Pi network / android

poruka: 179
|
čitano: 104.481
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long, pirat, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Pi network / android

imam na starom mobu pi coin, ali u medjuvrememu sam promjenio broj telefona s kojim je wallet regan, jel se to moze kako osposobit

sta mi sve treba za KYC

0 0 hvala 0
15 godina
Pi network / android

Ima li netko da posalje 15 Pi na moj wallet? Placam naravno, treba mi za verifikaciju. javite se u pp

Edit: RIJESENO!

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2025 15:39 (rocko9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Pi network / android
dreadmoore kaže...
A moraju se zaključati najmanje 2 tjedna ili 3 godine sad što si kliknuo tamo Boga pitaj.Jučer tko nije prodao po 1.5$ je napravio najveći zajeb iskreno jer to je već propao projekat.

Za doslovno 0€ ulaganja, neka ga, nek stoji i čeka bolje dane, prvi mačići se u vodu bacaju, tak da ja ga neću prodavat, nek se kiseli

12 godina
Pi network / android

Tek sam sad napravio kjc Koliko drugo treba čekati za potvrdu

0 0 hvala 0
14 godina
Gdje se to moglo prodati po 1,5$ ?

0 0 hvala 0
15 godina
Pi network / android

bitget ga prvi izlistao, bio je čak 2 u jednom trenutku, tko je proda odmah dobro je prošao sad ćemo vidjek šta dalje. Trenutno je 0.7

Sve što znam o životu naučio me Đelo Hadžiselimović
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Pi network / android

Neka se sada stabilizira cijena, pa crmo viditi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pi network / android

Moj prijedlog vam je da ne koristite OKX za trgovanje sa PI coinom. Dvije manje transakcije sam uspio prebaciti sa PI walleta na OKX dok je treca, veca transakcija "zapela" odnosno moram poslati odredeni iznos kako bi potvrdio da sam ja vlasnik walleta (Satoshi test) ali taj test ne prolazi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Pi network / android

Slazem se.Pricekat cu da se izlista na Binance barem.A revolut još bolje.Do tada mining i cuvanje Pi coina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pi network / android

Eto ga skoro na 1$

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

1,59 sad i dalje rasre,da li ce tako naglo padat

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.2.2025 13:31 (galinjo24).
12 godina
galinjo24 kaže...

1,59 sad i dalje rasre,da li ce tako naglo padat

Mislim da je onaj pocetni pad bio radi masovne prodaje.A sad ce se stabilizirati.Mislim da cemo kroz nekih 2tjedna znati na cemu smo.

14 godina
Pi network / android

Ima li netko problema s KYC? Nikako mi nece osobnu prihvatiti, slikao sam iz svih mogucih kuteva i na svim mogucim pozadinama...

VISCA BARCA

0 0 hvala 0
15 godina

Nisam imao problema ali sam to odradio puno prije. Mislim da opcenito cijeli PI KYC sad radi sporo i lose jer je ogromna navala na to, sretno.

12 godina
Pi network / android

meni proslo u roku 2 dana, danas prihvatili

0 0 hvala 0
7 godina
Pi network / android

Za 4000 pi-a mojih i ostalo ako mi frendovi naprave kyc, bum poslal sliku svoje ružne njuške i osobnu u Pentagon.  Mislio sam da neću ništa izvuć, ali nisam mjenjao broj mobitela i email nikada. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Pi network / android

Danas opasno 2.3$, nisam neki znalac ali ovo sve izgleda dosta dobro, vidit cemo hoce li ici jos gore kada bude listan na Binance

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Pi network / android

Ovo je jako dobro. Samo neka tako nastavi. Samo jako ljudi. Nemojte prodavati. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
cvaja997 kaže...

