Glavno da je kriza... a te iphone većinom imaju klinci čiji roditelji sad crnče da ih otplate
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
for Apple .
Uz niz appova koje imam ne vidim nikako prelazak na druge experimentalne platforme...
Bilo bi poželjno da onaj tko je pisao članak da ispravi "IPHOENA" na "IPHONEA"
Uz niz appova koje imam ne vidim nikako prelazak na druge experimentalne platforme...
Rekao sam većinom po meni 60-tak % korisnika iphonea ima od 10-18 god. to su oni šminkeri ali ima i nnormalno starijih ljudi koji koriste iphone no po meni je on i dalje precijenjen.
Rekao sam većinom po meni 60-tak % korisnika iphonea ima od 10-18 god. to su oni šminkeri ali ima i nnormalno starijih ljudi koji koriste iphone no po meni je on i dalje precijenjen.
Lupetas gluposti. Iz jednostavnog razloga,velika vecina smartphonea se uzima na pretplatu za koju moras bit punoljetan.(nije izmisljena statistika)
Normalno da idu ko kifle kad su kvalitetni i nimalo precjenjeni, prodajni rezultati sami govore.
Ti analitičari su točni u kxrac,kao statisika.
Evo jedna misao od Waltera Hellera "Kada čovjek stoji jednog nogom na vrućoj peći,a drugom u hladnjaku,statistika bi rekla da se čovjek nalazi u prosječno ugodnoj temperaturi".Što znači da ovi analitičari pušu u zrak..
Ti analitičari su točni u kxrac,kao statisika.
Evo jedna misao od Waltera Hellera "Kada čovjek stoji jednog nogom na vrućoj peći,a drugom u hladnjaku,statistika bi rekla da se čovjek nalazi u prosječno ugodnoj temperaturi".Što znači da ovi analitičari pušu u zrak..
Istina,sad za vrijeme krize iPhone ide u nebesa,to im sigurno apple plati analitičarima tako da uz statistike ljude misle da su out pa odmah kupe iPhone ili neku drugu i stvar.
Lupetas gluposti. Iz jednostavnog razloga,velika vecina smartphonea se uzima na pretplatu za koju moras bit punoljetan.(nije izmisljena statistika)
Normalno da idu ko kifle kad su kvalitetni i nimalo precjenjeni, prodajni rezultati sami govore.
a ti maloljetnici koji ih uzmu ih sigurno sami plaćaju
Pa to mozda kod vas u HR, kod nas na Kosovu i jedini telekom koji ga je prodavo (IPKO) ga je mako iz ponude jer je kostao 830 eura (i nakon nekolimo mjeseci su ga makli iz punude), dok Samsung Galaxy S II kosta 550 eura, i ljudi fino svi kupuju Galaxy S II koji da ne pretjeram ako nije bolji od iPhonea nije ni losiji
Ne budi naivan. Misliš da je problem roditelju uzet smatphone na pretplatu pa ga dati klincu a sam koristi stari mobitel
Idu ko kifle zbog ovog : "Mamaaaaaaa, Ivica i Marica imaju iPhone, hocu i jaaaaaaaaaaaa"
zasto vas briga sto neki kupuju sebi telefone koji oni hoce, i sto se njihovi roditelji "pate" da bi nabavili apple proizvod svom djetetu
nije nas briga, samo diskutiramo o profilu iPhone kupaca
Ovo nije diskutiranje već vrijeđanje određenog profila kupaca.
Apple ne ostvaruje milijune na račun siromašnih Hrvata nego na racun bogatih svih ostalih.
Čisto informacije radi par podataka.
iPhone u HR:
Pretplata oko 300 kn
Cijena uređaja od 1700 do 2200 kn ovisno o modelu pretplate.
Mjesečna primanja oko 7000 kn.
Dobivate 650 minuta, 450 sms-a i flat internet kojem ruše brzinu nakon 1 GB.
Cijena naknade za uspostavu poziva: 0.25 kn
iPhone u Austriji:
Pretplata oko 300 kn
Cijena uređaja 0 kn.
Mjesečna primanja oko 15000 kn.
Dobivate 3000 minuta, 1000 sms-a i flat internet kojem ruše brzinu nakon 6 GB.
Cijena naknade za uspostavu poziva: 0 kn
Ako mislite trolat onda se obratite gospodi na Markovom trgu i Mudriniću a ne da mrzite Apple jer su profitabilni.
Ovo nije diskutiranje već vrijeđanje određenog profila kupaca.
Tko je tu koga vrijeđao?
Koji profil kupaca je vrijeđan?
Citat molim