Znanstvenici poručuju: 'Gospodo radite svoj posao!

poruka: 14
|
čitano: 1.844
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Znanstvenici poručuju: 'Gospodo radite svoj posao!".
14 godina

Meni se čini da je posao političara da ne rade ništa i pri tome upiru prstom na druge. U tome su naši političari u vrhu, stručnjaci za sve i svašta a pojma nemaju ni o čemu. To se najbolje vidi na ovom slučaju. Dok oni biju bitke iz povijesti novci se ne povlače i netko ne može realizirati ono što je planirao. Pa zar je tako teško i ispod časti biti servis onima koji su te izabrali?

@BUG: Netko bi trebao ubaciti pokoji razmak na prava mjesta u tekstu. Ovako to izgleda pomalo.....

Stručnjak za odmaganje...

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Šta da radimo s ovim email adresama? Da probamo lozinke 12345? 

But how do it know - The basic principles of computers for everyone

2 2 hvala 0
17 godina
Re: Znanstvenici poručuju: 'Gospodo radite svoj po
Zena mi je radila u austrijskoj ambasadi u ZG i imala posla sa koje kakvim drzavnim agencijama koje nista ne rade. Strava kaj mi je napricala s kojim idiotima je sve imala posla i kak su ljudi nezainteresirani raditi bilo sto.
Long story short odselio sam iz HR i ne vracam se prije penzije koja bude veca nego sam imao placu u HR.

Moja topla preporuka je spasavajte se sa broda koji tone, tocnije receno sa broda koji je na dnu mora ali ljudi ne kuze jer ih napadaju partizani i ustase.
13 godina
neaktivan

Za nepovlačenje ovako visokih sredstava odgovorni bi pored izgubljene fotelje trebali i kazneno odgovarati... Možda bi se onda posao shvaćao ozbiljno.

*btw, dajte formatirajte članak kako treba, ovo je baš ružno, evo samo DIO na screenshotu

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

ja ne vidim kako se ovo može kvalitetno riješiti: vlast izabrana demokratskim putem ne može biti legitimno smijenjena osim demokratskim putem (glasanjem) na novim izborima. dakle oni do novih izbora mogu ne raditi ništa jer im to sustav koji svi mi podupiremo omogućava

e sad, da i dođe do novih izbora, koga birati? HDZ-SDP su identični po programu i smjeru (ne)razvoja države samo su im drukčije face, sve ove polu-stranke tipa Most su debelo financirane od vladara iz sjene (tipa Opus Dei), ili kojekakvih cionističko-nato lobija (onaj stranac koji nam vodi državi i rasprodaje zadnju državnu imovinu), ostaju kojekakve jeftine duše koje su očito iz interesa u politici (HNS, HSS, IDS, SDSS, HSP) te čudni probisvjetovi koji ni sami neznaju točno što hoće već dobivaju glasove na temelju onoga što neće (Živi zid)

koja nam je alternativa kad pravog izbora nema?

da se razumijemo, ja ne želim otići odavde, ovo mi je dom, ali stvarno mislim da nama nema spasa sa ovakvim izborom...

uostalom, di su studenti? oni bi trebali biti predvodnici revolucije društva, no očito im je predobro pa šute i trpe dok ne završe i onda zbrišu van, kao tamo će biti vrijedni i raditi...

de se ljudi trgnimo, dovedimo nekog kralja na vlast te postanimo parlamentarna monarhija pa da ko u Thailand-u kad vlast postane previše korumpirana, kralj izvede vojsku na ulice i sve ih pohapsi te organizira nove izbore a ove na goli otok...

živio kralj!

2 1 hvala 1
16 godina
neaktivan

gospoda poručuju: znastvenici, radite svoj posao.

nezaposleni poručuju: dajte nam napokon posao.

posal poručuje: neću uteć. ima vrimena.

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
drexcya kaže...

Za nepovlačenje ovako visokih sredstava odgovorni bi pored izgubljene fotelje trebali i kazneno odgovarati... Možda bi se onda posao shvaćao ozbiljno.

*btw, dajte formatirajte članak kako treba, ovo je baš ružno, evo samo DIO na screenshotu

A zašto je ovo žuto podcrtano

But how do it know - The basic principles of computers for everyone
17 godina

Jao koji sirovi copy/paste.

Ako sam u krivu, ispravite me ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

Jer nema razmaka poslije zareza.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
13 godina
neaktivan

Odgovornost u Hrvatskoj? A joke.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

ispravno bi bilo: "Kao prvo, ..." no očito je da ova apstraktna imenica "znanstvenici" ne sadrži jezikoslovce pa čak niti osobito pismene 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
12 godina
odjavljen

Po mojem mišljenju se sve ovo događa jer su na pozicijama neodgovarajući arhetipovi. Mislim da bi svaki potencijalni javni funkcioner trebao proći detaljnu psiho analizu, kojom bi se utvrdilo da li je sposoban odgovorno i savjesno obavljati svoj posao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
harrothar kaže...

Mislim da bi svaki potencijalni javni funkcioner trebao proći detaljnu psiho analizu, kojom bi se utvrdilo da li je sposoban odgovorno i savjesno obavljati svoj posao.

a tu analizu bi proveo tko? Sabor? "nezavisna" udruga građana? "znanstvenici"?

eno ni ustavni sud, koji bi trebao biti najnepolitičko tijelo u državi je samo marioneta politike

17 godina
NEW_MAN kaže...
Zena mi je radila u austrijskoj ambasadi u ZG i imala posla sa koje kakvim drzavnim agencijama koje nista ne rade. Strava kaj mi je napricala s kojim idiotima je sve imala posla i kak su ljudi nezainteresirani raditi bilo sto.
Long story short odselio sam iz HR i ne vracam se prije penzije koja bude veca nego sam imao placu u HR.

Zašto se vraćati, do te tvoje penzije ovdje će bit pustinja...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice