Bitcoin - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 2.137
|
čitano: 1.102.081
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long, pirat, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Altcoins - Pitanja i odgovori
16 godina
Re: Bitcoin - pitanja i odgovori
dinamo82 kaže...

eto kupio Ripple (preko Etheruma) po rekordnih 1.82 dolara....al brijem da bi mogao imati eksploziju ove godine i da nije ovo samo privremeni peak, čak se govori da će ga 2018. uvrstiti na coinbase, uz još možda monero ili dash

Ljudi poput tebe su oni koji se vrate za mjesec dana na forum i pričaju kak su kriptovalute sranje jer su izgubili pare. Tak ko kaže da očekuje rast u 2018g nije normalan, mislim ripple je skocio 12000% u ovoj godini, koliko bum vi više očekujete nije mi jasno.....

Btw.. ripple nije jos ni imaju pravu korekciju tak da...

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.12.2017 19:12 (MarioVk).
16 godina
Pa network fee za BTC je uzas. Zato Ripple raste, kao i ETH/LTC
16 godina
Ripple definitivno ide gore barem duplo cim uleti na Coinbase. I onda teska korekcija.

Treba pazit
17 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
dinamo82 kaže...

eto kupio Ripple (preko Etheruma) po rekordnih 1.82 dolara....al brijem da bi mogao imati eksploziju ove godine i da nije ovo samo privremeni peak, čak se govori da će ga 2018. uvrstiti na coinbase, uz još možda monero ili dash

Ljudi poput tebe su oni koji se vrate za mjesec dana na forum i pričaju kak su kriptovalute sranje jer su izgubili pare. Tak ko kaže da očekuje rast u 2018g nije normalan, mislim ripple je skocio 12000% u ovoj godini, koliko bum vi više očekujete nije mi jasno.....

Btw.. ripple nije jos ni imaju pravu korekciju tak da...

lol, i ja tebi želim svako dobro s kriptovalutama, ali ne zanimaju me periodi od mjesec dana, za godinu dana ću podvući crtu pa vidjeti isplati li ih se prodavati ili ostaviti, pa valjda svatko tko uloži i jednu kunu na nešto, misli da će to nešto rasti, i valjda smije to izreć javno

svjestan sam ja već danas su te kriptovalute jedna džungla u kojem je i onim najpametnijima malo toga jasno, i svašta nepredvidivo ima utjecaja na cijenu, i nisam siguran jel ovo bolje ili lošije od jedne jebene kladionice, rulet kak god okreneš, al svima puno sreće

PS. primjetio sam da se jedino Ripple uglavnom do sada ponašao stabilno, i kad su svi padali....imao je sitne korekcije i zasad mi najviše ulijeva povjerenje, hoću li se zajebat? možda, al bolje neg da se grizem što nisam probao :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.12.2017 19:28 (dinamo82).
16 godina
Bitcoin - pitanja i odgovori

A dobro ja se slazem jer tu ima onog ko ne riskira taj ne profitira. Al bitno je samo da su ljudi svjesni rizika pootovo kad ulazu u tak nes sto je u zadnje vrijeme vec jako puno naraslo a sto ocito ti jesi svjestan pa eto nek ti je sa srecom..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja osobno ne vidim čemu strka, Ripple nije niti blizu dosegnuo svoj potencijal (manite me priča o broju tokena).

Iako linearni graf izgleda k'o igla za bušenje balona, ide to i dalje.

S Coinbaseom ili bez njega, doći će do 5$ dosta brzo zbog same priče iza njega.

Doduše, očekujem pad od nekih 25% u narednih par dana jer ovo danas je ipak malo smiješno (osobno ga ne bih kupio u ovom trenutku).
Nakon toga kupujem i sam još.

Eto, da i ja budem baba Vanga jednom :)

Ne znam tko me više zabavlja, ekipa koja predviđa famoznu strašnu korekciju i pad Ripplea na .6$ ili ekipa koja proriče smrt Bitcoina kroz par godina.

Battlelog: [deda] lubosaur

1 0 hvala 0
16 godina

Cim opet bude na 1.5-1.8$ dobra je kupnja.

