Naše novo ruho

poruka: 166
|
čitano: 41.273
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Naše novo ruho".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nitko ne komentira novi layout?, Novi dizajn BOL-a!!
17 godina
Naše novo ruho

Vidi vidi - pripala mi čast da prvi komentiram...

Na prvi pogled izgleda odlično! Svaka čast bugovci, samo tako i nastavite...

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Naše novo ruho

Bravo, to se traži!

Trebat će mi neko vrijeme da se priviknem.  Bogataš

Crysis wars, COH: OP

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Naše novo ruho

Svaka čast Miro, Domagoje i cijela redakcijo/produkcijo BOL-a.

Dizajn je lijep i moderan, a dolazi kao zaista osvježenje u odnosu na onaj prastari. Moram priznati da sam, vidjevši Carmackovu glavu, pomislio da sam pogrešno kliknuo u favoritima na Arstechnicu ili nešto slično, a onda sam ubrzo skužio prepoznatljivu žutu boju i naslov. :)

Nova anketa je super, a jedino malo zbunjuje što ne vraća na stranicu s koje se glasalo - mislim da definitivno morat ostaviti redirect na referrer.

Vizualno novi BUG Online je čist i moderan, a sadržaj je uredan i usklađen. Prijašnji dizajn bio je "oštriji" i ljudi su se snalazili zbog navike, ali navigacija je ovdje puno, puno bolja i raspored intuitivniji.

Odličan posao!

P.S. Ne znam zašto, ali GamesMaster mi je cirka 10-15% bolji... :)))

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2008 18:44 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Naše novo ruho

neznam......jooj sam da je bolji malo raspored....i biti ce okej nadam se.....eh da i mal vise videea

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Naše novo ruho

Very nice.

Slučajno odem da vidim nešto kad ono nešto novo.. :)

17 godina
protjeran
Naše novo ruho

hoće li i forum ubrzo dobiti novo ruhoCool

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Naše novo ruho
Bravo bug bez reklama, bijelo je bolje od žutog... lol
mama ti je larva
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2008 19:33 ((s)izgoreo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Naše novo ruho

Svaka cast ekipi BoL-a malo treba privikavanja,ali sve u svemu COOOOLCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Naše novo ruho

Sve super, svidza mi se, ali mi nije jasan ovaj prazan izmedzu menua i logoa.

"A developer is a machine that converts coffee into code"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Naše novo ruho

Prelijepo!

Čak i nova bubamara Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
hudo kaže...

I meni isto.Mogli su tu stavit novi broj BUG-a, ili Entera.
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
17 godina
neaktivan
hudo kaže...

Nije prazan.Instaliraj flash player da bi vidio sadrzaj.(reklame)
Usput,decki iz redakcije BOL-a odlicno ste odradili posao.Bas je trebalo malo osvjeziti izgled.
Michael Schumacher World championships:7,Grand prix wins:91,Pole positions:68 http://www.velika-nagrada.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2008 19:05 (F1-IVO).
17 godina
Naše novo ruho

Sviđa mi se. Moderno je, svježe, novo...

Ne mogu reći da mi leži, još uvijek vjerojatno prevladava navika sa starog layouta (OK, sry, starog sajta), ali valjda će se i to promijeniti kroz nekoliko dana. Buni me, doduše onaj dio na vrhu s (pretpostavljam) RSS vijestima. Zauzima jako puno prostora, pogotovo na laptopu - zaglavlje stranice mi zauzima valjda 40% korisnog ekranskog prostora.

Nova organizacija sadržaja će mi ovdje predstavljati najveći problem, ali kao što rekoh, vjerojatno samo treba malo vremena =)

Upravo gledam, glasanje na anketi za rezoluciju monitora vodi me na BOL plus. OK, zasad mi se čini kao nekakva svaštara, ali prevoditelj?! Iskreno, ne vidim svrhu. No možda sam to samo ja...

Dio s predstavljanjem novog časopisa (BUG, Mrež@, ENTER, ne u meniju, nego dolje, ispod osobnog stava) mi je simpatičan, iako je stari bio direktniji i omogućavao mi da brže proskimam (uuuuf, koja je ovo složenica =) tekst bez previše kliketanja po sajtu.

U meniju me posebno smeta link na Enter. Kužim da će se to još mijenjati, ali kliknuti na link i da mi se potpuno izgubi sustav navigacije je ipak malo previše. Nije da često klikećem na to, jednostavno ponekad u brzini znam fulati link i već se vidim u stilu angry german kida kako lupetam po monitoru, tipkovnici i mišu (ili jednim o drugo) zato što moram stiskati back. Strašno! =)

Digitalije kao prvu vijest imaju opis Pentaxa Optio W60. U gornjem desnom uglu vijesti upisana je rubrika, 'FOTOAPARATI'. Pokušam ju kliknuti, a kad tamo, ćorak! Moram priznati da mi to nije baš intuitivno.

Posebno mi je simpatičan unos nove stranice u weboteku =) Vrlo web2.0-like :D

Moram priznati da mi nije baš jasna ideja da Games Master toliko odudara dizajnom od glavnog sajta. Ipak mi se čini da je nekakva opća podjela čitatelja takva da gejmeri kupuju BUG (osim, pretpostavljam, nekakvih specijaliziranih izdanja), te mi se naoko čini logičnim uže ih vezati upravo uz glavnu stranicu. Ovako se razbija solidna konzistentnost sajta, ali na jedan kaotičan, nenamjeran način. Za forum i Enter razumijem i logično mi je, (iako mi se upravo u tom smislu isti čine previše 'integriranim' u glavni sajt), no Games Master mi nikako ne sjeda u ovu priču. Onda opet, i ja sam redovito konzumiram BOL (OK, ovo je ispalo čudno =) i jako rijetko GM dio...

Vidim da sam i u GM ulogiran s nickom sa foruma. Tko zna što bi sada trebao očekivati? =)

Sve u svemu, moram ponoviti da mi se sviđa i da je vrlo svježe. Sadržaja ima dosta, puno, možda čak i previše. Iz te perspektive mi čak fali opcija uključivanja/isključivanja pojedinih modula (kao npr. iGoogle), jer me pola toga ne zanima i samo mi smeta na ekranu. Kada bi se barem to moglo malo reducirati s korisničke strane, ako već ne s dizajnerske...

EDIT:

Upravo gledam poruku od F!-IVO - znači to su reklame! =) Kada bi barem ADBLOCK mogao smanjiti čitav okvir...  Ipak, koliko se sjećam, iznad Johna Carmacka je pisalo nešto, ne mogu sada s lapa stavljati SS. Čini mi se da tu nešto ne štimas dimenzijama i pozicioniranjem?

I još jedna stvar, vidim da mi je nick s foruma prisutan i na glavnoj BOL stranici. Što to znači, da sad svatko može vidjeti moj virtualni identitet meni preko ramena?! Sada se osjećam krajnje nesigurno =)))

Pazi, gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2008 19:14 (Veliki Brat).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Naše novo ruho

Samo da li se ovaj novi dizajn odnosi na BUG DVD?Hoće li i on doživjeti promjene?

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
hudo kaže...

Polako... Neke sitnice se još debugiraju... Bit ce sve ubrzo ok, barem što se ovoga tiče :)

17 godina
Naše novo ruho

Vjerojatno je još "beta" pa reklama nije iskočila ;-)

U principu mi je ok, ali nekako mi je previše "mainstream" i čini mi se nešto sporiji. Da nema ovog dijela iznad navigacijske trake i da su članci malo manji stalo bi više sadržaja na ekran. Vjerojatno se treba priviknuti

There's no business like showbusiness
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Naše novo ruho

Jako lijepo, i dizajnerski i sadržajno, sve pohvale!

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

Samo da li se ovaj novi dizajn odnosi na BUG DVD?Hoće li i on doživjeti promjene?

To su dvije odvojene priče.
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
hudo kaže...

Polako... Neke sitnice se još debugiraju... Bit ce sve ubrzo ok, barem što se ovoga tiče :)

ej al ajde molim vas priblizite one informacije o bugforumu ono tam sto je do kraja desno et........ a mozete i mal onaj gl menu mal promijeniti barem nek bude sl. s novime tportalom....premda ni tamo nije bas nesto.....al inace sve vise manje 5
17 godina
Naše novo ruho

Ljepo, dobar posao. Dobro bi dosla i inekcija botoxa na forum (ono da bude u trendu).

Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/1xCh120mm, 4xCh 92mm/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Naše novo ruho

Malo mi se ne sviđaju ove "reklame" gore na forumu

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Naše novo ruho

zanima me što se dobije ulogiranjem na stranicu, ne na forum? Dobro, isti račun se koristi.

Samo što se dobije time?

cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Naše novo ruho

Možeš komentirati članak...Usput je li istina da će se BOL zatvoriti 2012. ili je to samo šala?!?

nečitak ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Naše novo ruho

buba je bolja

0 0 hvala 0
17 godina
Naše novo ruho

I Games Master je dobio dobrodoslo osvjezenje.

Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/1xCh120mm, 4xCh 92mm/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Naše novo ruho

Vidim da je osim BOL-a i forum doživio neke promjene.

BOL izgleda moderan kao što su neki već rekli, čak mi se čini da se sada lakše snaći, samo što će trebati dosta privikavanja, vidim i u zločestu stranicu ste dodali dvije kategorije, lijepo =)

Sad se još vidi i nekoliko prijašnjih brojeva Buga, lijepo =)

A što se foruma tiče primjetio sam da je sada ovdje reklama odmah gore pored ovog natpisa Bug online forum, i primjetio sam da je desno ova traka cijelo vrijeme, dosad je bila samo kada sam gledao cijeli forum, a sada je tu i kad čitam postove u nekoj temi.

I da, vidim da mi sad forum nije zapamtio lozinku, a ja je se normalno ne sjećam pa sam morao promijeniti, hehe.

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Naše novo ruho

Uredno složeno - pohvala.

Znam da je žuta boja Sunca i života, ali ove kombinacije mi uvijek izgledaju kao jaje u tavi (znate ono, žumanjak i bjelanjak). Meni ne paše, ali šta je tu je.

Čini mi se da se učitava brže nego prije.

Na Operi 9.6 u pojedinim okvirima tekst ide preko slika, a u IE radi ok. Cccc.

Isto tako, kod skrolanja u Operi stranica 'puca' po vertikali (ima više stupaca).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
brezonja kaže...

buba je bolja

Šta jes' - jes'! Buba je stvarno super!
17 godina
Naše novo ruho

Ali ova reklama na forumu nikako se nije ukolopila. Ko trn u oku. Kolda ju je otpuhalo sa neke stranice i tu zapela.

EDIT: Malo Offtopic, ali moram ovo reci, jeste vidjeli oglas u  BOL plus, dole desno tip prodaje PC 486 za 500 kuna!!!! OMG

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2008 19:32 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Naše novo ruho

Jako lijepo!

Boje i raspored su pogodjeni, samo mi nekako nedostaje onaj padajuci izbornik...meni se nekako to jako svidja...

Uglavno, odlican posao! Nastavite tako! Smijeh

TrustNo1

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nitko ne komentira novi layout?, Novi dizajn BOL-a!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice