[Procjena] Wd black 1 tb

poruka: 12
|
čitano: 2.265
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
[Procjena] Wd black 1 tb

Molim procijenu navedenog diska, u izvrsnome stanju, nema bad sectora, nema garanciju

13 godina
protjeran
Re: [Procjena] Wd black 1 tb

250 kn u vrh glave...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
12 godina
Tomo53nja kaže...

250 kn u vrh glave...

Kolega radi se o black verziji

13 godina
protjeran
hrčak kaže...

Manje bitno, to ronda kao ludo, tko hoce disk koji mu ronda u kompu?

Nabavi se SSD i neki puno tisi disk veceg kapaciteta za storage kao WD Blue, Purple ili Green ili pak neki Seagate i vozi...Pogledaj njuskalo pa vidi  koliko  se jeftinih diskova moze naci ali ih nitko nece u danasanje vrijeme ssd-ova...

Ja sam naisao na hrpu oglasa gdje se 2 TB WD Green prodavao po 300 kn, gdje su se svi redom modeli od 1 tb prodavali po 200 kn, gdje su ne novi zapakirani od 2 TB diskovi prodavali po 350 i 400 kn, itd itd...

Ja sam svoj WD Purple od 2 TB kupio za 400 kn novog zapakiranog u antistatickoj vrecici sa 3 godine garancije od WD i 2 u trgovini...U kombinaciji sa ssd-om nit cujem da nesto ronda niti ima kakvih virbacija a komp mi je 10 cm od ruke gdje drzim mis...

Da se WD Black od 1 TB star vise od 3 godine se prodaje za 500 kn kao sto si ti stavio na njuskalo je za njuskalo bisere realno...

Pogledaj kolika se hrpa opcenito HDD-ova prodaje na njuskalu za male cifre i to razni modeli pa se ne mogu prodati...Da ne pricam o nabijenim cijenama gdje ce se diskovi prodat nikad...

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 16:12 (Tomo53nja).
12 godina
[Procjena] Wd black 1 tb

Cijena se uvijek moze korigirati

Ali svejedno hvala na procijeni

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 14:46 (hrčak).
13 godina
protjeran

To svi kazu pa kada se javis i pitas jel cijena fiksna kazu nije i onda se moze spustiti 50 kn...

Kada bi u moga Cosmosa stavio taj WD Black na tvoju zalost nebi cuo toliko rondanje tako da...Druga stvar nema 5 godina...Treca stvar ja za Cosmosa imam ponuda koliko hoces ti ces za WD black 1 tb za 500 kn cekat bilo kakvu ponudu mjesecima...

Nadodati cu da hrpa Cosmosa po njuskalu kao diskova sigurno nema tako da se cijena moze drzati takvom kakvom je ja drzim + cijena nije kao diskovima da stalno opada, a ako se ne proda ostavljam ga sebi i nekad kasnije koristim...

Ja ti po svim ovim tvojima razmisljavima preporucujem da si disk ostavis da ti i dalje ronda u kucistu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 16:13 (Tomo53nja).
12 godina
[Procjena] Wd black 1 tb

Hrpa ponuda i svaki dan ljudi zovu a već mjesecima na njušci i nikako da ga se riješite 

Neda mi se dalje prepirati s vama

Ugodan dan želim

13 godina
protjeran
hrčak kaže...

Hrpa ponuda i svaki dan ljudi zovu a već mjesecima na njušci i nikako da ga se riješite 

Ugodan dan želim

Da, ponuda za zamjene i previse ali mi je u prvom planu da ga prodam a poslije ako bude ok zamjena cu ga zamjeniti...

No tu je jedan drugi problem, a to je da do Cosmosa ficiki ne mogu jer nisam u Zagrebu vise od mjesec dana gdje sam ga ostavio...za tvoju informaciju prodaje se mjesec i pol dana...

Bolje da ne jer za dobru raspravu trebas imat i dobru "podlogu"....

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 16:14 (Tomo53nja).
14 godina
hrčak kaže...

Ugodan dan želim

Da se ja malo ubacim javljao si se na moje oglase kada sam prodavao pa si mi nudio uvijek ispod cijene koju sam stavio.

Corsair RM450 tražio sam 400 ti si nudio 300

Asus 280X DCII nudio si mi 1000 za nju

12 godina
Ivanjino96 kaže...
hrčak kaže...

Ugodan dan želim

Da se ja malo ubacim javljao si se na moje oglase kada sam prodavao pa si mi nudio uvijek ispod cijene koju sam stavio.

Corsair RM450 tražio sam 400 ti si nudio 300

Asus 280X DCII nudio si mi 1000 za nju

Kad sam mislio da se još uvijek mogu nači na njušci za 1000 kn

Moje isprike

Napravio sam kompletan scan i lijepo se vidi da je disk skroz ispravan

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2015 15:20 (hrčak).
15 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...
hrčak kaže...

Manje bitno, to ronda kao ludo, tko hoce disk koji mu ronda u kompu?

Nabavi se SSD i neki puno tisi disk veceg kapaciteta za storage kao WD Blue, Purple ili Green ili pak neki Seagate i vozi...Pogledaj njuskalo pa vidi  koliko  se jeftinih diskova moze naci ali ih nitko nece u danasanje vrijeme ssd-ova...

Ja sam naisao na hrpu oglasa gdje se 2 TB WD Green prodavao po 300 kn, gdje su se svi redom modeli od 1 tb prodavali po 200 kn, gdje su ne novi zapakirani od 2 TB diskovi prodavali po 350 i 400 kn, itd itd...

Ja sam svoj WD Purple od 2 TB kupio za 400 kn novog zapakiranog u antistatickoj vrecici sa 3 godine garancije od WD i 2 u trgovini...U kombinaciji sa ssd-om nit cujem da nesto ronda niti ima kakvih virbacija a komp mi je 10 cm od ruke gdje drzim mis...

Da se WD Black od 1 TB star vise od 3 godine se prodaje za 500 kn kao sto si ti stavio na njuskalo je za njuskalo bisere realno...

Pogledaj kolika se hrpa opcenito HDD-ova prodaje na njuskalu za male cifre i to razni modeli pa se ne mogu prodati...Da ne pricam o nabijenim cijenama gdje ce se diskovi prodat nikad...

Ne ronda ako imaš dobro kućište sa kvalitetnim kavezom sa HDD-ove :D  Recimo npr. meni je rondao HDD neko vrijeme sve dok nisam skužio da sam krivo namontirao i prelabavo zategnuo kotačiće na njemu (imam push&pull sustav).

FX 8120, XFX 6870 Double D, Asrock 990FX Extreme3, 2x4GB Corsair Vengeance, OCZ ZT 550W Modular, Razer Naga
13 godina
protjeran
Nightmare kaže...

Ne ronda ako imaš dobro kućište sa kvalitetnim kavezom sa HDD-ove :D  Recimo npr. meni je rondao HDD neko vrijeme sve dok nisam skužio da sam krivo namontirao i prelabavo zategnuo kotačiće na njemu (imam push&pull sustav).

Ma ne mora nuzno rondati ali je sigurno glasniji disk od Wd greena i bluea pa cak i od Seageta jer ipak je napravljen da bude brzi od svih navedenih...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice