Pozdrav. Zanima me procjena za dvije navedene kartice, u kompletu ili pojedinacno.
Uz njih daem i SLI brige.
Garancije vise nema...
Hvala unaprijed
Pozdrav. Zanima me procjena za dvije navedene kartice, u kompletu ili pojedinacno.
Uz njih daem i SLI brige.
Garancije vise nema...
Hvala unaprijed
4000-5000, samo nekuzim kako to da nema garu kad je to nova kartica , da nisi ti zamijenio titan xp sa titan x?
Nemam racun, jebiga, kupljeno van Hrvatske.... Da, Titan XP je.
4000-5000, samo nekuzim kako to da nema garu kad je to nova kartica , da nisi ti zamijenio titan xp sa titan x?
4000-5000 za jednu ili dvije? Ta kartica je koliko ja znam po performansama izmedu 2070s i 2080...
Za jednu logicno, ak 1080ti moze za 4k ici, moze i ovo za vise.
Ponudio mi kolega ovdje na forumu 2000kn za jednu, ne znam, mislim da bi morao dobiti vise... Pricekat cu jos koju procjenu...
Kartica ti vrijedi izmedu 4000 i 5000kn ak nades kome treba. 2k je smjesca cifra, ja ti odma dam 3k ak ti se vec prodaje.
uzmem ja drugu za 3k i rijesio si sve
polako, koliko ih trenutno imas, i za koliko bi ti prodao?
Kartice nisu licno moje, imam dvije, jos nisam ni stavio oglas a jedna je vec rezervirana ovdje na forumu za 3500kn :) I druga ce ici za isto toliko ali tek tokom iduceg tjedna jer onda drug dobiva drugu karticu... Ako nebude zainteresiranih spustit cu cijenu, naravno :)