1 0 hvala 0
16 godina
Mitch kaže...

tako je , ja ga baš kupio prije dva dana , prodao sada, i čekam pad 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.12.2017 22:34 (loky4i4).
7 godina
neaktivan

Koji račun je potreban za prijenos novca,a i registraciju na npr Coinbase? Tekuci,devizni tekuci,ziro,ziro-devizni? Jel uopce bitno koji i koja je razlika? Kolike su provizije? Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
16 godina
Retrograde kaže...

Koji račun je potreban za prijenos novca,a i registraciju na npr Coinbase? Tekuci,devizni tekuci,ziro,ziro-devizni? Jel uopce bitno koji i koja je razlika? Kolike su provizije? Hvala unaprijed!

možeš sa običnim tekućim , kupovinom za 100eur ti je fee 3.84

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.12.2017 23:12 (loky4i4).
7 godina
neaktivan

Hvala! Jel na svakom jedank  fee? I kakvi su to sad novi porezi na bitcoin,otkad je to na snazi?! Pošto vidim da izričito spominju jedino bitcoin,vrijedi li to i za altcoine? 

17 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...
Mitch kaže...

samo vi čekajte pad :D 

17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Netko je danas kupio 450 milijuna XRP-a, skoro milijardu dolara

https://www.reddit.com/r/Ripple/comments/7mwkz9/a_client_bought_450_million_xrp_today/

Ripple ima 100 000 000 000 novčića u opticaju od čega je 50% od OpenCoina, kompanije koja je napravila coin :) Oni su kao centralna banka. 

Ripple se naziva i Paypal za banke

https://coinivore.com/2015/05/17/antonopoulos-ripple-has-joined-the-cabal-of-big-banksters/

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.12.2017 2:24 (hrvooje).
15 godina

Ja sam ga opet kupio budala prodao na 1.3 al jbg. Na greskama se uci drugi put hodl 😁

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

Gospodo, nije day trading bas za svakoga...

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dinamo82 kaže...
loky4i4 kaže...
Mitch kaže...

samo vi čekajte pad :D 

Ja na Bittrexu očekujem pad na 1.85-1.95$, odnosno na nekih 14000 sat u BTC/XRP, a onda vjerujem u veselo i optimistično prednovogodišnje buđenje AmeriČkanaca i novi skok prije Nove.
Zanima me samo radi dodatne kupovine. Inače držim Ripple već dulje vrijeme, a svakako ga se ne mislim rješavati još dugo dugo ako sve bude kako treba.

Vi šel si 

16 godina
Evo vam pad od 30 centi u sat vremena.

Ide on lagano na 1.7$ kroz koji dan.

Nego sta je sa Segwitom? Pa svi blokovi su gotovi, ne znam sto se ceka.

BTW ako imate Bitcoin prebacite ih na Coinbase jer cete vjerojatno dobit istu kolicinu segwita gratis...ne znam kakav ce network fee bit jedino
15 godina
Kant kaže...

Nije da imas pravo ocito se bolje isplati drzati pogotovo za ljude kao ja koji nemaju toliko vremena sve analizirati iz sata u sat od sada drzim kupio sam na 1.7 opet i drzim pa makar i izgubio ulozeno jel sam dobro profitu u 12.om mjesecu i isplatio sam veliku vecinu u fiat vec ovo ostalo drzim mogu jedino kupit nesto dodatno. Trenutno imam xrp,cardano i ltc koji me najvise nervira jel je skoro stalno u crvenom.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
Kant kaže...

Nije da imas pravo ocito se bolje isplati drzati pogotovo za ljude kao ja koji nemaju toliko vremena sve analizirati iz sata u sat od sada drzim kupio sam na 1.7 opet i drzim pa makar i izgubio ulozeno jel sam dobro profitu u 12.om mjesecu i isplatio sam veliku vecinu u fiat vec ovo ostalo drzim mogu jedino kupit nesto dodatno. Trenutno imam xrp,cardano i ltc koji me najvise nervira jel je skoro stalno u crvenom.

Jednostavno svo troje navedeno drži, ako misliš dugoročno, ili barem na nekih 5-6 mjeseci unaprijed.

Problem je što su svi uskočili u trgovanje kriptovalutama, a nemaju živce za to pa tako ekipa kupuje na maksimumu, prodaju kada nije isplativo prodavati jer vide crvene linije, ne shvaćaju prirodna kretanja.

Zato je dugoročno ulaganje najpametnija opcija za većinu, ali najčešće ekipa nema živaca gledati kako nešto kupljeno gubi vrijednost pa opet ista priča s prodajom.

Prouči, uloži, čekaj i ne sanjaj da ćeš postati milijunaš jer se, eto, posrećilo nekoj ekipi s Bitcoinom.

Za dnevno igranje jednostavno koristite manje iznose koje si možete priuštiti pa se bacite na Verge recimo i vježbajte.

Zašto Verge? Jer je stabilan ko puding na rešetci, ima velike razlike u kretanjima, a mislim i da će opet u plus i to dosta jer ljudi su čudna bića :)

17 godina
neaktivan

Ripple je centraliziran, kao da trguješ francima. Dakle, sinoć je imao marker cap od 85 milijardi, jutros je na 53. Skoro, 40% manje. 

1 0 hvala 0
16 godina
hrvooje kaže...

Ripple je centraliziran, kao da trguješ francima. Dakle, sinoć je imao marker cap od 85 milijardi, jutros je na 53. Skoro, 40% manje. 

lol ne znam koga lažeš sebe ili ?  btw trenutno je na 87

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.12.2017 14:15 (loky4i4).
17 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...
hrvooje kaže...

lol ne znam koga lažeš sebe ili ?  btw trenutno je na 87

53 milijarde ja vidim

16 godina
hrvooje kaže...

53 milijarde ja vidim

krivo vidiš ripple je na poloniexu 2$ trenutno a na bithumbu 2.75 xd

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.12.2017 15:37 (loky4i4).
14 godina
neaktivan
Defa.psd kaže...

htio bih investirati, e sad, posto se dogadja to sto se dogadja s coinbaseom (jel moguce da nisu ocekivali ovakav promet pa zbog toga sve to steka, jer coinbase mi se cinio najpouzdanijim), ne znam koju mjenjacnicu da odaberem, da cekam da se razrjesi s ili da idem u neku drugu?

moze netko? hvala

13 godina
Defa.psd kaže...
Defa.psd kaže...

htio bih investirati, e sad, posto se dogadja to sto se dogadja s coinbaseom (jel moguce da nisu ocekivali ovakav promet pa zbog toga sve to steka, jer coinbase mi se cinio najpouzdanijim), ne znam koju mjenjacnicu da odaberem, da cekam da se razrjesi s ili da idem u neku drugu?

moze netko? hvala

Ako zelis sto prije, bitcoin-mjenjacnica.hr

Od 02.01 ce biti online, tj. moc ces obaviti kupnju. Npr. narucis 0.5 ETH kod njih koji mozes poslati na svoj wallet ili na adresu od burze, i zatim mozes hodlati ili kupovati neki altcoin. Najlakse ti je na Binance ako neki altcoin zelis uzeti..

16 godina
Ethereum se sad isplati kupovat, ima novi hardfork 19.1
9 godina
neaktivan

Vidim nitko XLM ne spominje, to ide u TOP 5 za mjesec 2 max.

Nema na čemu tko kupi :)

na 2800 satošija sam kupio :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.1.2018 19:36 (Emixman1).

0 0 hvala 0
16 godina
Emixman1 kaže...

Vidim nitko XLM ne spominje, to ide u TOP 5 za mjesec 2 max.

na temelju čega to zaključuješ ? 

9 godina
neaktivan

Izlazi exchange na kojem će se moći kupovati direktno lumenis, isti exchange će biti konkurencija coinbase-u. Vidili ste šta je bilo sa BCH kad se mogao kupovati na coinbase.

Ako bude sve kako treba sa izlaskom exchangea ode XLM u nebesa.

A i transaction fee je mal.

16 godina
Stellar nije nista korisniji od Siacoina, Steema, Bitsharesa, Tronixa..
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Altcoins - Pitanja i odgovori
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice