UŽIVO: Stiže iPhone 5!

poruka: 1.554
|
čitano: 186.465
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Stiže iPhone 5!".
12 godina
neaktivan

A bit će malo skuplji i eto.....

0 0 hvala 0
15 godina
Re: UŽIVO: Stiže iPhone 5!
Forumski android trolovi imaju velikog potencijala postati isti kao ovaj tip iz filma kad im pocnu rasti brkovi i brada.
Jakovp thumbdown subscriber
14 godina
neaktivan
bistri kaže...

Gle ako cemo tako, mogu se stavljati widgeti, vecinom su smjesteni u notification centru, isto tako mozes stavljati i najnoviji software na svoj mobitel.

Jos jedan plus za Najbolju kompaniju!

-bez sarkazma

To onaj najnoviji software sa super odličnim kartama?

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 17:05 (McD).
15 godina
McD kaže...

da , u*rali su sa tim kartama tj. sa micanjem gmapsa.

ali nemres cijeli os gledati kroz taj jedan nedostatak. na kraju krajeva, google mape su i dalje dostupne kroz browser i 3rd party aplikacije, samo nema googleove aplikacije. trenutno.

mislis da bi apple korisnici radije odabrali da imaju odmah sad google mape, ali da os ne mogu updateati na verziju mlađu od godinu dana i da im mobitel lagga? sumnjam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 22:23 (Ezio).
14 godina
neaktivan
Ezio kaže...
McD kaže...

ali nemres cijeli os gledati kroz taj jedan nedostatak............

Ali iskreno, može li Apple sa reputacijom proizvođača koji izbacuje proizvod tek kad je istestiran do krajnjih granica, ogromonom količinom resursa, te isticanjem "dizajna" kao jenog odd glavnih karakteristika svojih uređaja izbaciti iuređaj koji je još u pakiranju oštećen te sa softverom koji kao da su radila djeca vrtićke dobi?

17 godina
neaktivan
McD kaže...
Ezio kaže...
McD kaže...

ali nemres cijeli os gledati kroz taj jedan nedostatak............

Ali iskreno, može li Apple sa reputacijom proizvođača koji izbacuje proizvod tek kad je istestiran do krajnjih granica, ogromonom količinom resursa, te isticanjem "dizajna" kao jenog odd glavnih karakteristika svojih uređaja izbaciti iuređaj koji je još u pakiranju oštećen te sa softverom koji kao da su radila djeca vrtićke dobi?

maps.fakinggoogle.com, ikona do ikone kliknes jednu dobijes apple maps, kliknes drugu dobijes google maps

da google nije analan (dont be evil,yes) i da je dao turn by turn u SVOJU aplikaciju na iOSu nebi apple morao radit svoje mape, i znas sta jedini koji se zale na nju su android korisnici, al to smo vec prosli u drugim postovima.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 17:44 (bistri).
15 godina
bistri kaže...
i znas sta jedini koji se zale na nju su android korisnici, al to smo vec prosli u drugim postovima.

na sve u vezi apple uređaja žale se androidaši. to je fenomen u svijetu. ja ne znam jel postoji nešto slično u nekoj drugoj industriji.

14 godina
neaktivan
bistri kaže...
McD kaže...

maps.fakinggoogle.com, ikona do ikone kliknes jednu dobijes apple maps, kliknes drugu dobijes google maps

da google nije analan (dont be evil,yes) i da je dao turn by turn u SVOJU aplikaciju na iOSu nebi apple morao radit svoje mape, i znas sta jedini koji se zale na nju su android korisnici, al to smo vec prosli u drugim postovima.

Opet nije odgovor na moje pitanje (gore podebljano)

bistri kaže...

......i znas sta jedini koji se zale na nju su android korisnici, al to smo vec prosli u drugim postovima.

kako se android korisnici mogu žalit na nešto što ne koriste

nisu li ove (theamazingios6maps) žalopoljke upravo od iPhone korisnika

13 godina
neaktivan

Pa rađe ću imat turn by turn mape koje tu i tamo fulaju (ja i frend kad smo u zagreb isli svugdje su nas lijepo dovele), nego mape koje doslovce ničemu ne služe, nemaju svrhe osim da nađem svoju kuću i divim joj se.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Pa rađe ću imat turn by turn mape koje tu i tamo fulaju (ja i frend kad smo u zagreb isli svugdje su nas lijepo dovele), nego mape koje doslovce ničemu ne služe, nemaju svrhe osim da nađem svoju kuću i divim joj se.

Ali za cijenu koji plaćaš za iPhone ne bi trebao dobiti mape koje "tu i tamo" (vrlo često) fulaju, zar ne. {#}

Sam Apple je priznao da su im mape užas, zašto je to vama teško prihvatiti?

Osim toga, ne koristiš li ti piratski Navigon?

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 20:46 (McD).
13 godina
neaktivan
McD kaže...
Volvox kaže...

Ali za cijenu koji plaćaš za iPhone ne bi trebao dobiti mape koje "tu i tamo" (vrlo često) fulaju, zar ne. {#}

A jbg, cijena je jeftinija od većina uređaja te klase.

Pa užas su, ne kažem ja da su dobre.

Naravno da koristim, on je zakon, jest da ova ženska koja govori ima neki čudan naglasak ali ćemo joj oprostit :)

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...
McD kaže...
Volvox kaže...

Naravno da koristim, on je zakon, jest da ova ženska koja govori ima neki čudan naglasak ali ćemo joj oprostit :)

kako misliš da je cijena jeftinija?

+ nadodaj cijenu navigona 100$

uostalom nije li rjec o predinstaliranoj navigaciji, navigon mozes staviti i na druge mobitele

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 21:42 (McD).
13 godina
neaktivan
McD kaže...

Zasto bi na cijenu iphona nadodao još i cijenu Navigona?!

Pa jeftiniji je od svih uređaja te klase, neznam šta ti nije jasno?

14 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Zato jer je korištenje piratskog softwera zabranjeno i kažnjivo

Sad usporedi cijene uređaja te klase, evo ti slika za bolju orjentaciju

13 godina
neaktivan
McD kaže...
Volvox kaže...

Isto tako je i Marihuana, pa je zdrava ;)

Ček jesi ti to meni stvarno dao cijene sa vipove stranice, nisam to od tebe očekivao.

Pa o tome se toliko raspravljalo da neznam zašto opet o tome pričamo, već je u 20 različlitih tema dokazano da je iphone jeftiniji, i onda ti poput pravog fanboya das sliku gdje je iphone najskuplji.

Pogledaj malo tu  , pogledaj na njuskalu novih zapakiranih za koliko imas, tako se gleda koji je uređaj jeftiniji, a ne da nađaš najskuplji iphone 4s a ove ostale jeftinije, necemo se tako raspravljat, mislio sam da si dostojan rasprave, ali sad vidim da si čisti fanboy, nešto tipa sudy_freak.

15 godina
McD kaže...

uostalom nije li rjec o predinstaliranoj navigaciji, navigon mozes staviti i na druge mobitele

zašto bi dodavao cijenu navigona? apple mape iako u povojima nisu neupotrebljive kako ih se nastoji prikazati. tamo netko prigovara da se na millenium wheelu u londonu ne vide nosači. koliki idiot mora čovjek biti da to navede kao grešku?

uostalom utuvi si u glavu da se google mape mogu koristiti i na iphoneu ali za sad preko browsera. google je čak omogućio street view preko mobilnog browsera nakon toga skandala sa mapama. zapitaj se jel bi to google napravio da je neki drugi proizvodjac zakazao? ne bi.

sta ces pricati i prigovarati kad izađe google maps aplikacija na app storeu? "da, imate gmaps, ali prije mjesec dana niste imali!"

sta te toliko muci iphone u zivotu? pa nemas ti "problema" sa mapama nego apple korisnici. 

13 godina
neaktivan
Ezio kaže...

sta te toliko muci iphone u zivotu? pa nemas ti "problema" sa mapama nego apple korisnici.

To ti se zove takozvana opsesija iphonom, njemu se i diže kad čuje riječ iphone, ne želi priznati ali skrivećki je fan iphona, al tu nama glumi da ga mrzi, zato toliko i zna o iphonu.

16 godina

samo bi htio rec da iphone 4s u slobodnoj prodaji kosta 4700 kn a ne nekih 7000 i vise, vip moze napisat i milijun. pogledajte cijenu u istyle-u, otkljucani model.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

samo bi htio rec da iphone 4s u slobodnoj prodaji kosta 4700 kn a ne nekih 7000 i vise, vip moze napisat i milijun. pogledajte cijenu u istyle-u, otkljucani model.

Pa da, to mi najgore kad počnu sa vipa cijene izvlačit, da malo mozga imaju shvatili bi da i vip i t-mobile stave što veću cijenu da bi njihova 2-godišnja pretplata izgledala ultra jeftino.

15 godina
Volvox kaže...
mar123 kaže...

Pa da, to mi najgore kad počnu sa vipa cijene izvlačit, da malo mozga imaju shvatili bi da i vip i t-mobile stave što veću cijenu da bi njihova 2-godišnja pretplata izgledala ultra jeftino.

stalno jedne te iste priče pričaju. čovjek bi pomislio da su retardirani jer nemre normalna osoba prosječne inteligencije biti toliko tupa.

13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Volvox kaže...
mar123 kaže...

stalno jedne te iste priče pričaju. čovjek bi pomislio da su retardirani jer nemre normalna osoba prosječne inteligencije biti toliko tupa.

A pred jedno 3 tjedna u ovoj isto temi je bila priča o tome, i čini mi se kako je power_user izvukao cijene i sve lijepo slozio i napisao te dokazao da je iphone jeftinij od ostalih, ako ne jeftiniji onda iste cijene, al ko ce to sad trazit.

14 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Ček jesi ti to meni stvarno dao cijene sa vipove stranice, nisam to od tebe očekivao.

Pa o tome se toliko raspravljalo da neznam zašto opet o tome pričamo, već je u 20 različlitih tema dokazano da je iphone jeftiniji, i onda ti poput pravog fanboya das sliku gdje je iphone najskuplji.

Pogledaj malo tu , pogledaj na njuskalu novih zapakiranih za koliko imas, tako se gleda koji je uređaj jeftiniji, a ne da nađaš najskuplji iphone 4s a ove ostale jeftinije, necemo se tako raspravljat, mislio sam da si dostojan rasprave, ali sad vidim da si čisti fanboy, nešto tipa sudy_freak.

Evo za mladog gospodina Volvoxa screenshot sa stranica koje je sam predložio

pa ti sad daj usporedbu gdje je to iPhone jeftiniji

17 godina
neaktivan
McD kaže...
Volvox kaže...

Djizus krajst kakva glupost, evo posto vec imas toliko problema sa time kakvu ko navigaciju ima i mape, ja imam sve sto imaju android korisnici osim nativne google aplikacije posto su nesposobni ju izbacit, a izmedju ostalog imam najbolju navigaciju za hrvatsku. Ne shvacam tvoju poantu, imas stav ko da je apple zabranio sve navigacije osim svoje, uostalom kako ti ne dosadi bit tolko opsjesnut iPhoneom, evo ovdje javno kazem da kad kupim peticu cu ti dat stari pa da budes miran!
Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
13 godina
neaktivan
McD kaže...
Volvox kaže...

Pogledaj malo tu  , pogledaj na njuskalu novih zapakiranih za koliko imas, tako se gleda koji je uređaj jeftiniji, a ne da nađaš najskuplji iphone 4s a ove ostale jeftinije, necemo se tako raspravljat, mislio sam da si dostojan rasprave, ali sad vidim da si čisti fanboy, nešto tipa sudy_freak.

Evo za mladog gospodina Volvoxa screenshot sa stranica koje je sam predložio

pa ti sad daj usporedbu gdje je to iPhone jeftiniji

Usporedi pod tarifom nekom, evo u tvome vipu, iphone jeftiniji u svim tarifama osim u čini mi se onoj najmanjoj i najvećoj, nisam 100% siguran, isto tako i u t-mobilu.

Koliko vidim u vipu ni nemaju sgs2 :O

14 godina
neaktivan
Ezio kaže...

zašto bi dodavao cijenu navigona?

zato jer navigon na iPhonu nije belsplatna navigacija a mladi gospodin koristi piratsku

ili ti isto ko on zagovaraš korištenje piratskog softwera?

13 godina
neaktivan
McD kaže...
Ezio kaže...

zato jer navigon na iPhonu nije belsplatna navigacija a mladi gospodin koristi piratsku

Pa naravno da koristim, neznam zašto te toliko brine, koda ti nemaš ništa piratsko na računalu, ajde molim te.

Zašto misliš da ja zagovaram korištenje piratskog softwarea? To što ga ja koristim ne znači da ga zagovaram. Gdje da gledam sve filmove nego da ih skinem? Da postoji nešto tipa netflix samo hrvatski koristio bi bez problema, većina igra koje igram su kupljene, većina aplikacija na iphonu koje imam su kupljene. Al da dam 100 dolara za navigaciju koju koristim jednom u 5 mjeseci, no way.

17 godina
neaktivan
McD kaže...
Ezio kaže...

Samo da budemo nacisto, svaka kvalitetna offline navigacija se placa, niti na androidu nemos korisit google maps bez neta, dont panic croatia je arguably najkvalitetnija navigacija za obje platforme, da znas o cemu pricas vidio bi na mom screenshotu da ju skidam sa clouda(znas tamo di zive kupljene stvari). A ti si kao ikada platio za app?
15 godina
McD kaže...
Ezio kaže...

ja sam među prvima kupio navigon prvog dana kad se pojavio na appstoreu. to je bila prva turn-by-turn navigacija na iphoneu.

ne zagovaram pirateriju, baš suprotno.

moje pitanje je bilo iz razloga sto nije potrebna kupovina takve skupe navigacije kad imamo na raspolaganju i google maps i nokia maps i apple maps.

14 godina
neaktivan
Ezio kaže...

moje pitanje je bilo iz razloga sto nije potrebna kupovina takve skupe navigacije kad imamo na raspolaganju i google maps i nokia maps i apple maps (apple maps? - joking?).

reci to Volvoxu {#}

14 godina
neaktivan
bistri kaže...

Samo da budemo nacisto, svaka kvalitetna offline navigacija se placa, niti na androidu nemos korisit google maps bez neta, dont panic croatia je arguably najkvalitetnija navigacija za obje platforme, da znas o cemu pricas vidio bi na mom screenshotu da ju skidam sa clouda(znas tamo di zive kupljene stvari). A ti si kao ikada platio za app?

Pogledaj malo Nokiu i Nokia maps

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice