Pozdrav ekipa, zamolio bih procjenu slijedećeg napajanja:
Napajanje CORSAIR RM550 modularno
dobiveno kao RMA direktno od proizvođača, potpuno novo, nekorišteno. Garancija cca 4 godine, sa računom.
link na stranicu proizvođača
Pozdrav ekipa, zamolio bih procjenu slijedećeg napajanja:
Napajanje CORSAIR RM550 modularno
dobiveno kao RMA direktno od proizvođača, potpuno novo, nekorišteno. Garancija cca 4 godine, sa računom.
link na stranicu proizvođača
700kn
Kaj je papki...
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=CORSAIR+RM550
Dajte procjenu sami kad znate stiskati thumb down
RMA garancija je po meni zajebancija, jer ako se što dogodi slati opet njima, zezancija sa ostvarivanjem gare itd. Pošto je novo i zapakirano, ja bih rekao 500 kn.
RMA garancija je po meni zajebancija, jer ako se što dogodi slati opet njima, zezancija sa ostvarivanjem gare itd. Pošto je novo i zapakirano, ja bih rekao 500 kn.
Razumijem, ali opet, bolje je dati tih 50kn za poštarinu i dobiti novo napajanje nego kupovati skroz novo. Ovo koje sam dobio RMA, zamijenjeno je bez problema i bez čekanja. Sveukupno od slanja iz HRV do dobivanja novog je prošlo cca tjedan dana. Plus što sam dobio puno jače napajanje nego ono koje je vrisnulo.
P.S. hvala svima na odgovorima...
Normalno da je tako!
Alen je dao procjenu 45% vrednosti novog. To bi bila procjena napajanja godinu dana rabljenog, bez garancije...
Druga stvar je da li radi općeg stanja u društvu i niže cijene konkurencije ti možeš dobiti te novce, ali to je tebi na volju koliko ispod cijene želiš ići...
Normalno da je tako!
Alen je dao procjenu 45% vrednosti novog. To bi bila procjena napajanja godinu dana rabljenog, bez garancije...
Druga stvar je da li radi općeg stanja u društvu i niže cijene konkurencije ti možeš dobiti te novce, ali to je tebi na volju koliko ispod cijene želiš ići...
Tebe malo matematika muči... Ja sam dao procjenu 60% novog napajanja otprilike, možda bih to korigirao na 550 kn ali više od toga ne. To je moja procjena i iza nje stojim. Ako nekom paše dobro, ako ne, baš me briga. Meni niti u džep niti iz njega. Problem je što ovdje kad ljudi traže procjenu i odmah se uzhebu ako daš nešto što nije u skladu s onim što su si oni zamislili u glavicama. Ako imate neku cifru na pameti, pa stavite je. Ako je super povoljna prodat ćete odmah (ionako ste izmuvali garanciju, jer da je bila legalna u HRV, dobili biste novo napajanje u hrv servisu), ako nije smanjite cijenu. Kaj toliko treba pametovati oko svake komponente, ne kužim... Jbt, zahebeš se za 50 kn, kaj ces nokte gristi ako nekom prodaš nešto jeftinije?
Sorry na izrazu 45% jeftinije nego u ducanu.
I da nema nikakve garancije realno je 30% manja cijena.
Ne znam sto je sa tvojom glavicom, kad odma spominjes muljazu, pogotovo pricajuci u mnozini.
Zanimljivo je kako ljudi imaju jedno mjerilo za sebe, a dugo za ostale. Steta sto si obrisao oglas sa njuskala od prije 2 mj. za noctua nh-d14. Cijena u ducanu je bila 580kn a ti si je prodavao za 500... Toliko o jeftinijem...
ma eno oglasa na njuški, 450 kn je cijena. ako ode za 450 dobro, ako ne otići će ziher za 400. Ne vidim u čemu je problem. Dajem 20% ispod cijene, ako ne ode spuštam 30%...
Gle to sa tim RMA garancijama jer nije ovaj oglas jedini (i nisam se referirao na tebe za cifre već za prodavatelje) uopće nije praktično. Ako što ode, moraš slati u EU negdje komponentu što nije jeftino. Ok, šalju oni tebi free nazad ali opet sigurno je slanje preko 70 kn za napajanje npr. No prije toga trebaš iskamčiti RMA odobrenje da bi uopće mogao slati, pa ti dokaži da je pod granaicjom, pa dok vide da nije RMA više na prvog pošiljatelja itd. moguće da nakon nekog vremena niti neće priznati (sjeti se samo Logitecha i kako je bio silovan od strane balkanskih majstora muljanja, da bi na kraju totalno prestao davati support za našu regiju. Koliko sad vidim opet su ga uveli).
Evo npr, AX860 napajanje koje je u dućanu 1500 kn, ja sam svoje prodao danas 40% ispod cijene. Uredna garancija, full bundle, kutija, svi kablići i torbica. Koliko sam po tebi trebao tražiti? 1300? Ajde budimo realni, cijene ne padaju isto napajanjima, procesorima, i kućištima. Pogledaj samo cijena 2500K. Procesor u 2 godine nije izgubio na vrijednosti praktički ništa. I dalje su oko 1100 kn....
Gle niti mi se ne da natezati, ostajem pri svome, ako je novi u dućanu sa hrv gar 890 kn, moja je procjena za ovaj RMA je 550. Ne vidim smisla dalje natezati kožicu. Ti si rekao svoje, ja svoje. ako misliš da je 700 realna cijena ok, ja se ne slažem s tobom ali poštujem tvoje mišljenje.
joj bas bi htio jedno ovakvo napajanje, zamjena + nadoplata?