mogli ste stavit video od ove tete a ne samo sliku...
inače, trebalo bi mi jedno deset dana da uploadam video od 2GB. obično se trudim da bude što manji.
inače, trebalo bi mi jedno deset dana da uploadam video od 2GB. obično se trudim da bude što manji.
Ma frka mi je i staviti video sa 20MB a ne sa 2000MB!
Jer mi je upload 128.
searchaj hot for words... :D
Ja volim HD.
Hebeš HD na jubitou kad i pola ima po 10 fps-ova...
Odlicno, imam max upload, i za to bi mi trbalo cijelo popodne... pro... t-com
Decki malo ste se usprckali.HD radi savrseno.Samo moras imati bar 2 jezgre na procu da bi radilo glatko ili noviju graficku.To vam je jasno ne? 4 megabita sasvim dovoljno za gledanje HD na youtube.
Decki malo ste se usprckali.HD radi savrseno.Samo moras imati bar 2 jezgre na procu da bi radilo glatko.To vam je jasno ne? 4 megabita sasvim dovoljno za gledanje HD na youtube.
To nema nikakve veze. ;)
Decki malo ste se usprckali.HD radi savrseno.Samo moras imati bar 2 jezgre na procu da bi radilo glatko.To vam je jasno ne? 4 megabita sasvim dovoljno za gledanje HD na youtube.
To nema nikakve veze. ;)
Evo uredjeno.Nadam se da si sretan.
Ja sam očekival da će "Barbie" meditirati, a na kraju i poletjeti
Kaj se tiče kvalitete, pa super je kvaliteta i sa 4mb vezom buffer "vodi" za jednu trećinu.
Problem je samo uploadati tak nekaj - za 2GB trebalo bi mi nekih 20h.
Ali da je baš nekaj važno i nekaj s čim se uploader ponosi i hoće to prikazati u HD-u, bi li predstavljalo problem ostaviti komp da uploada prek noći i drugi dan popodne je video gore...mislim da ne
Ali da je baš nekaj važno i nekaj s čim se uploader ponosi i hoće to prikazati u HD-u, bi li predstavljalo problem ostaviti komp da uploada prek noći i drugi dan popodne je video gore...mislim da ne
Meni se ponekad kad uploadam veci file (od 300 MB do 500MB) na jubito zna dogodit da mi veza pukne.... Tako da bi se sigurno ljutio, kad bi te ujutro docekala poruka failed i opet sve ispocetka.....
Treba pritisnut t-scum i ostale da povećaju upload... ovo je sramota
Hvala ti k'o bratu!
Poludio sam kad sam vidio ovu sliku uz vijest i baš sam htio napisati BUGovcima da daju URL tog videa, a ti uletio, spasitelju moj.
Drkicaaaaaaaaaaaa!