Black Friday je ogromnaaaaa rasprodaja. Jel to znaci da se XBox prodavao ispod cijene ili?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne, to je zato kaj PS-a nije bilo na prodaju uopće jer je sve rasprodano na "day one" i tjedan dana kasnije te je velika nestašica svugdje u svijetu...
Ne, to je zato kaj PS-a nije bilo na prodaju uopće jer je sve rasprodano na "day one" i tjedan dana kasnije te je velika nestašica svugdje u svijetu...
Daj ne lupetaj, ako ga nije uopće bilo na prodaju onda znači da se prodalo 0 komada, a kako u textu onda piše da je PS3 i PS4 prodano 15%?
Znači da ih je bilo, ili ti ne znaš čitati?
Ljudi ne kupuju PS4 zato što nema igara za njega, Xbox trenutno ima više naslova, sva filozofija.
Zapravo totalno pogrešno, da pročitate malo strane medije možda bi se i informirale, a ne s ovim "klikabilnim" naslovima koje BUG u zadnje vrijeme koristi.
Za vrijeme crnog petka je prodan sve do jedan PS4 koji je bio na policama ostavljen za Black Friday, pogledaj samo američki Ebay, PS4 se prodaje po cijeni od 600-1.000 dolara jer vlada ogromna nestašica.
Dakle, PS4 je rasprodan, kako u Americi, tako i u Europi. Normalna stvar da je se bolje prodavao Xbox One kada ih je bio veći broj na policama.
Daj ne lupetaj, ako ga nije uopće bilo na prodaju onda znači da se prodalo 0 komada, a kako u textu onda piše da je PS3 i PS4 prodano 15%?
Znači da ih je bilo, ili ti ne znaš čitati?
Ljudi ne kupuju PS4 zato što nema igara za njega, Xbox trenutno ima više naslova, sva filozofija.
Fali nam LOL gumb pored Hvala na ovom forumu.
Zapravo totalno pogrešno, da pročitate malo strane medije možda bi se i informirale, a ne s ovim "klikabilnim" naslovima koje BUG u zadnje vrijeme koristi.
Za vrijeme crnog petka je prodan sve do jedan PS4 koji je bio na policama ostavljen za Black Friday, pogledaj samo američki Ebay, PS4 se prodaje po cijeni od 600-1.000 dolara jer vlada ogromna nestašica.
Dakle, PS4 je rasprodan, kako u Americi, tako i u Europi. Normalna stvar da je se bolje prodavao Xbox One kada ih je bio veći broj na policama.
Upravo to sam mislio... Nije da "lupetam" kao što je kolega forumaš napisao, već sam se krivo izrazio...
Dakle, da je bilo više konzola dostupno, više bi se prodalo!
A šta je čudno kad čovjek kaže da je bolji launch line up Xbox-a?
Ps4 ima jedino Killzone koji je najlošije ocjenjeni nastavak do sada.
Na xboxu je Dead rising 3, Forza5, Killer Instinct i Zoo Tycoon. (I Ryse za grafički showcase)
Pored toga Kinect dobiva dobre kritike što se tiče navigacije po OS.
Xbox one je odlična konzola i zato i nije čudo što se dobro prodaje iako je 100 dolara skuplji.
A šta je čudno kad čovjek kaže da je bolji launch line up Xbox-a?
Ps4 ima jedino Killzone koji je najlošije ocjenjeni nastavak do sada.
Na xboxu je Dead rising 3, Forza5, Killer Instinct i Zoo Tycoon. (I Ryse za grafički showcase)
Pored toga Kinect dobiva dobre kritike što se tiče navigacije po OS.
Xbox one je odlična konzola i zato i nije čudo što se dobro prodaje iako je 100 dolara skuplji.
Jeli itko uopće spominjao launch naslove u ovome?? Jesam ja slučajno napisao da PS4 ima bolje launch naslov?
Samo sam ukazao navedenom kolegi da je u krivu što se tiče same prodaje, dovoljno je pogledati prodajne rezultate (Xbox One u 13 zemalja u prvom tjednu prodan u milijun primjeraka, a PS4 samo u SAD-u i Kanadi u milijun primjeraka, ovaj tjedan za 3 dana u Velikoj Britaniji prodano 250k PS4). To je činjenica, slobodno pogledaj malo po stranim gaming portalima i sam ćeš vidjeti.
Što se tiče launch naslova, svakome svoje. Ja od ekskluzivnih X1 naslova bih zaigrao rado Killer Instinct i moooožda Dead Rising 3, isto kao što bih na PS4 rado zaigrao Killzone i Resogun. Svaka konzola je dobra za svoju publiku.
No opet, nemojmo mješati osjećaje i prodajne rezultate, jer brojevi ne lažu
http://www.theverge.com/2013/12/3/5169646/sony-announces-november-ps4-sales
Sad je (relativno) usporedivo. Sony je prodao 1 milijun u sjevernoj americi prvi dan plus 700,000 u prva dva dana u europi, brazilu i australaziji, na istom području xbox one u 1 dan milijun. Sveukupno 2,1 milijuna PS-a, s tim da Xbox službeno dolazi još samo u Japan (gdje se neće nikak prodavati), dok PS ide u još ostatak svijeta (azija, afrika, južna amerika, ostatak europe). Realno, napravit će (zapravo već je) itekakvu prednost PS, nažalost. Što je prodaja bliža, to su bolji popusti.