imam na starom mobu pi coin, ali u medjuvrememu sam promjenio broj telefona s kojim je wallet regan, jel se to moze kako osposobit
sta mi sve treba za KYC
imam na starom mobu pi coin, ali u medjuvrememu sam promjenio broj telefona s kojim je wallet regan, jel se to moze kako osposobit
sta mi sve treba za KYC
Ima li netko da posalje 15 Pi na moj wallet? Placam naravno, treba mi za verifikaciju. javite se u pp
Edit: RIJESENO!
Za doslovno 0€ ulaganja, neka ga, nek stoji i čeka bolje dane, prvi mačići se u vodu bacaju, tak da ja ga neću prodavat, nek se kiseli
Tek sam sad napravio kjc Koliko drugo treba čekati za potvrdu
bitget ga prvi izlistao, bio je čak 2 u jednom trenutku, tko je proda odmah dobro je prošao sad ćemo vidjek šta dalje. Trenutno je 0.7
Neka se sada stabilizira cijena, pa crmo viditi
Moj prijedlog vam je da ne koristite OKX za trgovanje sa PI coinom. Dvije manje transakcije sam uspio prebaciti sa PI walleta na OKX dok je treca, veca transakcija "zapela" odnosno moram poslati odredeni iznos kako bi potvrdio da sam ja vlasnik walleta (Satoshi test) ali taj test ne prolazi...
Slazem se.Pricekat cu da se izlista na Binance barem.A revolut još bolje.Do tada mining i cuvanje Pi coina.
Eto ga skoro na 1$
1,59 sad i dalje rasre,da li ce tako naglo padat
1,59 sad i dalje rasre,da li ce tako naglo padat
Mislim da je onaj pocetni pad bio radi masovne prodaje.A sad ce se stabilizirati.Mislim da cemo kroz nekih 2tjedna znati na cemu smo.
Ima li netko problema s KYC? Nikako mi nece osobnu prihvatiti, slikao sam iz svih mogucih kuteva i na svim mogucim pozadinama...
Nisam imao problema ali sam to odradio puno prije. Mislim da opcenito cijeli PI KYC sad radi sporo i lose jer je ogromna navala na to, sretno.
meni proslo u roku 2 dana, danas prihvatili
Za 4000 pi-a mojih i ostalo ako mi frendovi naprave kyc, bum poslal sliku svoje ružne njuške i osobnu u Pentagon. Mislio sam da neću ništa izvuć, ali nisam mjenjao broj mobitela i email nikada.
Danas opasno 2.3$, nisam neki znalac ali ovo sve izgleda dosta dobro, vidit cemo hoce li ici jos gore kada bude listan na Binance
Ovo je jako dobro. Samo neka tako nastavi. Samo jako ljudi. Nemojte prodavati.
Za 4000 pi-a mojih i ostalo ako mi frendovi naprave kyc, bum poslal sliku svoje ružne njuške i osobnu u Pentagon. Mislio sam da neću ništa izvuć, ali nisam mjenjao broj mobitela i email nikada.
nema veze i da si mjenjao, jer ja jesam, samo ukucas stari broj i loziku i otvara bez problema
Ne treba ti ni lozinka. Mozes resetirat. I ljudi, prodajte taj shitcoin po najvisoj cijeni po kojoj mozete i kupite bitcoin ako hocete drzat nesto u kriptu.
PI nije kriptovaluta
PI je obicna applikacija za mob koja imitira majnovanje koju kontrolise nepoynata grupa
Pi nikad nece imati vrednost niti ce se njime trgovati na burzama
Moj savjet okanite se toga tu nema niceg zenimljivog niti vrijednog
Nesto si rekao?
Trazi me 24 riječi passphrase, no to nemam zapisano nigdje, to sam ja davnih dana imao na starom mobitelu, kojeg naravno, više nemam.
Ima li pomoći ili mogu sve zaboraviti?
Ja bi bil oprezan sa KYC.
Da imam stvarno puno coina, onda bi riskiral dat svoje podatke, ali prodat podatke za par dolara..
Ko zna di bu to završilo i ko bu upravljal podacima.
Ne vjerujem nikom.
Trazi me 24 riječi passphrase, no to nemam zapisano nigdje, to sam ja davnih dana imao na starom mobitelu, kojeg naravno, više nemam.
Ima li pomoći ili mogu sve zaboraviti?
Žao mi je, ali možes samo novi wallet napraviti
Znači, 4000+ coina je propalo?
jesi probao ovo
Steps to recover your Pi Network Wallet passphrase
If you have Fingerprint ID, Face ID, or any other biometrics set up on your mobile device, take the following steps to recover your passphrase on Pi Network:
jesi probao ovo
If you have Fingerprint ID, Face ID, or any other biometrics set up on your mobile device, take the following steps to recover your passphrase on Pi Network:
Kad desno gore stisnem, samo ponudi druge appse, doslovno nema ni settings, a pogotovo ne show bilošto, osigurali su se da ako si se sam zajebo, da oni za to nisu krivi... Koliko sam takvih prilika u životu popušio, danas bih bio uspješni "biznismen", a sad se mogu lagano...
jesi probao ovo
Kad desno gore stisnem, samo ponudi druge appse, doslovno nema ni settings, a pogotovo ne show bilošto, osigurali su se da ako si se sam zajebo, da oni za to nisu krivi... Koliko sam takvih prilika u životu popušio, danas bih bio uspješni "biznismen", a sad se mogu lagano...
Napravi si novi novcanik i onda sacuvaj tih toliko i toliko rijeci na sigurnom. Moguce je, ne brini.
Otvorio sam jer od prvih 5 tocaka je 5 zelenih, samo 3 nije a to je potvrda walleta.