- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Smijem pitati zašto si ti još na CM7? Jesi probao 9?
Smijem pitati zašto si ti još na CM7? Jesi probao 9?
Išao sam na zadnji stable release. Ne kužim samo sada kad gledam zašto nemaju CM9 na njihovom webu uopće za DZ.
Zato što nije službeno podržan, barem ne još, kao ni Desire, Desire HD itd. Ja koristim Andromadus Mimicry (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1714187) koji je baziran na CM9 već neko vrijeme i radi odlično, uz par manjih bugova koji se tu i tamo pojave.
A CM7, kao ni ni jedan drugi AOSP GB ROM, nisam ni koristio. Možda probam sutra ako će mi se dati pa da usporedim kako to funkcionira.
Zato što nije službeno podržan, barem ne još, kao ni Desire, Desire HD itd. Ja koristim Andromadus Mimicry (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1714187) koji je baziran na CM9 već neko vrijeme i radi odlično, uz par manjih bugova koji se tu i tamo pojave.
A CM7, kao ni ni jedan drugi AOSP GB ROM, nisam ni koristio. Možda probam sutra ako će mi se dati pa da usporedim kako to funkcionira.
Ima nešto da ne radi u CM9 (tipa kamera)?
Ma ne znam, sve toliko dobro radi na CM7 da uopće nemam volje se šaltat na neš drugo..:)
Ma ne znam, sve toliko dobro radi na CM7 da uopće nemam volje se šaltat na neš drugo..:)
Jedino 720p snimanje, i navodno kamera općenito ne radi u nekim aplikacijama, ali ne znam u kojim točno. Znam da meni u Barcode scanneru radi normalno, u Goggles je zamrljana slika dok ne slikaš prvu sliku, onda radi normalno. Koliko se sjećam, netko je rekao da u Instagramu (ako ga koristiš, ja ga nemam pa ne znam točno) treba isključiti Advanced camera ili tako nešto, onda radi.
Pa to ti je 20 minuta posla, da napraviš nandroid backup, flashaš ROM, malo probaš i ako ti se ne svidi, restoraš ga kao da se ništa nije dogodilo :P
Jedino 720p snimanje, i navodno kamera općenito ne radi u nekim aplikacijama, ali ne znam u kojim točno. Znam da meni u Barcode scanneru radi normalno, u Goggles je zamrljana slika dok ne slikaš prvu sliku, onda radi normalno. Koliko se sjećam, netko je rekao da u Instagramu (ako ga koristiš, ja ga nemam pa ne znam točno) treba isključiti Advanced camera ili tako nešto, onda radi.
Pa to ti je 20 minuta posla, da napraviš nandroid backup, flashaš ROM, malo probaš i ako ti se ne svidi, restoraš ga kao da se ništa nije dogodilo :P
Aha. E vidiš, zbog takvih stvari sam na stable releaseu (ne, ne koristim Instagram..hvala bogu..).
Ako i kada izdaju Jelly Bean, onda ću se igrati sa ROM-ovima...ovako nemam volje..:)

Ako i kada izdaju Jelly Bean, onda ću se igrati sa ROM-ovima...ovako nemam volje..:)
Ne znam ja, danas je vrlo popularno uništavati slike wannabe-fancy-retro efektima pa sam mislio da se možda i ti time baviš
Zbog tih mini-bugova odustaješ? Meni kamera ne igra skoro nikakvu ulogu tako da sam mjesec dana koristio čak i Sense 4 ROM koji uopće nije imao kameru, ali kako hoćeš

Bolje radio u odnosu na stock SE ROM? Ako je to pitanje, onda bi sigurno da bi.
Bolje radio u odnosu na stock SE ROM? Ako je to pitanje, onda bi sigurno da bi.
Da upravo to. Ovako mi stock rom pojede svu bateriju za cas.
Htio bih preći na cyanogenmod (samsung galaxy note 2 N7100) ali nisam koju točno verziju da preuzmem da budem "siguran" da će mi sve raditi kako treba, i još jedno pitanje, ostaju li mi aplikacije,imenik,navigacija (plaćena) i google postavke nakon što instaliram cyanogenmod?
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.