa vas molim za pomoć!
Matična:GIGABYTE GA-M59SLI-S4
CPU: AMD Athlon 64 X2 3800+
HDD: WD Caviar Black 500GB 32MB Cache 7200RPM
VGA: ATI XFX HD4850 512MB
MEM: DDR2 2GB
Neznam koje bi napajanje stavio na ove komponente,pa vas molim za pomoć!
Matična:GIGABYTE GA-M59SLI-S4
CPU: AMD Athlon 64 X2 3800+
HDD: WD Caviar Black 500GB 32MB Cache 7200RPM
VGA: ATI XFX HD4850 512MB
MEM: DDR2 2GB
Corsair CX 400W ili VX 450W
OCZ SXS 500W
Sharkoon 450W
Xilence 450W
LC Power 550W
Antec ili Cooler Master 420W
Seasonic 420W
Chieftec 500W
ili bilo koje jače tj skuplje.
ako nemas para ovo a ako imas preporucam corsair cx400w
Ništa jače od corsaira cx400 ili fortron bluestorma 2 400 nije potrebno.
Moja preporuka je ovo.
Pretpostavljam da je šala?
Moja preporuka je ovo.
Ti mislis da to napajanje ne bi moglo izdrzati ovu konfiguraciju.?. Ako to mislis nisi dostojan ovog foruma.
Uzeo budem Corsair CX 400w
THX!
THX!
Ma nema na cemu...
Moja preporuka je ovo.
Ti mislis da to napajanje ne bi moglo izdrzati ovu konfiguraciju.?. Ako to mislis nisi dostojan ovog foruma.
Hehe. Ja nigdje nisam reka da to nemože izdržat. Pa čovječe ti si stavio napajanje od 1000w po cijeni od 470km što je 1880kn, a ova konfiguracija bez ikakvih problema ide na cx400 po cijeni od nekih 400kn maximalno.
Moja preporuka je ovo.
Hehe. Ja nigdje nisam reka da to nemože izdržat. Pa čovječe ti si stavio napajanje od 1000w po cijeni od 470km što je 1880kn, a ova konfiguracija bez ikakvih problema ide na cx400 po cijeni od nekih 400kn maximalno.
Bila je sala.
Moja preporuka je ovo.
Bila je sala.
Ma znam ja de je bila šala. Al ne treba se tako šalit još će ljudi otić i dat i to ne kune nego baš konvertabilne marke
Moja preporuka je ovo.
Bila je sala.
Ma znam ja de je bila šala. Al ne treba se tako šalit još će ljudi otić i dat i to ne kune nego baš konvertabilne marke
Hahahhaha.
jel mi dovoljno napajanje od 230W (kupio prije 5 god., za:
AMD Athlon X2 7750+ (brisbane dual...)
PowerColor Radeon HD 4730
Hard Disk: neki od 120 Gb (kupio prije 5 god.)
neki od 32 Gb (kupio prije 5 god.)
Matična: MBO Biostar neka Sckt AM2,..
sad jel mi se isplati kupovat neko jeftino od 200 Kn, oko 400-500W
i imam još Tv karticu, piše na napajanju konkretor (kak se već piše) 1 PCIe konkretor (kak više se piše)
jel mogu i dalje TV karticu imat makar kupio novo, i jel se taj konkretor 1 se odnosi na Tv karticu...
Ne isplati se kupovati polovna napajanja.Nikad neznaš da li negje probija i da li je sto posto ispravno.Jer ako nije spržit će ti i MBO i CPU i rame i grafulju a onda si u banani tek.Evo ti link pa vidi.Fortron Bluestorm je 366 kn-5% za gotovinu,pa ti vidi...
i imam još Tv karticu, piše na napajanju konkretor (kak se već piše) 1 PCIe konkretor (kak više se piše)
jel mogu i dalje TV karticu imat makar kupio novo, i jel se taj konkretor 1 se odnosi na Tv karticu...
Napajanje od 230 W ti nije dovoljno za navedeno. Neće raditi nikako (možda i eksplodira).
To "jeftino" od 200 Kn u tvom bi slučaju bilo vrlo skupo - pošto bi te koštalo i novog procesora i nove matične i nove grafe i rama a i novog napajanja (jer bi ono prdnulo po uključenju i povuko sve navedeno s sobom).
HD 4730 je dost velik potrošać. Bez nekog brand name napajanja nemoj ni pomišljati na ugradnju.
Recimo da bi ti neki minimum bio Fortron 350 ili 400 W, Xilence 420W, Chieftec 400W, OCZ 400W, LC Power 500W. Moja preporuka Corsair CX 400 W.
Taj konektor ti se odnosi na utor u koji se ona stavlja. Naravno, i dalje ju možeš imati u istom utoru. TV kartica ne traži dodatno napajanje.
Kupi ovo napajanje i sve ce biti cool.
Mogao si bar corsaira HX1000 stavit ili real pro 1250W
Svidjelo mi se ovo nesto...