UŽIVO: Stiže iPhone 5!

poruka: 1.554
|
čitano: 186.727
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Stiže iPhone 5!".
15 godina
neaktivan
Re: UŽIVO: Stiže iPhone 5!

oba koriste gorilla glass 2 (iako nema potvrde za ip5)

tako da u principu nema razlike

svede se na to kako mob padne

i to je potpuno nasumicno

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 21:53 (apoteka).
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

sad ce hateri opet srat kao ovaj maloprije da su mogli oba ostat citavi, da je i iphone mogao puknut itd. pa jel vi mozete konacno priznat da je iphone u necem bolji, ne vas s3 kojeg stujete vise nije najizdrzljiviji mobitel i zato nemojte vise srat. pa bacio je iphone sa visine preko glave i nema nikakve ogrebotine ni na ekranu ni na poleđini nego je ostecen samo sa strane.

ali nema smisla da, ako su oba stakla ista

da ce u 100% slucajeva sgs3 puknuti

ako je neka nova gorilla ili nesto drugo

ako je stvarno bolje, zasto ne - bolje je

mogu se kladit da ce bit i masu videa u kojima ce sgs3 biti bolji

jedino mi one bijele ogrebotine izgledaju stvarno lose

za takvu cijenu i ugled, trebali su koristiti obojani aluminij

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
5220 kaže...
power_user kaže...

I da, svi iPhonei su napravljeni od Gorilla glassa, uključujući i prvi. Jobs je bio taj koji je uvjerio Corning da je to pravi materijal za ekrane mobitela i dignuo ih je iz mrtvih.

Zašto onda nijedan iphone nije na listi uređaja koji koriste Gorrilla glass na Corningovoj stranici?

Ne znam zašto to ne oglašavaju, ali to je Gorilla Glass.

http://9to5mac.com/2012/03/02/apple-acknowledges-use-of-corning-gorilla-glass-on-iphone-means-gorilla-glass-2-likely-for-iphone-5/

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

sad ce hateri opet srat kao ovaj maloprije da su mogli oba ostat citavi, da je i iphone mogao puknut itd. pa jel vi mozete konacno priznat da je iphone u necem bolji, ne vas s3 kojeg stujete vise nije najizdrzljiviji mobitel i zato nemojte vise srat. pa bacio je iphone sa visine preko glave i nema nikakve ogrebotine ni na ekranu ni na poleđini nego je ostecen samo sa strane.

apoteka kaže...
mar123 kaže...

ali nema smisla da, ako su oba stakla ista

da ce u 100% slucajeva sgs3 puknuti

ako je neka nova gorilla ili nesto drugo

ako je stvarno bolje, zasto ne - bolje je

mogu se kladit da ce bit i masu videa u kojima ce sgs3 biti bolji

jedino mi one bijele ogrebotine izgledaju stvarno lose

za takvu cijenu i ugled, trebali su koristiti obojani aluminij

Gle meštre, ti kažeš da nema smisla.

Kako je onda imalo smisla kad su Androidaši govorili kako je SGS 2 puno kvalitetniji od iPhonea 4s jer se ovaj potonji češće razbijao na testovima nego S2.

Sad to znači da je S3 puno nekvalitetniji mobitel.Gluparije.

Nema veze šta su stakla ista, kakvo je kučište u kojem se staklo nalazi, kako je ljepljeno, sve to igra svoje.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Ko 1.) nikad u zivotu nisi koristio iphone, to si vec dokazao kad nisi znao da ima plastike.

ko 2.) u ovoj temi usporedujes iphone sa nekakvim samsungima, htc-ovima i nokiama i govoris da je losiji od njih, a nikad ga nisi koristio, sad sam zakljuci, dali je to normalno?

1.) koristio sam iphone 7 dana, dobio sam ga na poklon, nije mi se svidio pa sam ga prosljedio dalje, sad ga koristi moja sestra. Ja sam kao trebao razlupati iphone da bih vidio pola milimeetra jedva primjetne plastike koju ti nazivaš maskom?

2.) u ovoj temi se uspoređivao iphone sa ne nekakvim nego jasno naznačenim modelima samsunga, htc. nokie........ Recenzenti iphona 5 i nokie 920 su jasno naglasili karakteristike i jednog i drugog mobitela i donjeli zaključke koji je bolji. Ni ti nikad nisi koristio iphone 5 niti nokiu 920,e sad ti zaključi da li je normalno kad kažeš da iphone ima bolji ekran od nokije? Ja se vodim mišljenjem ljudi koji su imali prilike držati neki  od tih mobitela u ruci.

-----

i dalje nisi odgovorio na sljedeće.

McD kaže...

šta je činjanica?

da sam pljuvao po applu? dokaži citatom ako možeš

da su apotekini postovi glupi? opet dokaži citatom i argumentiraj

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 23:07 (McD).
17 godina
neaktivan

gut njuz evribadi, jailbreakabilan je!

http://twitter.com/chpwn/status/249249128926806016

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

izgleda da je iphone 5 ipak nevjerojatno izdrzljiv mobitel, sto nitko nije ocekivao.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

fascinantno, lik ga u videu(ne ovom gore) baci 20 puta s visine od oko 2 m, točno na ekran po pločicama i ništa mu ne bude.

Tek kad ga baci jače onda pukne.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma šta će ti svi drop testovi ovog svita(iako je dobro viditi da se teško razbija) kada ako nemaš sriće past će ti jedan put i razbit se.

Zna li se kada stiže kod nas?

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 9:05 (dRoID).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

u 12. mjesecu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

daj mi reci koji je procesor na kraju onda?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Službeno još ništa nije izašlo !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kizve kaže...

daj mi reci koji je procesor na kraju onda?!

http://www.anandtech.com/show/6324/the-iphone-5-performance-preview

Najbolji!

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
17 godina
bistri kaže...
kizve kaže...

daj mi reci koji je procesor na kraju onda?

Najbolji!

{#}

Evo i za ljencine kojima se neda klikat...

Najbolji mob na svijetu Najbolji mob na svijetu
Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
14 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...
bistri kaže...
kizve kaže...

Najbolji!

{#}

mozda i ne najbolji

17 godina
McD kaže...
SupremeCommander kaže...
bistri kaže...
kizve kaže...

Najbolji!

{#}

mozda i ne najbolji

Ma daj šta ti vrijede ti argumenti i slike tvoje kada ovim klinicam to ništa ne znači... njima je iPhone i dalje najbolji i točka. Nema se tu smisla svađati

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
14 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
McD kaže...

mozda i ne najbolji

Ma daj šta ti vrijede ti argumenti i slike tvoje kada ovim klinicam to ništa ne znači... njima je iPhone i dalje najbolji i točka. Nema se tu smisla svađati

ali klinci vole slike, evo jos par

17 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
McD kaže...
SupremeCommander kaže...
bistri kaže...
kizve kaže...

Najbolji!

{#}

mozda i ne najbolji

Giga rama vise + quad proc koji radi na 500mhz vise za 8% veci score.

Nije najbolji priznam, najoptimiziraniji!

Posto mcd voli slikice evo:

15:3

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 13:45 (bistri).
17 godina
McD kaže... 

mozda i ne najbolji

Xiaomi MI-2 jos nije u prodaji. Inace telefon ce bit mrak, i za $310 ces dobit zvjer. Usto ce koristiti MIUI Android ROM sto je kopija iOS-a tako da ce i sa user-interface strane biti mrak. Skoro kao iPhone... {#}

http://www.engadget.com/2012/09/11/xiaomi-phone-2-pre-production-units/

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 13:56 (SupremeCommander).
13 godina
neaktivan

Kakve veze ima dal smo klinci ili ne? Čim nešto nije po vašem mi smo klinci, iako možda imamo više godina nego vi?

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
bistri kaže...

Giga rama vise + quad proc koji radi na 500mhz vise za 8% veci score.

Nije najbolji priznam, najoptimiziraniji!

Posto mcd voli slikice evo:

15:3

gledaš samo performanse grafičkog sustava

geekbench je skup testova koji mjeri performanse cijelog uređaja

s3  1   :  0   iP5

14 godina

Slobodno se vi prepirite, ali morate priznati da je Apple napravio dobar posao glede procesora. Koriste svoj dizajn za jezgre koje su poprilično jake. Dvije jezgre u iPhone-u skaliraju jednako ili bolje od ostalih četverojezgrenih modela. 

I za ove koji kažu da je iOS neoptimiziran sustav i loš, ne mogu se nikako složiti s tim. iPhone 4 (pa i 3GS) na najnovijem iOS 6 radi fluidno. Moj iPhone 4 na iOS 6 radi i više nego dobro, da bi imao zadovoljavajuće iskustvo s njim. O iPhone 5 i 4S ne treba ni govoriti. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Kakve veze ima dal smo klinci ili ne? Čim nešto nije po vašem mi smo klinci, iako možda imamo više godina nego vi?

ja sam osobno spomenuo tebe u svom postu?

McD kaže...

ali klinci vole slike, evo jos par

evo gledam i nevidim

ali ako si se ti prepoznao, ok

13 godina
neaktivan

Uglavnom, po tim slikama se vidi da je iphone bolji, jbg, zalite kolko ocete, tako je to.

Da ne govorim o drop testu, to bolje da se ne spominje, mislim da odmah osjetite trzaje oko srca ;)

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina

Klinci da, ti i ova mala imate 15 i 16 godina iako ste maknuli datum rođenja... vidio sam prije. Vi ne prihvaćate ništa drugo. Samo mi nije jasno ko vam je napunio glave sa svim tim glupostima. Kupiš SIII ili One X i imaš neograničene mogućnosti tweekanja i svega uz odličan hardver i odličan OS koji možeš slagati sebi po volji. Kupiš iPhone 5 promjeniš sliku na pozadini i onda čekaš nekiliko mjeseci da dođe Jailbreak i tek onda možeš raditi sve na svome mobu. Kada bi sada povlačili analogiju ljudi koji imaju iPhone kada im na ulici zvoni mob meni bude bed jer imaju defaultnu melodiju, onda cure koje se naslikavaju na faceu s duckfaceom i misle da su frajerice i onda klinci koji misle da su cool ako imaju iPhone. Ljudi koji stvarno vole svoj iPhone i koji znaju sve prednosti i MANE svoga uređaja i OS-a ni nisu u ovoj temi. Kraj rasprave!

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Uglavnom, po tim slikama se vidi da je iphone bolji, jbg, zalite kolko ocete, tako je to.

Da ne govorim o drop testu, to bolje da se ne spominje, mislim da odmah osjetite trzaje oko srca ;)

nitko ne osporava drop test, nakon faila sa iP4/4s dobro da su se opametili

evo ti opet one slike gdje se jasno vidi da nije bolji u integer i floating point performance

al opet ti si dokazao da si sljep za konkretne dokaze

naravno dokaži da sam u krivu

14 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Dobro i ti kazes da ja sa 16 godina nisam dovoljno star da o nečemu raspravljam?

Ako si ti sa 16 bio retardiran ne znači da su svi.

16 godina a toliki pametnjaković, cccccc

2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa šta vam tolko znači koliko godina imam? Ponašate se gore od mene, svađate se već 20 stranica od tome dali je iphone bolji ili samsung, a imate 30-tak godina. I onda se meni smijete da sam klinjo, a na razini ste nižoj od mene. Ako vam je jedina zanimacija sa 30 godina svađat se na forumu dali je samsung bolji od iphona(a svi znamo da nije) onda dobro.

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ok, zaključili smo da je galaxy s3 bolji od iphona 5, sad možemo završit diskusiju

EDIT: zaboravih nadodat da je i Nokia 920 bolja

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 14:34 (McD).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice