Windows 8 CP dostupan za skidanje zaključana tema

poruka: 854
|
čitano: 132.044
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8 CP dostupan za skidanje".
17 godina
Re: Windows 8 CP dostupan za skidanje
bradonja_85 kaže...
Bera kaže...
djigibao kaže...

Mozes slobodno instalirat Win8 na D disk, a kasnije kad ga zelis isbrisat samo se logiras u Win7 (jel ces imat dual boot, Win 7 & Win 8) i formatiras D disk+promjenis jednu stavr u msconfig.

koju stvar?

upišeš u run msconfig, otvori ti se prozor kao na slici i tamo iz boota izbrišeš win 8

Evo kako izgleda sa Win 8 & Win 7

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
17 godina
Windows 8 CP dostupan za skidanje

Evo video sa usporednim testom Win7 vs Win8:

Windows 8 vs Windows 7 - Performance Benchmark Review

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mogu li instalirati Windows 8 na istojhdd-u (particiji) na kojoj se nalazi i Windows 8? Tj. na laptopu su dva hdd-a, na jednom Windowsi, a na drugom dokumenti.

Imam slobodnog prostora na prvom hdd-u gdje su instalirani Windowsi, pa mogu li shrinkati taj prostor da stavim Windows 8?

EDIT: Veća slika.

F*ck BUG uploader...

I hoće li biti problema ako je Win 7 prije instaliran, jer sam morao popravljati sa EasyBCD-om kada sam nakon instalacije Windowsa 7 instalirao XP?

ZOTAC: It's Time to Play.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 19:10 (DmL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DmL kaže...

Mogu li instalirati Windows 8 na istojhdd-u (particiji) na kojoj se nalazi i Windows 8? Tj. na laptopu su dva hdd-a, na jednom Windowsi, a na drugom dokumenti.

Imam slobodnog prostora na prvom hdd-u gdje su instalirani Windowsi, pa mogu li shrinkati taj prostor da stavim Windows 8?

EDIT: Veća slika.

F*ck BUG uploader...

I hoće li biti problema ako je Win 7 prije instaliran, jer sam morao popravljati sa EasyBCD-om kada sam nakon instalacije Windowsa 7 instalirao XP?

Možeš smanjit tu particiju di su win 7 i od ostatka prostora napravit novu particiju di ćeš instalirat win 8. Sve to možeš napravit s particion magic-om, dosta jednostavan za rukovanje.

I nebi smjelo biti nikakvih problema kad instaliraš win 8 poslje win 7, imat ćeš dual boot

17 godina
bradonja_85 kaže...

Možeš smanjit tu particiju di su win 7 i od ostatka prostora napravit novu particiju di ćeš instalirat win 8. Sve to možeš napravit s particion magic-om, dosta jednostavan za rukovanje.

I nebi smjelo biti nikakvih problema kad instaliraš win 8 poslje win 7, imat ćeš dual boot

Ili umjesto kupnje skupog partition magica iskoristis "Shrink Volume..." opciju u win7 {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
13 godina
neaktivan

Nakon pretrazivanja (pretrazivao sam zasto nmg da ocijenim komp ono win experinece) dosao sam do problema kod sebe na kompu, naime nedostaje mi driver za nesto  ja iskreno nezz sta! Pokusao sam pustit da windows sam pronadje driver ali ne ide? Evo 3 slike pa nek mi neko kaze kako da nadjem driver (za nekakav BASE SYSTEM DEVICE-jel to maticna ili sta vec) ako ima ideju kako :)

Slike nisu kompresovane, tako da znate!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nakon pretrazivanja (pretrazivao sam zasto nmg da ocijenim komp ono win experinece) dosao sam do problema kod sebe na kompu, naime nedostaje mi driver za nesto  ja iskreno nezz sta! Pokusao sam pustit da windows sam pronadje driver ali ne ide? Evo 3 slike pa nek mi neko kaze kako da nadjem driver (za nekakav BASE SYSTEM DEVICE-jel to maticna ili sta vec) ako ima ideju kako :)

Slike nisu kompresovane, tako da znate!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vjerojatno je netko već napisao, ali evo da ponovim:

Windows 8 ako ne nađe hardversku podršku softverski emulira Aero. Isprobao sam na Rivi TNT2 32 Mb PCI i radi {#}

Fliper se vuče kao krepana mačka, hehe.

Btw: To nije PC u koji je upisan pod "Moj PC" nego testna mašina:

Pentium D 3.0

2 GB DDR2 800

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 0:22 (Alkaline).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Iz nekog razloga nmg da postavim slike, kaze mi da je stranica nedostupna, da probam kasnije, sa svakim refresom mi je izlistalo kopiju posta :) tako da cu probat sutra opet a ako neko zna kakav je driver neka pise...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Instalirao jucer Win8, bas je mrak. No nije sve bas kako treba, ne mogu osposobit zvuk. Windows Update je nasao driver i uredno ga instalirao, medjutim onaj krizic sa malenog zvucnika se ne mice. Bio sam u biosu i sve je nastimano na automatic.

Evo i par slikica pa mozda neko zna kako to rijesit. Svaka pomoc je dobro dosla.

Maticna je Asrock p4vm800

Ovo mi izbaci kada kliknem na maleni zvucnik Ovo mi izbaci kada kliknem na maleni zvucnik
Klik na Sounds Klik na Sounds
Onda se ovo pojavi, kliknem na da Onda se ovo pojavi, kliknem na da
I dobijem ovo I dobijem ovo
Na kraju sam isao u Services i dobio ovo na sliki kada sam kliknuo na Windows Audio i start Na kraju sam isao u Services i dobio ovo na sliki kada sam kliknuo na Windows Audio i start
Barcelona FC
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 5:49 (x18x05x).
13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Instalirao jucer Win8, bas je mrak. No nije sve bas kako treba, ne mogu osposobit zvuk. Windows Update je nasao driver i uredno ga instalirao, medjutim onaj krizic sa malenog zvucnika se ne mice. Bio sam u biosu i sve je nastimano na automatic.

Evo i par slikica pa mozda neko zna kako to rijesit. Svaka pomoc je dobro dosla.

Pokreni Command Prompt pod admin ovlastima i utipkaj (ili copy pasteaj) ovo:

secedit /configure /cfg %windir%\inf\defltbase.inf /db defltbase.sdb /verbose

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
15 godina
Unix kaže...
x18x05x kaže...

Pokreni Command Prompt pod admin ovlastima i utipkaj (ili copy pasteaj) ovo:

secedit /configure /cfg %windir%\inf\defltbase.inf /db defltbase.sdb /verbose

Napravio sam to, nista se ne desava.

Evo slika..

Sve sam utipkao kako si rekao. Sve sam utipkao kako si rekao.
Barcelona FC
13 godina
neaktivan
Jesi restartao PC nakon toga?
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
16 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Napravio sam to, nista se ne desava.

Evo slika..

Kako si stavio taj start menu, ako smijem pitat?

Ja sam koristio onaj start8, ali nije mi nes program...

ZOTAC: It's Time to Play.
14 godina
neaktivan

Nakon dugo odgađanja odlučio sam ipak skinuti osmicu :)

0 0 hvala 0
15 godina

Napravio sam restart, kao da se nista nije desilo. dal mogu koristit Win kao Administrator, tako da obrisem svoj local acc, bil mozda tad radilo. Prije kad odem na Users mi je pokazivalo Administrator sada ga nema, ni kod Log inn-a.

Dml_ Ovo je isto Start8 samo sto sam iconu promjenio. Desni klik na iconu i pojavit ce ti se opcije za promjenu.

Barcelona FC
15 godina
razbijach** kaže...

Nakon dugo odgađanja odlučio sam ipak skinuti osmicu :)

Neces pozaliti.. {#}

Barcelona FC
13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Probaj ovo: otiđi na ovaj link http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=P4VM800&o=All jer ako se ne varam to su driveri za tvoju matičnu.....ugl...ako tebi sve ostalo radi  skini samo drivere za audio(C-Media audio driver ver:AC97Integrate003) i kada ih skineš prije nego pokreneš instalaciju idi na Properties->Compatibility->Run this program in compatibility mode for i izaberi Windows 7. Nakon toga spremi promjenu i pokreni instalaciju.....ako se ne varam nakon instalacije moglo bi ti proraditi....

15 godina
neaktivan

Jel se smije skidat win 8, ako netko ima "jogurt" verziju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Jel se smije skidat win 8, ako netko ima "jogurt" verziju?

Da.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
15 godina
Galiante kaže...
x18x05x kaže...

Probaj ovo: otiđi na ovaj link http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=P4VM800&o=All jer ako se ne varam to su driveri za tvoju matičnu.....ugl...ako tebi sve ostalo radi  skini samo drivere za audio(C-Media audio driver ver:AC97Integrate003) i kada ih skineš prije nego pokreneš instalaciju idi na Properties->Compatibility->Run this program in compatibility mode for i izaberi Windows 7. Nakon toga spremi promjenu i pokreni instalaciju.....ako se ne varam nakon instalacije moglo bi ti proraditi....

Instalirano, opet ne radi. Mislim da nije do drivera. Ako si pogledao onu prvu sliku vidjet ces da se neki audio servisi ne zele uplait.

Edit> Rijeseno, Isao Recovery i full reset, instalirao ponovo windows apdjejte i radi. Hvala na pomoci..

Barcelona FC
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 21:01 (x18x05x).
14 godina
neaktivan

Evo instalirali se puno brže od prethodnika, jednostavniji prikaz svega, zasad sve pozitivno :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Radi li kome CS 1.6? Znam da je stara igra, ali jedino to igram. {#}

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Zna ko fix za ovo LoadLibrary failed with error 126: The specified module could not be found.

To kad idem u Cinebench ostalo sve funkcionira normalno, ali prije je radio cinebench ...

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Riješenje za problem s prikazom dvd-rw uređaja

1. Run Command Prompt as an Administrator. Type cmd in Windows 8 Metro UI and press cltr+shift+enter

2. Type following and say enter

reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000001

3. Reboot the system

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Bulldozer kaže...

Zna ko fix za ovo LoadLibrary failed with error 126: The specified module could not be found.

To kad idem u Cinebench ostalo sve funkcionira normalno, ali prije je radio cinebench ...

Meni isto upravo to treba isti problem mi se javlja u Autodesk Robotu 2012, problem je u driverima za grafičku.

15 godina

Meni sve radi ok osim problema da mi ne instalira drivere za tipkovnicu pa ne mogu koristiti makro tipke.

Imao sam problem i sa zvukom i rijesio  ga tako da sam u cmd upisao onu komandu sto je postana nedavno.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

a imali tu tko,da opise instalaciju windows 8,ono od a do z, kak se to instalira dali je isto kao i 7.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
fight kaže...

a imali tu tko,da opise instalaciju windows 8,ono od a do z, kak se to instalira dali je isto kao i 7.{#}

Skoro pa slicno. Ako vec imas zaprzen dvd sa windows-om i cd key. Ubaci ga u dvd i rebootaj racunalo, kada se pokrene instalacija..

Slike; step by step http://www.ic.ims.hr/win8/how-to-install-windows-8_4.html

Na dnu stranice imas stijelice za naprije i nazad.{#}

Barcelona FC
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 4:44 (x18x05x).
16 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

Meni sve radi ok osim problema da mi ne instalira drivere za tipkovnicu pa ne mogu koristiti makro tipke.

Imao sam problem i sa zvukom i rijesio  ga tako da sam u cmd upisao onu komandu sto je postana nedavno.

Driveri su ti sigurno instalirani ,ali generički. Za sve ostalo probaj s Logitechovim softverom ,ili ,s Double Driverom napraviš export drivera u Windows 7 i onda import i instalaciju u Windows 8.

To radi jako dobro ,pogotovo za drivere koje Windows 8 inače ne podržava.

Naravno ,pravilo 32 bitni driveri na 32 bitni sistem ,64 bitni na 64 bitni je MUST!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice