Kamo treba puhati napajanje

poruka: 71
|
čitano: 11.926
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Kamo treba puhati napajanje
Praetorian1 kaže...

S lijeve strane coolera već imam ventilator na kučištu, zato sam ventilator i stavio s desne strane na cooler. Ali ja mislim da je to u redu.

Pa stavi da ti zrak ide u smijeru od prednje strane ka stražnjoj.

@musicwomen ako imaš rupe na kučištu s gornje strane iznad napajanja onda ga okreni da vuče zrak odozgora, ako nemožeš, e to je pitanje tehnike :-D

dakle pilu u ruke :-D

Iako sumnjam da ćeš tako raditi nešto, ipak si ti žena i još k tome umjetnica{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
16 godina
neaktivan

miki1981 hvala i ja mislim da je tak, a i nebi bezveze tu bilo na slici ovak.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

miki1981 hvala i ja mislim da je tak, a i nebi bezveze tu bilo na slici ovak.

Pa to je to. inače svi su ventovi napravljeni po standardu, i ona strana venta koja je "otvorena" kojoj centar nije spojen sa rubnim dijelom, ona vuče zrak, a ona strana na kojoj su one prečkice koje fiksiraju motor u sredini na okvir sa strane na toj strani uvijek zrak puše prema van.

Tako da samo pogledom na vent možeš vidjet kako je okrenut i na koju stranu puše.

16 godina
neaktivan

A i naljepnica je od CoolerMastera na sredini ventilatora pa se ne može pogrešno ni okrenut ventilator.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 15:47 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Praetorian1 kaže...

S lijeve strane coolera već imam ventilator na kučištu, zato sam ventilator i stavio s desne strane na cooler. Ali ja mislim da je to u redu.

Pa stavi da ti zrak ide u smijeru od prednje strane ka stražnjoj.

@musicwomen ako imaš rupe na kučištu s gornje strane iznad napajanja onda ga okreni da vuče zrak odozgora, ako nemožeš, e to je pitanje tehnike :-D

dakle pilu u ruke :-D

Iako sumnjam da ćeš tako raditi nešto, ipak si ti žena i još k tome umjetnica{#}

Hehehe, e pa vidiš, ja sam žena i još k tome i umjetnica koja se ponekad uhvati i čekića, pile i bušilice... {#}{#}{#}

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
17 godina

Onda pilom napraviš rupu gore na vrhu kučišta, lijepo je brusilicom obradiš da nije kvrgava, i staviš izolir trake po rubu te rupe i oddozgor staviš neki filter.

<može staviti i običnu čeličnu mrećicu iznad koje staviš filter za prašinu, ili jednostavnije kupiš gotov filter za zrak, on ti je u chipoteci vjerovatno 15ak kn, a imaš ga kupiti i u svim dučanima informatičke opreme :-D

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;moj PC&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;. volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

A i naljepnica je od CoolerMastera na sredini ventilatora pa se ne može pogrešno ni okrenut ventilator.

Ma uvijek možeš vent okrenut kamo ti paše, sve ovisi koji protok želiš, tj koji smjer puhanja. kad radiš npr push-pull kombinaciju onda jop na taj hladnjak tako kako je sad dodaš još 1 vent sa druge strane, ali isti položaj, kao da si ga samo prenio napred, ali kako je sa druge strane ta naljepnica se nebi vidjela...

16 godina
neaktivan

Da i s jedne i druge strane može doći ventilator.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
delluser kaže...

Sad neznam zasto bi ja izmisljao ista, sve sto sam naveo gore stoji, a ti ako si malo tehnicki zaostao to je tvoj problem, a ti stavi da ti vuce zrak od ispod kucista pa cu te pitati za mjesec dana koliko kila prasine imas u napojnoj jedinici.

P.S.

Ja sam vec 10 godina IT Admin u jednoj internacionalnoj firmi u inozemstvu i certificirani CCNA, a ti? ;)

Jesi li ikad čuo za filter?

Intel ftw :D
15 godina
mate960 kaže...
delluser kaže...

Sad neznam zasto bi ja izmisljao ista, sve sto sam naveo gore stoji, a ti ako si malo tehnicki zaostao to je tvoj problem, a ti stavi da ti vuce zrak od ispod kucista pa cu te pitati za mjesec dana koliko kila prasine imas u napojnoj jedinici.

P.S.

Ja sam vec 10 godina IT Admin u jednoj internacionalnoj firmi u inozemstvu i certificirani CCNA, a ti? ;)

Jesi li ikad čuo za filter?

ofc lol , lijepo filter ispod i miran xd, tako meni stoji , uostalom kao da u kucistu nema prasine

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

ofc lol , lijepo filter ispod i miran xd, tako meni stoji , uostalom kao da u kucistu nema prasine

A i dosta kucista kojima je napajanje dolje dolazi sa filterom ugrađenim.. {#}

Intel ftw :D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice