Windows 8 i Windows Phone SDK

poruka: 9
|
čitano: 2.049
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8 i Windows Phone SDK".
15 godina
odjavljen

A ako ste developer iz Hrvatske, najbolje uopće ne pokušavati razvijati software za WP7, WP8 ili Windows Azure platformu dok ne stave Hrvatsku u listu zemalja za developere.

0 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Windows 8 i Windows Phone SDK
Profesor Jakov kaže...

A ako ste developer iz Hrvatske, najbolje uopće ne pokušavati razvijati software za WP7, WP8 ili Windows Azure platformu dok ne stave Hrvatsku u listu zemalja za developere.

Hrvatska je već na listi za trgovinu, a trebala bi tijekom godine i za developere.

15 godina
odjavljen
Tonči kaže...
Profesor Jakov kaže...

Hrvatska je već na listi za trgovinu, a trebala bi tijekom godine i za developere.

Profesor Jakov kaže...

dok ne stave Hrvatsku u listu zemalja za developere.

14 godina
neaktivan

a kak sam ja onda instalirao to sve? i radi uredno...

http://www.flickr.com/photos/76357519@N02/6812790318/lightbox/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Profesor Jakov kaže...

Totalno suprotno.

http://igrali.wordpress.com
16 godina
odjavljen
spartacus984 kaže...

a kak sam ja onda instalirao to sve? i radi uredno...

http://www.flickr.com/photos/76357519@N02/6812790318/lightbox/

Ti si majstor kakvog ni Microsoft nema. Crna magija ili meditacija ključ su tvog nezapamćenog uspjeha!

14 godina
neaktivan

a ti si puko ko lubenica u kolovozu :P

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina

pa reci kako si uspio, zapinje na net 3.5fw pa kaze da ne rade neki ms proxy severi, pa nesto kao iz instalaciije w8 da se moze i taj fw stavit, ali neda se...

14 godina
neaktivan

:) 

sve sam instalirao jer mi je potreban sdk 7.1 za windows phone device manager i za deploy .xap file na full unlock omnia 7... vidio sam da je sve uredno instalirano iako nisam pokušao pokrenut emulator jer mi nije potreban za te moje sitne stvari, samo sam mislio reć da je sdk uredno instaliran jer ovi programi za wp7 ne rade dok nema net framework 4 i sdk 7.1.. bilo koja ranije sdk verzija ne paše mi, mislim da je ova 7.1 iz 25.11. 2011. sad, dal developeri mogu radit il ne, nemam pojma... moj komentar je bio samo za vlasnike wp7 uređaja koji imaju custom ROM il neki unlock pa da mogu instalirat sve šta je potrebno za prebacivanje file-ova na mob. a i onaj komentar gore je bio u šaljivom tonu, zato ima i smile na kraju i nadam se da se kolega nije uvrijedio :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice