u istyle je jos jeftiniji, 4798 kn mislim da je 16 gb 4s.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Objasni malo metodologiju kojom si utvrdio da je 10 puta fluidniji. Što ti uopće znači taj izraz?

8K je 8000Kn
Cijene iz VIP-a
4S 16GB - 7599 kn
4S 32GB - 8399 kn
4S 64GB - 8999 kn
Što volim ovakve pametne... btw iPhone 5 sigurno neće biti jeftini
To je cijena u VIP-u. Netko te tjera da kupis tamo? Mogu komotno staviti i 21 000kn, tko im brani?
http://www.protis.hr/products/details/mobitel-apple-iphone-4s-16-gb-white/57627
Ovaj vjerojatno nije orginal, jer eto kosta 2500kn manje nego u vip-u? Cijene ip-a i sgs-a su jako slicne, oba su preskupa. Nista ip nije skuplji od sgs-a ili hox-a.
I ja volim pametne...
To je sada akcijska cijena, i 16GB iPhone 4S koji je star više od godinu dana je skuplji od SIII starog nekoliko mjeseci ili HTC One X s 32GB memorije koji je također jeftiniji od iPhonea...

Ja govorim o One X, a ne One S...

i koliko je bilo preordera?
vidim danas ga ljudi dobijaju
8K je 8000Kn
Cijene iz VIP-a
4S 16GB - 7599 kn
4S 32GB - 8399 kn
4S 64GB - 8999 kn
Što volim ovakve pametne... btw iPhone 5 sigurno neće biti jeftini
To je cijena u VIP-u. Netko te tjera da kupis tamo? Mogu komotno staviti i 21 000kn, tko im brani?
http://www.protis.hr/products/details/mobitel-apple-iphone-4s-16-gb-white/57627
Ovaj vjerojatno nije orginal, jer eto kosta 2500kn manje nego u vip-u? Cijene ip-a i sgs-a su jako slicne, oba su preskupa. Nista ip nije skuplji od sgs-a ili hox-a.
I ja volim pametne...
To je sada akcijska cijena, i 16GB iPhone 4S koji je star više od godinu dana je skuplji od SIII starog nekoliko mjeseci ili HTC One X s 32GB memorije koji je također jeftiniji od iPhonea...
I sam vrlo dobro znas da ce takva cijena biti sve dok ne dodje iP5. Slicno je bilo i sa SGSII. Cim je dosao SGSIII, preuzeo je cijenu od dvojke, a SGSII su snizili. Isti slucaj je i sa iP mobitelima, iz godine u godinu. Naravno da ti to vrlo dobro znas, no volis trollati ocito, pa ti tu nema pomoci :)
Kada će se saznati jačina Iphonovog procesora i grafičke ?
LOL One S je mid mobitel, a One X je high end trenutno od HTC-a...
znam da će iPhone 5 dobiti tu cijenu, a 4S će ići dolje i da si pažljivo pročitao skužio bi o čemu govorim. Rekao sam da mob koji je star preko godinu dana košta više od moba starog par mjeseci koji je po svemu napredniji
Lolaj kolko oces, to su tvoji kolege androidasi rekli.
I kakve veze ima kolko kosta? ako nemas para kupit ces "jeftini" samsung i gotovo;)
Pa ima veze jer ne opravdavu toliku visoku cijenu s obzirom na ono što nudi. Ne ako nemaš para nećeš kupiti takav mobitel nego ćeš bit zadovoljan bilo čime. Šta misliš da sirotinja kupuje Samsung? Ti misliš da si cool zato što imaš iPhone? Samo dokazuješ da si priglup kada se držiš svoga da je iPhone najbolji mob na svijetu. tvoj 4 i 4S već odavno nisu, a ni 5 se nije previše dokazao naspram konkurencije. Ja nisam nikada rekao da je SIII ili OneX najbolji mob na svijetu ali nisam toliko tvrdoglac da tvrdim da jesu. Najbolji mob jer onaj koji zadovoljava tvoje potrebe ali je glup stav tvrditi nešto što nije jer si ti "faca" pa imaš iPhone. Nisam još ni jednom upoznao nekog ko ima iPhone i da realno kaže što mu se na njemu ne sviđa.
. Najbolji mob jer onaj koji zadovoljava tvoje potrebe
Da da, i sve su to samo mobiteli, i svatko nek koristi ono sto se njemu najbolje odgovara... bla... bla... yada... yada...
Dajte dosta, dosadni ste s tim klishejima...
iPhone je najbolji i najskuplji mobitel i tocka. Tko ima para ce ga kupit, tko nema nece, i nikakvo trolanje po iPhone temama to nece promijeniti.
LOL. Ajme kakvi klinci su zavladali ovom temom pa to je strašno. Ponestne im argumenata i onda se nađe 1 koji je nedavno dobio prve stidne dlake i osto bez junfera sa curom koju su svi isprobali i kao krene vrjeđat ove koji kažu da je neki mob bolji od iPhonea... dajte djeco pa dokle više?
vidim izašli su prvi teardowni i display je zalijepljen za prednje staklo, tako da bi uz ip5 bilo dobro uzeti neku futrolu da ne slučajno prvi put pao i odmah se slomilo. to je odmah barem 1000kn popravka
Pa ima veze jer ne opravdavu toliku visoku cijenu s obzirom na ono što nudi.
Boze moj koliko klincadije ovdje ima. Apple da moze, prodavao bi iPhone za 5000$. Isto vrijedi i za Samsung, HTC, itd.
Dok god se mobitel odlicno prodaje po sadasnjoj cijeni, normalno je da nece snizavati cijenu. Kao ni konkurencija. Osnove o ponudi i potraznji. Procitaj malo o tome umjesto da trollas po topicu. Nazivas druge ljude klincima, ovakvim, onakvim, a ti visis u topicu o iPhoneu koji te ni malo ne zanima. Smijeno ili zalosno? I jedno i drugo. Zalosno je samo sto admini i moderatori na ovom forumu ocito ne postoje.
iPhone je najbolji i najskuplji mobitel i tocka. Tko ima para ce ga kupit, tko nema nece, i nikakvo trolanje po iPhone temama to nece promijeniti.
Jel ti razmišljš prije nego ikaj napišeš,, ili?!
stavio sam novi ios, meni je super... telefon se dodatno ubrzao za pola... mislim da 3gs na novome iosu ne može ici fluidnije.. o tome vi androidasi mozete samo sanjati
kad si ti posljednji put koristio android? ili neki s 4.0 ili 4.1? očito nikad.
nekad se pisalo kako nije važan benchmark, da to samo geekovi rade, ali sad odjednom benchmark je presudan?
Daklem prvi quote, krivo si shvatio, pjesnik je htio rec da je telefon koji je izaso 2009-e je dobio najnoviji software na kojem radi jos brze.
Analogija:
Galaxy s1 dobiva jelly bean i leti na njemu....ummm da....
Drugi quote, nitko nikada nije gurao benchmarke osim Android tabora, i to na nacin da kad got si spomenuo fluidnost ti je neko guro pod nos benchmark di njegov mobitel ima 100 necega vise, pa to znaci da je "brzi"
Sad se prvi put okrenulo naglavacke i odma benchmarci ne znace nista. Kako smo mi okrenuli pricu po tebi tako ste vi okrenuli pricu.
Ajd redom, prvi quote:
kad iphone prestane biti podržan od applea, na kojoj verziji ostaneš? na zadnjoj službenoj.
No dok android uređaj prestane biti podržan službeno, ostaje xda:
http://i48.tinypic.com/2dky8o5.png
Drugi quote:
briga me za benchmark, za to sam i rekao frendu da je glup jer svako malo drugi benchmark radi, samo da bude čim veći. to je za mene idiot, jer uređaj se ne kupuje da imam čim veći rezultat, nego da dobro radi i da služi za sve kaj mi treba.
ali ostatak ekipe koja se pali na benchmark jer možda okrenula priču, ali to je jedna stvar, vi ste sad prihvatili metal i veći ekran ko nešto najbolje.
Ali nema veze, napredak je dobro došao, bilo to na androidu ili iphoneu. samo onda bar priznaj dok koristiš uređaj da ima mane, npr. da je staklo bilo mana, i da je manji ekran bio mana.
Meni su mane na one x nepostojanje sd kartice, i nezamjenjiva baterija, ali na to sam se naviknuo i to mi je ok.
Onda neki su spominjali kako smo prije pljuvali iphone jer nema flash, a sad to nije problem je ga ni android 4.1 nema. Ima ga samo nije službeno podržan od strane adobea, i to mi je isto veeelika mana, jer mi flash treba.
koliko ih je bilo

LOL. Ajme kakvi klinci su zavladali ovom temom pa to je strašno. Ponestne im argumenata i onda se nađe 1 koji je nedavno dobio prve stidne dlake i osto bez junfera sa curom koju su svi isprobali i kao krene vrjeđat ove koji kažu da je neki mob bolji od iPhonea... dajte djeco pa dokle više?
Paranoid prekasno si došao u ovu raspravu, još par forumaša i ja se već 20 stranicama svađamo sa hejterima koji dolaze u apple temu i pljuju po applu, ustvari trolaju. Nisam nikog nigdje vrjeđao, nego sam samo rekao što im je takav gušt pljuvat po iphonu, uozbilji se malo, pišeš postove gluplje od apotekinih, a njegovi su već krajnja granica.
Gdje sam to ja pljuvao po iPhonu u ovoj temi, citiraj molim
Još jedna tvoja izjava koju nisi potkrjepio nikakvim konkretnim dokazima
nadam se da sad ne slijedi "otiđi na google pa malo guglaj"
Paranoid *prekasno si došao u ovu raspravu, još par forumaša i ja se već 20 stranicama svađamo sa hejterima koji dolaze u apple temu i **pljuju po applu, ustvari trolaju. ***Nisam nikog nigdje vrjeđao, nego sam samo rekao što im je takav gušt pljuvat po iphonu, uozbilji se malo, pišeš postove gluplje od apotekinih, a njegovi su već krajnja granica.
* nikad nije prekasno za sudjelovat u raspravi, polažeš pravo da odrediš tko moze a tko nemože sudjelovat na ovom forumu?
** toko je pljuvao ovdje po applu? ako sam ja daj citat, ili daj citat onoga tko je
*** kako nisi nikog vrjeđao kad već u ovom postu vrijeđaš
A taman sam mislio da smo te se rješili, ali evo ga opet -.-
to nije vrijeđanje, to je činjenica.
šta je činjanica?
da sam pljuvao po applu? dokaži citatom ako možeš
da su apotekini postovi glupi? opet dokaži citatom i argumentiraj
Zašto bi ja to radio?
Zašto bi ja to radio?
da, zašto bi, ni jedan tvoj post nije potkrjepljen argumentima niti je konstruktivan za forumsku raspravu pa zažto bi i tvoj sljedeći
Ne, nego svaki moj argumentirani post kad neznate sta da kazete krenete govorit da sam klinjo, da zasto bi meni vjerovali i takve pi*darije.
Benchmark vam je 0 bodova, to je totalna glupost, pa sta cu onda s vama argumentirano razgovarat, kad vam argumenti nista ne znace, koda sa zidom pricam.
Al skuzio sam vec, ovo je sad vec klasicno trolanje, ali pazi, zbog toga se moze dobit karton.