Za 4000 pi-a mojih i ostalo ako mi frendovi naprave kyc, bum poslal sliku svoje ružne njuške i osobnu u Pentagon.  Mislio sam da neću ništa izvuć, ali nisam mjenjao broj mobitela i email nikada. 

nema veze i da si mjenjao, jer ja jesam, samo ukucas stari broj i loziku i otvara bez problema

7 godina

Ne treba ti ni lozinka. Mozes resetirat.  I ljudi, prodajte taj shitcoin po najvisoj cijeni po kojoj mozete i kupite bitcoin ako hocete drzat nesto u kriptu. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
12 godina
IvoJima kaže...

PI nije kriptovaluta

PI je obicna applikacija za mob koja imitira majnovanje koju kontrolise nepoynata grupa

Pi nikad nece imati vrednost niti ce se njime trgovati na burzama

Moj savjet okanite se toga tu nema niceg zenimljivog niti vrijednog

Nesto si rekao?

12 godina
Pi network / android

Trazi me 24 riječi passphrase, no to nemam zapisano nigdje, to sam ja davnih dana imao na starom mobitelu, kojeg naravno, više nemam.

Ima li pomoći ili mogu sve zaboraviti?

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pi network / android

Ja bi bil oprezan sa KYC.

Da imam stvarno puno coina, onda bi riskiral dat svoje podatke, ali prodat podatke za par dolara..

Ko zna di bu to završilo i ko bu upravljal podacima.

Ne vjerujem nikom.

0 0 hvala 0
12 godina
acmilan2 kaže...

Trazi me 24 riječi passphrase, no to nemam zapisano nigdje, to sam ja davnih dana imao na starom mobitelu, kojeg naravno, više nemam.

Ima li pomoći ili mogu sve zaboraviti?

Žao mi je, ali možes samo novi wallet napraviti 

12 godina

Znači, 4000+ coina je propalo?

Kovačić
14 godina

jesi probao ovo
Steps to recover your Pi Network Wallet passphrase

If you have Fingerprint ID, Face ID, or any other biometrics set up on your mobile device, take the following steps to recover your passphrase on Pi Network:

• Open your Pi Browser.
  • Tap Wallet.
  • Tap Unlock With Fingerprint and use your Fingerprint ID to open your Wallet. Alternatively, you can use your Face ID or any other biometrics on your mobile device to open your Wallet.
  • Tap the Settings icon at the top right corner in your Wallet.
  • Tap Show which is beside Show my passphrase.
  • Write down or copy and save your passphrase in an unforgettable and safe location.
12 godina
zeryx kaže...

jesi probao ovo

If you have Fingerprint ID, Face ID, or any other biometrics set up on your mobile device, take the following steps to recover your passphrase on Pi Network:

• Open your Pi Browser.
  • Tap Wallet.
  • Tap Unlock With Fingerprint and use your Fingerprint ID to open your Wallet. Alternatively, you can use your Face ID or any other biometrics on your mobile device to open your Wallet.
  • Write down or copy and save your passphrase in an unforgettable and safe location.

Kad desno gore stisnem, samo ponudi druge appse, doslovno nema ni settings, a pogotovo ne show bilošto, osigurali su se da ako si se sam zajebo, da oni za to nisu krivi... Koliko sam takvih prilika u životu popušio, danas bih bio uspješni "biznismen", a sad se mogu lagano...

Kovačić
15 godina
Jesi siguran da si kad si majnao otvorio wallet?
Ako nisi otvoriš sada novi/prvi wallet.
4 godine
acmilan2 kaže...
zeryx kaže...

jesi probao ovo

• Open your Pi Browser.
  • Tap Wallet.

Kad desno gore stisnem, samo ponudi druge appse, doslovno nema ni settings, a pogotovo ne show bilošto, osigurali su se da ako si se sam zajebo, da oni za to nisu krivi... Koliko sam takvih prilika u životu popušio, danas bih bio uspješni "biznismen", a sad se mogu lagano...

Napravi si novi novcanik i onda sacuvaj tih toliko i toliko rijeci na sigurnom. Moguce je, ne brini. 

12 godina
Pi network / android

Otvorio  sam jer od prvih 5 tocaka je 5 zelenih, samo 3 nije a to je potvrda walleta.

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice